8

Анонимен

преди 7 години

Самовлюбен комплексиран глу-пак. Вижте го как на всички снимки се е присламчил към истинските политици. Концентрирал се е изцяло върху снимката и работата на ПР отдела си след това. Като второкласник събиращ автографи.Голяма излагация за всички българи.

7

:P

преди 7 години

Другари,ако искате да направите комунизъм,сутрин, обед, вечер - онанизъм!!! :) :) :)

6

Анонимен

преди 7 години

И аз не разбирам какво общо има между вас и интелигентен човек , но ......

5

смЕх

преди 7 години

Орбан и тиквата са две несъпоставими величини, Орбан е всичко това което тиквата не е и за това Унгария е във възход и брюкселските лентяи се съобразяват с тях.

4

Анонимен

преди 7 години

Нe разбирам какво е общото между тлъстото банкянско шкембе с празната кратуна, който непрекъснато продава България и Виктор Орбан, един истински патриот и родолюбец, който отстоява интересите на Родината си.

3

Анонимен

преди 7 години

Някой май иронизира и се подиграва на бедния духом ***.

2

Анонимен

преди 7 години

Цветан Цветанов към Бойко Борисов :-Шефе имам една добра и една лоша новина с коя да започна ?-Ами давай първо добрата, че отивам да поритам мачле в Бистрица и да не ми разваляш настроението.-Добрата новина е че отново спечелихме изборите.-Браво, Цецо знаех си че си добър. А лошата ?-Лошата е, че пак никой не е гласувал за нас.

1

Анонимен

преди 7 години

популизъм в действие! няма нищо за гордост в мутра начело на държавата и игричките, които играе, кеф ми е, не ми е кеф да съм премиер, оставка, победа, оставка, победа...