43

anonimen

преди 7 години

георгиев ти и работника ти костов на 250 ли сте бре браво ние се чудим как проимахте ионко аиде мини митницата и закриваи тия господа плачат за данс до един те да не са различни от другите бре

42

Русия

преди 7 години

Толерастийка

41

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 49Кажи го на Китай и Индия!

40

Анонимен

преди 7 години

ЕС не може да си оправи задния двор, в случая нас, има огромен дисбаланс на икономиката в различните райони, но е тръгнал да се кооперира със САЩ и Канада!Печелят само трансатлантическите корпорации и съответните банки.

39

Анонимен

преди 7 години

е защо не изключат хранителните продукти от това споразумение ????? и така всеки ще е щастлив !... но когато решат ще принудят БГ , мноого бързо и лесно. ние не сме пречка на големите риби.

38

Анонимен

преди 7 години

Екологията е прецакана.Колкото повече танкери, толкова по-бързо ще "вкисне" океана и Планетата.Глобализмът е основната причина за екологичната катастрофа на Земята.Всеки трябва "да си капа" сам градината, не е зле и да си планира броя на децата под 2 броя.

37

Евролюб

преди 7 години

До Анонимен34Аз разбрах, че нищо не се променя. Тоест ако сега на границата да има лаборатория, която проверява за ГМО, значи ще се проверява и канадското месо. Ако никой не проверява сега, какво значение има дали канадското ще е чисто, като южноамериканското, американското, румънското или холандското са ГМО

36

Анонимен

преди 7 години

За война говорят главно феновете на миролюбива Русия, таваришч. И пак те си мечтаят за бомби...

35

Късата памет

преди 7 години

В нормалните държави след такава грозна изцепка, следва оставка. Но тука още важи комунистическия принцип "ние тая власт с кръв сме я взели и с кръв ще я дадем". Освен това СЕТА може да се прочете щото е публичен, е и под мене човека е дал линк. А сега някой да ми даде линк за Беляне или южен поток или Бургас Александопулис. Унс тия ги няма щото или не са сключвани или са "партизанска" тайна. Както е казал народа "вълкът козината си мени, нрава не" Бог да ни пази ако тия се върнат на власт

34

Анонимен

преди 7 години

Кеф ми е как вият ушанките.СЕТА, американски войски в Източна Европа, а скоро и НАТО в Черно море.Изплъзва им се контрола и скоро Лавров ще скимти и ще протяга съсухрена ръчица.

33

Анонимен

преди 7 години

До 41Ми не, все хора които нямат идея за какво реално става дума. Тук си ги имаме достатъчно, виж коментарите само.

32

Анонимен

преди 7 години

Тая Нинова не разбра ли , че няма начин ЕС да я остави да спечели изборите? Лъжите и не минават вече на другарката не е като едно време.

31

Анонимен

преди 7 години

Eврочиновник като ти каже "няма страшно", виж къде е слънцето! Във всички европейски страни през последните години хора излизаха и протестираха /все фенове на БСП, сигурно/-

30

Темида

преди 7 години

Какъв БГ пазар...........??? Къде се слагаме божееееее. Канадците се натискат за "нашия" пазар. Това като икономическата криза през 2008, дето в България не се усети,,,,то като нямаш икономика каква криза.

29

88

преди 7 години

Госпожа Лъжа. Те това е. От Кремъл са и спуснали опорни точки и тя козирува. Но колкото и да лъже все ще се намери лош човешки материал който да гласува за нея.

28

шеед

преди 7 години

И какво стана сега, БСП или лъжат или са некадърни.

27

Пешко

преди 7 години

Нищо, важното е да се дигат гири и да има потупвания по рамото от северизток.Кутев

26

Пешо*

преди 7 години

Правилата засягат стоките, за които фирмата Е декларирала използвано ГМО. Ако не е обявено - не ги засяга. Като Нестле, ХИПП, Юниливър и всичките им дъщерни. Хайнц, дори. Ползват, но не ги регистрират и се внасят.Бтв, *** е лъжкиня!

25

Анонимен

преди 7 години

То вие много неща не разбирате, затова още пиете одеколон

24

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

ДрОгарката Лъжа не изневери на себе си...