67

Анонимен

преди 7 години

Ами заобикаляйте. Какъв ви е проблема.

66

Анонимен

преди 7 години

Който иска да дойде в България-може, но през КПП.Там си показва паспорта, минава гранична проверка и може и да го пуснат да влезе.Крайно време е границата да се пази истински!Стрелба на месо по нарушителите на държавната граница и няма да се оплакват.

65

Анонимен

преди 7 години

Повечето "мигранти" идват от далечни страни,където не се водят войни.В страните си преживяват с по-малко от 2$ на ден.В същото време,те предприемат далечни преходи,в неизвестността,отлично екипирани,с маркови дрехи,със gsm-и,с GPS-системи, с хиляди долари и с канали за придвижване през съответните страни...и вие наричате това "мигранти"?На тази "случайна" и "хаотична" организация,би могла да завиди всяка една армия,с логистичната подкрепа на държавата!!!Това не е ли целенасочена агресия???

64

Манолски

преди 7 години

Вън като не искате да бъдете бити, окрадени и изгонени......... връщайте се при вашите братя по "оръжие" в анадола

63

Анонимен

преди 7 години

При нас е весело! Не ти е нужен SIMS 3/4! Това сме ние в болшинството! :))))))))))))))

62

Анонимен

преди 7 години

Сега за да не се обръща внимание на това , че поскъпва всичко, ще започнат да ни заливат с каква ли не излишна информация.Щото тиквата знае как сдаде властта последният път, заради вдигането на едни цени.

61

Анонимен

преди 7 години

Като земе да ги духне вятъра иначе не се сещат *** за пари тия кабеларки ламтят нали *** само за празниците еи аман от вас ние си плащаме по два пъти веднъж на данък и веднъж пакет браво

60

До dfs 66

преди 7 години

За да може дасе регистрират на запад с нови националности.Ка то направят атентат познай кой ше го отнесе ? Страната която го е регистрила и дала нов паспорт . Затова .

59

Горд Българин

преди 7 години

Малко им е на мигрантите. Само дето не трябва да бият, а да стрелят на месо. Така се пази граница. Нарушителите на държавната граница по смисъла на НК са престъпници и трябва да им се търси отговорност. Едно време граничарите стреляха на месо по такива нарушители, но сега вече няма граничари, няма ограда, и най вече няма държава. Всичко е вече пълна пародия.

58

Анонимен

преди 7 години

С други думи статията ни казва"не бийте и не конфискувайте парите с неясен произход на нелегалните преминаващи потенциални джихадисти"Двадесет и седем години мъки ,унижения и изнудване за да се стигне до тук да ни карат да подкрепяме и допускаме терористи! Рано или късно балканите и България ще я обвинят че е допуснала исляма в Европа .

57

Анонимен

преди 7 години

Нямат работа и без това тука а тия кабелни само за празниците ли работят като хората да попитам оотиспринт

56

dfs

преди 7 години

Немога да разбера, след като Европа приема бежанци законно, защо бежанците минават нелегално границите ?

55

е

преди 7 години

При тоя скъп ток, кой ще го хаби да им го пуска в клетката... Нали после целия народ после ще го плаща на Енергото?

54

Анонимен

преди 7 години

Ако беше преди само 20 години, роднините на тези мигранти щяха да се жалват, че чеветата им са разстреляни от граничари на границата ни.Така че, от лошото по лошо има.Все пак никой не ги е канил в България.

53

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 58Чудесно, значи ние българите сме си чисти мюсюлмани поне 90% от нас си! Нима "комунистите" са по-малко отмъстителни! Мутрите??Ей къса е паметта българска - плитка е и мъдростта ни! Велик народ сме обаче!

52

Анонимен

преди 7 години

Напишете заглавието, всички престъпници преминали БГ границата незаконно се жалват.

51

ПРИШЪЛЦИТЕ?

преди 7 години

Никой не ги е канил.Според закона те са престъпници, незаконно са нахлули в България.Границата трябва да се пази с ОРЪЖИЕ, както беше някога.Тогава нямаше нашественици, защото имаше ДЪРЖАВА!!!Сега има само територия, с население на първо място в света по смъртност.

50

Анонимен

преди 7 години

Да обичаш на инат! :))))))))))))))))))))

49

morelini

преди 7 години

Наслада за очите са тези доклади...Ние едва се справяме сами не ни трябват допълнителни проблеми.Развитите държави имат миграция от времето на студената война...имат опит и ресурси.Плюс това...убежище в най бедната страна от Е.С....те самите не искат да остават тук,само трамплин за Западна Европа.

48

shopa

преди 7 години

НА КОЙТО МУ ХАРЕСВА ДА НЕ ИДВА