108

Анонимен

преди 7 години

Ura ura drugarja boiko parva pista v eu ura

107

Утемно Себиемешо

преди 7 години

- Стига сте обръщале фниманье на туйка де! Че се изпопребииме помацте с циганте та к`во? Ми съга сме си най-големе приятеле пак! Мноо се аресваме!

106

Боли Гъз Могу

преди 7 години

Нема да простим щото 500 пъти само ни обидиха, а искааме 5000! И двете ръце набързо ич ги и не сетииме ми! Сополе, сармоле, купони.. *** на..! Още.. още искаме помашките ни дзадници като са свикнале.. ми що?- Да не е от разцепваниету, чоджум?

105

...

преди 7 години

3 папи ... вече и 1 председател на европейския парламет и 1 кмет на Симитли са го

104

Анонимен

преди 7 години

Разплул се като Бай *** и си бара хернията....

103

Анонимен

преди 7 години

А ние се срамуваме.По-голямата част от нас.Изключвам "мат'ряла".

102

Загубата е победа ?

преди 7 години

*** каза: Въпреки загубата на тези избори БСП е постигнала много голям успех. Другарко Нинова(г-жа Лъжа) и симпатизантите на БСП и техните противници ви пожелават все по-големи подобни успехи на следващите избори. Това само г-жа Лъжа(комунист) може да го каже, да превърне лъжата в победа, истината в лъжаКого лъжете др. Нинова ? Да са живи и здрави тези, които ви вярватКолкото повече си я търпите ***, толкова повече изборни загуби ще претърпи БСП.

101

Анонимен

преди 7 години

О,Шишка!

100

Анонимен

преди 7 години

Гордеете се,защото не ви е у дома.А питате ли нас?

99

9689

преди 7 години

До АнонименБившият пожарникар,член на БКП,кандидатствал в Симеоново за ДС,неприет поради умствена изостаналост,разтривал уши да бъде гордост за някого е престъпление.

98

А сметките

преди 7 години

Шоково поскъпване на стоки и услуги ни очаква! Хлябът става 1.20 лв.Токът поскъпва с 40%, ако Брюксел ни спре тецоветеНа Валерката децата в САЩ, на Каракачана в Лондон, на Разбойко в САЩ, Нинов, Цачева - САЩ, Петър Стоянович - тоже, Плугчиева - Германия, Софиянски - Лондон, Дянков - САЩ и незаконното в Лондон. Да продължавам ли? Голяма *** сте дегенератите дето гласувате за всички тези.

97

Анонимен

преди 7 години

Тоя с тлъстото шкмебе и празната кратуна ли е идолът на недоклатените герберастки лелки ?Голям смях, ами той като гледам под шкмебето може да няма и нищо.

96

смях

преди 7 години

И Орбан ли е бил бодигард? Защото не виждам друга причина да прегръща Борисов.

95

х

преди 7 години

Ей Бай Орбан,я ела да работиш тук и да получаваш нашите заплати,да плащаш нашите сметки,да се разправяш с нашите институции,па тогава се гордей !Да не почнеш тогава да псуваш Бая си Бойко вместо да го прегръщаш.

94

Берлин

преди 7 години

Двамата червени другари, наследили заграбеното по времето на Студената война, отново ви се подиграват в лицата.

93

Демокрация

преди 7 години

Бойко Борисов ходи из цяяяяяла Европа, а *** Нинова най много до фризьора...

92

Коча

преди 7 години

Защо няма статия за ПП Възраждане и Костадин Костадинов който се отказа от 500 000 лв субсидия на година дарявайки за за каузи опазващи българщината ,защо това не ви е интересно ???????????????????????????????????????????????Костадин Костадинов е бъдещият премиер на България ,ЗАПОМНЕТЕ ТОВА.

91

Анонимен

преди 7 години

Божееее,каква любовна снимка.Кой мислите е жената?Ами тоя,който гледа с любовен,замечтан и влажен поглед.

90

БОКО ТИКВАТА!

преди 7 години

Бааааахти шопара съм станал, немога да повярвам... Какъв бях 2009, какъв съм сега...Не спрях се да крада...

89

Коча

преди 7 години

Абе плюете мутрата ама му спите пред вратата молейки го за коалиция.Във България има само една опозиционна партия и тя е ПП Възраждане на Костадин Костадинов който се отказа от половин милион лева субсидия на година дарявайки я за различни каузи опазващи българщината.