190

Анонимен

преди 7 години

Къде точно пише ,че само ГЕРБ могат да крадат от Еврофондовете? Лиляна да си заложи *** да връща 20-те милиарда заеми , като може да използава и тези на Фандъкова и Цвета Караянчева.Наръдат ще им плаща заемите, които никой не разбра къде отидоха, а сега се правят на важни. Не си ли даваат сметка , че трябва да слушат Патриотите , щото иначе БСП правеше правителство .

189

Анонимен

преди 7 години

Долу ГЕРБ!

188

АЗ

преди 7 години

Не закачайте Радев герберасти омразни! И ти моме Лаляно на кутрето на генерала неможеш да стъпиш. Мълчи си и се мазни на твоя си лидер! Това че милион и нещо заблудени овце са ви дали глас нищо не значи - поне 5 милиона не ви желаят! Не точно Вас а изключително мазното ви послушание, безгръбначно поведение и противно говорене! Прадно е самочувствието ви г-жо Лайляно! Въпрос на време е да си тръгнете завинаги и да бъдете съдени защото вие служите на народа- не той на вас!!!

187

Анонимен

преди 7 години

ЛИЛЯННОООО, ОТКРАДНА по 100лв за винетки на всеки БЪЛГАРИН, да мълчиш точно ти !!!

186

гост

преди 7 години

А бе хора , като гледам форума тук , никой не харесва Борисов и неговата ПП ГЕРБ. Тогава как питам аз този г-н спечели изборите. С гласове от народа или срещу някой лев всичко е възможно. Ако е по вторият начин , да се провери . Ако не ще правим протести и ще го свалим. Много сме , силни сме.

185

nina

преди 7 години

ГЕРБ, а вашите мераци после кой ще озапти?

184

Анонимен

преди 7 години

"Патриотите" изиграха избирателите си. И продължават да ги лъжат. Не било възможно да постигнат програмите си...защото нямали достатъчно гласове. Пълна лъжа! Без тях правителство няма да има. Ако искат правителство, ГЕРБ ТРЯБВА ДА ПРАВЯТ ОТСТЪПКИ. Патриот е, душа дава.... От Ботев, та до днес - нищо ново под слънцето!Добрата новина е, че сме свидетели на лебедовата патриотарска песен.

183

умен и кадърен

преди 7 години

е Герджиков, голям професор по търговско и граждансско право, автор на великолепникниги по търговско право, а не като челия само една книга-Винету.Искаме да ни управляватхора като Герджиков, с високо образование, култура, финес, а не бодигардове.

182

Анонимен

преди 7 години

Аз харесвам Румен Радев. Той трябва да е начело на държавата.Говоря за силна презодентска република,а не такава от 240 лакоми *** начело с шмекер- дупе'давец от Банкя.Това правителство,което се е задало ще ни фалира.Като гледам Горанов и Павлова как са се наточили .Това ще е пълен фалит на държавата.И понеже винаги трябва да има виновен.Сега е слж.правителство и президента Радев.Радев е супер- не му се пречкайте .

181

Мдааа....

преди 7 години

Сега е момента българите дето ходиха да гласуват за всички тия престъпници да се позамислят и върху факта какви ПИШМАН ПАТРИОТИ вкараха в Парламента! Щото мутрите основно на тях ще разчитат.

180

Хитър Петър

преди 7 години

До СТРАНДЖАТАДобре, щом си доволен от условията за живот в България, нямам нищо против, само не се оплаквай.

179

Дългата Деса-златна

преди 7 години

Дългата другарка на Руми Радев - Деса ще ни излезе златна. Да са живи и здрави данъкоплатците. Не знаех, че тя е била толкова ценно национално богатство, че да я охранява НСО за 15 000лв. месечно. В същото време много българи гладуват

178

АЗ

преди 7 години

Ами явно Служебното правителство е понастъпило нечии интереси и свинетка не може да го преживее... то бива плювни на едро, ама тая направо лъже като дърта......

177

Анонимен

преди 7 години

До Анонимени ДСБ и реформаторите и ДПС и всички,хаха!

176

Анонимен

преди 7 години

СДС/ГЕРБ изигра и патриотите и БСП,хахахахааааааа!

175

всичко е театър

преди 7 години

Имаме пълна диктатура.Заглавие - "Генерал Деси редила сама новите министри"Генерал Деси редила сама новите министри.Пародийната първа дама командори в президентството. Най-комичното е, че когато се двоумяла, президентшата питала по чата своята дружка Гергана Паси дали еди-кой си ставал за нещо.

174

Анонимен

преди 7 години

Оф, почнаха вече да реват герберастите, сега няма да слушаме мантрата "Виновен е експериментът Орешарски", а "виновно е служебното правителство"... Те не могат да управляват без някой друг да им е виновен. Аман, бе!

173

Хитър Петър

преди 7 години

Ще гласувате ли отново за БСП и ГЕРБ на следващите избори? Време е да ги пратим в опозиция.

172

Циник

преди 7 години

Когато бъде сформирано ново (не)служебно правителство функциите на президента Радев ще се ограничат до фикус в президентството.Министър председателя у нас е с реалната власт.България не е президентска република.И останалото е вярно - бежанците, които не са бежанци, а обикновени криминални - престъпници ( без никакво право погазили държавната ни граница ) СА ЗАПЛАХА ЗА националната ни сигурност! Предричам, че ако нищо не се промени - в следващите 25 години ДПС и ДОСТ ще имат избирателно мнозинство

171

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Така че любимият ви уж червен президент генерал Маринкин, който е лъжерусофил и човек на ЦРУ изобщо НЕ е против ГЕРБ !Напротив !Генералът от несъществуващата българска авиация е съюзник на ГЕРБ, колкото и да разиграват сценки на противопоставяне.Генерал Маринкин върна Бойко Борисов на власт за трети мандат. Това е истината !Само наивниците приемат Маринкин за носител на промяната. Той е по-скоро пазител на Статуквото. Факт !