127

да бе

преди 7 години

Какви глупости разправят, само и само да ги съжалят.Всички знаем колко много лъжат мюсюлманите.

126

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 124Това отнася ли се и за българските депутатите - "берачи"! С един аршин трябва!!!

125

чичо

преди 7 години

Стига с тия емигранти нас и досега ни третират по границите а тия даже ги и хрантутят е утре ще ви колят !!!!!

124

шовинист

преди 7 години

оксфам е поредната британска отцепка на сатанистите. Наемат юристи, правят як пиар и после изнудват брюксел и национални правителства да им плащат, за да спрат да грачат. Разбира се, 88 % от твърденията им са опашата лъжа, нооо....ядрените запаси на саддам и те бяха блъф, както и химическите атаки в сирия и т.н. и т.н.

123

Анонимен

преди 7 години

Струва ми се ,че азиатската ***,доста е преувеличила ,,пускали ток,, ,чупили ръце,, било мръсно,, и т.н. Никой не казва ,че тези хора нямат виза за ЕС и не преминават границата през установените за това места. А от самото начало се говореше ,само за хора бягащи от войната в Сирия,не за половин Азия.

122

Me

преди 7 години

Малко бой яли, голяма работа. Ако знаят политиците какво правят с бедния български народ, хич няма да се оплакват. Айй да ви се не видят лигльовците ...

121

горо

преди 7 години

Една хубава новина !

120

Анонимен

преди 7 години

Те са незаконно пребиваващи на наша територия, прескочили граничната бразда, значи са престъпници . Да се благодарят , че не са застреляни.

119

Анонимен

преди 7 години

Хахаха!!! Тея са се оляли в измислиците:пускали им ток...абе, малко им е бил боя!Било мръсно, ми от твоите братя е останала ***...и да си спомнят по колко пъти на ден са яли в Афганистан и кога са пили минерална вода или такава от чешмата, щото там на 5 села има един кладенец, а хляб като нашия само са сънували...

118

Анонимен

преди 7 години

Драги мигранти, тук не ви е Германия, където можете да си правите безнаказано всичко, което си поискате. Тук ще ви бият, може и да ви..., ако не слушкате.

117

Krom

преди 7 години

Белградски правозащитен ?!? център? Млади ... македонски юристи? И Афганистански "свидетели"? Смърди от километри. Отровна комбинация. Но. Все пак, драги "мигранти" от Пичистан, и всички други станове! Не идвайте в България. Тук бият. Стойте си в Пичистан и хич не ви трябва да идвате насам неканени.

116

Георги

преди 7 години

Идеално! Браво! Да си знаят. Всички икономически мигранти нарушават закона и се третират като престъпници. От това по хубаво- здраве. Виж ако ставаше дума за сирийци, щеше да е друго. Те не са мигранти а бежанци. И за мен са добре дошли в България.

115

Додо

преди 7 години

Хайде, дружно, всички и в един глас да ревеме с пълно гърло за "мигрантите"! Ох, милите те! Като истински толерантен народ е добре да забраним празнуването на Великден, за да не обидим "мигрантите"!

114

така е

преди 7 години

Всички без сирийци няма причина да са тук-това са престъпници защото минаването на границата незаконно си е престъпление по закона.Няма място и пари да храним икономически мигранти-ние не храним българите както трябва,а тях ли да издържаме.Приеми ги днес и ще станат като терористите в Белгия и Франция-родени там от бивши мигранти .Не Меркел,мерси.

113

Бай ЖУЙ

преди 7 години

Абе тия правозащитници май все по България, Сърбия, Хърватска и Унгария ***! Но и дума не са обелили за това как гърците и турците третират емигранти ?! Вероятно там ги черпят с анасонлийка ?!

112

Анонимен

преди 7 години

За всички тия - чл. 279 от НК!

111

Анонимен

преди 7 години

всички араби, които са в БГ искат да отидат на Запад.за да могат да им дадат убежище на запад всички плюят България и ни изкарват по-черни от дявола.Единствената цел на това е да получат убежище на запад като малтретирани в България.Така че всички тези които ядат български хляб в приютите за имигранти ... утре ще ни плюят и ще ни изкарват по-черни от ислямистите

110

nuevitas

преди 7 години

след като прочетох :. . . младите македонски юристи . . . . и . . сложиха ни в клетка . . .биха ни и ни пускаха ток. . . рязко ми стана смешно. По-*** партенка не ми бяха поднасяли.Забравили са да пишат, че храним лъвовете си с малки деца от Афганистан

109

Анонимен

преди 7 години

Да. Трябва да се разпространяват и приказки, че и други неща им се правят, за да не стъпват повече тук.

108

Брадвата

преди 7 години

Тва пък как ше стане така да идеш да минаваш граница на Пакистан, примерно и да не те застрелят на браздата.. А те искат специално отношение, да благодарят, че няма мини и картечен огън