107

Ааааааа!

преди 7 години

Мигрантите се жалят В България бият брутално и крадат ! Българската държавава и прокуратурата да се САМОСЕЗИРЯ И ДЯ ЗАВЕДЕ ДЕЛО СРЕЩУ ВСИЧКИ ДАЛИ ТЕЗИ ПОКАЗАНИЯ ЗА УРОНВАНЕ НА ПРЕСТИЖА НАКЪРНЯВАНЕ НА ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА НА БЪЛГАРИТЕ С ТЕЗИ ОТКРОВЕННИ И НЕДОКАЗАНИ ЛЪЖИ. ВАСИЧКИ БЪЛГАРИ ДА ПРЕТЕНДИРАТ ЗА НЕИМУЩЕСТВЕНИ ЩЕТИ ОТ ТАЗИ СТИГМА КАМПАНИЯ ИЗПОЛЗВАЩА РАСИСТКИ ИЗКАЗВАНИЯ И ЕЗИКА НА ОМРАЗАТА СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ. ОЧАКВАИТЕ И ПОГРОМИ САМО ЗАЩОТО СТЕ. БЪЛГАРИ! !!!!!!!!!!!! ООН ДА СПРЕ ТОЗИ ЛЪЖИ !!!!!

106

Нико

преди 7 години

А какво търсите в българия някой да ви е канил ?????

105

Анонимен

преди 7 години

До ХмНикой няма да се обади на никой. Орбан не ги пуска и си прави каквото иска и никой не го бомбандира. Просто бойките ни са женски половио органи и оттам всичко. Плашипут ков прокопиев *** ьо плевнелиев и пульо бойче какво очаквате не знам.

104

Темида

преди 7 години

Асоциацията на младите македонски юристи............На макета вяра немам.....На макетата не им стига албанската асимилация искат и от мигрантите помощ ли?

103

Анонимен

преди 7 години

Като ти нахлуят в къщата когато не искаш боя и грабенето им е малко стереляне трябва

102

до 106

преди 7 години

И Афганистан, и Индия са изцяло британска изцепка. Да си ги вземат - тука работа нямат. Ни могат да копат лозе (ей - *** религията не им позволявала), ни *** за зеле не стават, че и език не знаят. За какво са ни?

101

Анонимен

преди 7 години

Е не,бе,даваме 1000 евро помощи,къщи и бели момичета.Щели ви се?

100

Анонимен

преди 7 години

Бежанци са само от Сирия. Те са съвсем нормални възпитани хора. Проблем са останалите: афганистанци, пакистанци и прочие... Именно вторите ядат бой на границата защото едно че приличат и се държат като диваци, второ представляват реална опасност. Сирийците едва ли ядат бой по границата по простата причина, че те много по-рядко минават нелегално, а и имат документи.

99

Анонимен

преди 7 години

Исках да кажа, че Oxfam като британска организация от сорта на greenpeace и разни такива *** да не знаят много много как да се месиш в международната политика на чужда държава, защото първо да си видят пакитата и другите м''слита в собствения двор. Скоро в *** Лондон няма да има бял човек, който да говори на английски.

98

Наблюдател

преди 7 години

Да се сещате за някой поне 1 в България дето ги е канил?

97

хммм

преди 7 години

да се връщат обратно, да не ги държим на сила тук. А могат и да заминат за Индия, Китай или някой друга страна от третия свят какъв го търсят тук в европа, не разбраха ли че не са добре дошли при нас

96

Анонимен

преди 7 години

Само, че oxfam е британска организация. Да си ги вземат всичките *** у тях. Нали гласуваха против?

95

До 98

преди 7 години

Аре у лево тогава, кандидатствай за турско гражданство и се омитай. Аман от "срамежливци"

94

бай ...

преди 7 години

Кои са тези хора, които твърдят тези неща? Имат ли документи за самоличност? Защо пресичат границата незаконно, щом уж идват с добри намерения?

93

Анонимен

преди 7 години

оооо *** вие не знаете ли ? в България кражбата е национален спорт

92

Анонимен

преди 7 години

Всичко и винаги в тази скапна държава ее било "при няма, действай".Затова сме я докарали до тук, и затова единственият ни повод за национална гордост е, че още ни има.Логиката на плевела.Срам ме е, че съм българин.

91

Анонимен

преди 7 години

До тяЗа парите на сорос!

90

тя

преди 7 години

Какво значи "оксфам "? Кои са тия и за какво се борят?

89

жалки сме

преди 7 години

А, те мигрантите какво искат? С хляб и сол ли да ги посрещаме на границата? Нас ни бияти ограбват бандити, ц-и-г-а-н-и, работодатели, олигарси и монополисти в собствената ни държава и си мълчим! За нас българите няма БХК, няма закрила нито от държавата, нито от прокуратурата!

88

Анонимен

преди 7 години

интересно ,стайте били мръсни а преди тях кои са живяли там и защо ли е мръсно