170

Хитър Петър

преди 7 години

ГЕРБ спечели с купените гласове, това е истината. В който са парите той печели.

169

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Ако генерал Маринкин беше назначил не Герджиков, а генерал Бонев за служебен премиер тогава щяха да бъдат сменени ВСИЧКИ шефове на Областните дирекции на полицията, а не само някои от тяхОставяйки верните на Цветан Цветанов шефове на полицията по места Герджиков позволи по изборите да има натиск над избирателите упражняван от кметовете на ГЕРБДа не забравяме, че Цв.Цв. е майстор по изборните фалшификации. Поне 5% от гласовете на ГЕРБ дойдоха пак по позната схема за подмяна на изборни протоколи

168

БСП ЗОВЕ

преди 7 години

Спрете ГЕРБ от всички властови позиции. Тяхното управление е вредно.

167

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Абе, спрете да ни представяте генерал Маринкин като противник на ГЕРБ. Това е голяма измама !Ако генерал Маринкин беше истински противник на ГЕРБ той нямаше да назначи Герджиков за служебен премиер, а щеше да назначи примерно генерал Бонев за такъв.Герджиков даде на съд само министрите на Реформаторския блок - Ненчев, Москов и Кунева, но не пипна с пръст нито един министър на ГЕРБ.Ако Бонев беше на мястото на Герджиков щеше да разследва министрите на ГЕРБ и ГЕРБ щяха да вземат 15% на изборите

166

Стамен

преди 7 години

Герб се пукаше да назначава роднини във властта, какво плачат сега.Да потърпят, после ще си върнат калинките по местата, народа така е гласувал: ниски заплати и пенсии, строежи на магистрали на двойна цена и клоунада по медиите от Бочко и Цецко !Лиленце, дебеланке сладка, стига рева, ще има парички за крадене, СПОКОЙНО !

165

РОСЕН

преди 7 години

НЯМА ДА ПОЗВОЛИМ СЕДЕСАРО-ГЕРБАДЖИЙСКИТЕ ЛИКВИДАТОРИ НА БЪЛГАРИЯ СЛЕД 1989 ГОД., ДА СЕ ГАВРЯТ С ПРЕЗИДЕНТА И ДА ГО СВАЛЯТ НАСИЛСТВЕНО ,КАКТО НАПРАВИХА НАВРЕМЕТО СЪС ЖАН ВИДЕНОВ И ПО КЪСНО С ОРЕШАРСКИ. ПОСЛЕДНИЯТ ДОРИ НЕ БЕШЕ СЪСТАВИЛ ПРАВИТЕЛСТВОТО ,КОГАТО ПЛАТЕНИТЕ ОТ СДС И ГЕРБ УЛИЧНИ МЕКЕРЕТА ГО СВАЛИХА НЕЗАКОННО.

164

Анонимен

преди 7 години

Тоя рЪпон скоро ще го приземят за постоянно да си гледа чиновническата работа и да не се бута при големите.

163

Анонимен

преди 7 години

КАЛИНКИ , МАЛИНКИ , ДАЛАВЕРИ , УЖ СКРИТИ ПАПКИ ОТ СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО И АЛА БАЛА.МЕНЕ МИ СЕ СТРУВА ,ЧЕ НАИСТИНА ГЕРДЖИКОВ Е ЗАХАПАЛ ЗДРАВО ГЕРБ И БОРИСОВ И СЕ Е ДОКОПАЛ ДО СТРАШНИ ДАЛАВЕРИ. ЗАТОВА ГЕРБАДЖИИТЕ СКАЧАТ ,КАТО ПОПАРЕНИ. ВСИЧКО ПРЕПИСВАТ НА СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ,КАТО ЧЕ ЛИ ДО ПРЕДИ ДВА МЕСЕЦА БАБА МИ ОТ КЕСТРИЧ "УПРАВЛЯВАШЕ" БЪЛГАРИЯ.СЕГА СЕ НАХВЪРЛЯТ И ВЪРХУ ПРЕЗИДЕНТА ,ЗАЩОТО ОЩЕ ПРЕДИ РАДЕВ ДА ПОЛОЖИ КЛЕТВА , СЕДЕСАРО-ГЕРБАДЖИИТЕ МУ ПОИСКАХА ОСТАВКАТА

162

Анонимен

преди 7 години

Радев, имаш 2 седмици.

161

ОНЗИ

преди 7 години

Г-н генерал РАДЕВ -ПРЕЗИДЕНТ НА Р БЪЛГАРИЯ, Вашите действия са ТОЧНИТЕ и ПРАВИЛНИТЕ. Времето работи за Вас г-н ПРЕЗИДЕНТ! Този КУРНИК, НАРЕЧЕН ГЕРБ, трябва да се дезинфикцира с най- силния препарат против КОКОШИНКИ. Ние БЪЛГАРИТЕ се гордеем с Вас г-н ПРЕЗИДЕНТ! Тези хайдуци от ГЕРБ, трябва да знаят, че "...на този свят всичко се заплаща - в часовете, в които се чувстваш бог, заплащаш с тези в които си нищожество!....". ДАВАЙ НАПРЕД ГЕНЕРАЛЕ!!!!!!

160

Дедовия

преди 7 години

ГЕРБ скоро народа ще ги фака,преди да си подадат оставката и да избяга от отговорност за пореден път.Не си виждат пос.р***ният гъ.з тръгнали да дават мнение по въпроси моля ти се.Абсолютни безочливи наглеци

159

За да я има България

преди 7 години

Браво на Президента Г-н Радев. Не си дадохме гласовете за него , но го подкрепяме във всички негови инициативи,проекти и действия , който се доближават максимално близко до тези на българският народ.Успехи Г-н Радев.

158

Анонимен

преди 7 години

Не им ли е неудобно да се изказват така, все пак това е президент. Не са му на нивото

157

OMG_Lucker

преди 7 години

Д3б3лано, вземи млъкни! Това, че сте първи на изборите все още не значи, че трябва да давате акъл. Като направите правителство- ЕДВА ТОГАВА.Още нещо- от сега почнаха оплакванията- от служебното правителство спъвали това, възпрепятствали онова. Нали няма цял мандат това да ви е оправданието? Айде стига си влизала в тона на твоя (т.е вашия- на ГЕРБ) ментор. Той не е най- умният, напротив, така че не е необходимо всички да му копирате приказките, тона, наставленията, оплакванията и заръките.

156

Анонимен

преди 7 години

Сърбите се въоръжават здраво часът на Сретан настъпва да видим колко от вас ще сърбат кащата на Рапона.

155

Анонимен

преди 7 години

И какво си мисли Борисов като непрекъснато подменя вота на изборите. Хората все повече се дразнят и омразата към него нараства непрекъснато. И след всички безобразия, които натвори как спи тоя човек? Трябва да си пълен мизер.ик да не ти пука, че опротивя на всички.

154

Анонимен

преди 7 години

Аа, много ви се ще да го впишетв Борисов до Радев. Да ама нема да ви се отвори парашута. Орел до л.но не върви.

153

Анонимен

преди 7 години

Друго си беше с онзи поплювко Плевнелиев. Кажеш му какво да прави той веднага изпълнява, биеш му чембери той се хили като ***. Сега кофти. Няма кой да се прави на ***.т.

152

Анонимен

преди 7 години

На 24г.студентката Павлова е вече назначена на работа в министерство по заслуги на дядо си. Управляват БСП.

151

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

И Радев и Бойко Борисов са менте генерали !За Борисов знаем отдавна, че е измислен генерал, а Радев е генерал от измислената и несъществуваща Българска авиация.Така че, господа и другари, не се надпирайте !Докато от Вашингтон, Брюксел и Тел Авив ви назначават ментета да ви управляват, все ще сме на опашката на Европа и света.