48

Анонимен

преди 7 години

Ми що да не се гордеят? Брюксел има нужда точно от такива послушни и без собствено мнение премиери на държавите-членки.

47

Психиатър

преди 7 години

До анонимен: Сега ме подсещаш да направя на Професора водношокова терапия! Рязко потапяне от гореща в студенс вода! Хм, дааа, това е добра идея! А щях да ги изписвам със Странджата миналия месец , но се провалиха на теста!Напълних им една вана с вода и отвън ваната им оставих две чаши! Казах им да източат водата максимално бързо, и вместо да издърпат тапата , те взеха чашка по чашка да изхвърлят!И се отказах!

46

Димо до 61-До 60

преди 7 години

Не е ***, а преживял и усетил на гърба си .Потова време *** нямаше,дечко. Това си е абсолютната истина,не се крийте зад ,,такова животно нема"Ние усетихме меда и жилото на соца.

45

Кеф

преди 7 години

Всички червени *** бяха брутално поругани аннално от Бате Бойко :)

44

анонимен

преди 7 години

няма победа 50 процента не сме гласували защото не вярваме на никоговьн бьлгария от нато и ес вьн ам воиски от балканите и черно море

43

Анонимен

преди 7 години

У нас вече и прелетните птици нема да се върнат..И те разбраха, че у Африка е рай.Само не ми е ясно, що тука не го разбрахме...от студа ли, от водата ли, неам представа.

42

Анонимен

преди 7 години

До АнонименИвчо Христов е празнодумец и червен ццървул.

41

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Всички се...гордеем с Тиквата,особено двата ,милиона пенсионери...цакани по Швейцарското...правило с жълти стотинки,хилядите малки и средни фирмички фалиралипод неговия...бащински поглед и безчет нашенски икономически мигранти...залели шенгенска Европа,като черноработници за *** хляб.

40

Звезден

преди 7 години

Безсмислено е да се карате!Всички сме комунисти!

39

Конгратюлейшън

преди 7 години

Българската демокрация умря под звука на потупване по рамото.

38

БСП=ПЪЛЕН ФАЛИТ!!!!!

преди 7 години

до 61 Можеш ли да ми посочиш къде съм излъга??? :)))))))))))Или пишеш от лудницата? :)))))))))))

37

Анонимен

преди 7 години

БСП нищо не построиха за тези 27 години. Освен много частни фирми за държавни поръчки.

36

БСП=ПЪЛЕН ФАЛИТ!!!!!

преди 7 години

БСП има изключителни постижения в сферата на ИКОНОМИКАТА!!! Луканов - ПЪЛЕН ФАЛИТ на държавата!!! Глад, купони и опашки пред магазините, КУУФАРЧЕТА и разграбване на държавата!!!Виденов - ПЪЛЕН ФАЛИТ на държавата!!! Пирамиди, фалирали банки, ограбване на спестяванията на хората!!!Станишев/Доган - спрени и окрадени Евро фондовеОрешарски/Пеевски - ФАЛИТ КТБ, минус 4 милиарда за държавата

35

Анонимен

преди 7 години

Гостуването на проф.Иво Христов при Цветанка Ризова беше равносилно на Айнщайн при Борисов!

34

Анонимен

преди 7 години

Той и Ердоган е щастлив. Опита се малко да си ускори плановете, като пусна Местан, но и Баце ще му свърши работа... Без даже да се усети нашият ***.

33

До 42-Помним

преди 7 години

По-старите помним.През 1980 комунизма трябваше да е победил.Нямаше да има нужда от пари.От чешмите-мед имасло.В СССР направиха опит с кибрита-без пари.Изчезна от магазините броени минути.Повече експерименти не правиха.А социализма си рухна от само себе си,светът вървеше напред,а ние търгувахме със себе си и плюехме ,,империализма" от който всячески се мъчехме да,, откраднем" технологии и стоки.Да ама пуста валута -тя ни съсипа.И дългът не е от миналата година.А имаше и мораториум на Луканов.

32

Психиатър

преди 7 години

Здравейте! Странджата да се е мяркал? Професора го видях и го засякох от кои храсти на лечебното заведение пише! Вече съм изпратил санитарите да го заловят!И на двамата довечера тотална смяна на хапчетата!

31

Анонимен

преди 7 години

Европа не желае да работи с *** и руски ***(едно и също).Рубладжиите се късат от яд.

30

Анонимен

преди 7 години

Къде е буля Сланинкова? Взе си скункса и се скри :)))) Гадна лъжлива натрапчива ***. Цял живот хрантутена около партията и днес продължава да вземе заплати за сметка на пенсионерите ,които гласуват за нея.

29

Анонимен

преди 7 години

Цветан Цветанов към Бойко Борисов :-Шефе имам една добра и една лоша новина с коя да започна ?-Ами давай първо добрата, че отивам да поритам мачле в Бистрица и да не ми разваляш настроението.-Добрата новина е че отново спечелихме изборите.-Браво, Цецо знаех си че си добър. А лошата ?-Лошата е, че пак никой не е гласувал за нас.