83

Магазинера

преди 7 години

До анонимен 39Защото европейците имат по-големи възможности да купуват техните стоки. Както се казва и в статията, те са по-скъпи, а латиносите са доста по-бедни от средния европеец.

82

моля, моля

преди 7 години

До ЕС - светцикак без пари я виж шефовете на тия хорица какви пари вземат, как живеят какви коли карат и т.н., ако не бяха толкова алчни ще имаме и за шивачкити и за други, които са под шефовете, но те милите все гладни и боси ходят....

81

Амиии

преди 7 години

"Държави като България, които забраняват използването и отглеждането на ГМО, ще могат да контролират вносния режим по отношение на Канада, както и преди СЕТА." - ние не можем да контролираме нищо, нашите институции са научени да си клатят краката и да се оплакват и мрънкат, също като г-жа Нинова - г-жа Лъжа

80

ЕС - светци

преди 7 години

Разбира се, че ЕС не излъга в лицето на Кунева - Пръмовица за реакторите, лично чичко Гюнтер (сигурно японец) "не излъга БГ", трябваше да се строи френската АЕЦ, а не Белене . БГ премахна 1 милион животни, така искаше ЕС, хората плачеха. Спомнях ли си хилядите хектари изкоренено лозя - искаше ЕС. Да ти кажа ли, че в момента плащат на млекопроизводителите по -скъпо, за да не произвеждат мляко. Да ти кажа ли, че БГ шивачките работят двойно повече от колегите си в ЕС, като роби, а взимат 300 лв.

79

анонимен

преди 7 години

канада защо не подписва с лат америка а се натиска на европа 27 години вечеядем *** от кьде ли не и видяхте какви болести ни налазиха тумор в мозькатумор в гр стьлб анемии и какво ли още не хаиде стига вече тези деца дето сьбирамепари всеки ден за тях какви са тези болести

78

Анонимен

преди 7 години

До ХехГермания си я виждал само на картата.

77

Капанар

преди 7 години

Краднелия ако не излъже... То и е в кръвта. Някога четяха манифести на мегдана след като ограбят мандрата. Сега декларации.Преди влакове и църкви взривяваха, сега не дай боже държавата.

76

Не ми давай САЩ

преди 7 години

Не ми давай САЩ за пример. Видели сме малко свят. Първото, което ме изуми бяха тъпите им полуфабрикати, и яденето им в колите като прасета. Знаеш ли че има скандинавски държави, в които децата не знаят вкуса на колата?Бива да мислите, че в 21 век хората не общуват помежду си и не пътуват, ама прекалявате. Няма нищо по-хубаво от българския домат, кисело мляко, истинско месо, вино и хубавите жени.

75

Анонимен

преди 7 години

Всичко си има вкус ама търсите евтините домати затова !И пилетата са си вкусни пекани и салатите са си вкусни в ЕС !*** в Америка да видиш ГМО СОРТОВЕ !Защото ГМО са СОРТОВЕ които са устойчеви на природните аномалий -студ,жега,влага,суша и тн . В Япония вече сервират водорасли за салата .

74

Анонимен

преди 7 години

До БСПли ? Я ...Не бързай да кажеш хоп преди да си скочил! Да не се окаже, че *** е права и да станеш най нецензурния писател в сайта. Малко не вярвам на ЕК.

73

Прави са БСП

преди 7 години

То и един друг *** от ЕС разправяше, как на БГ не й трябва енергия и закриха реакторите с Куневица. За защитниците на СЕТА. Вие нормални ли сте? На Вас ли да вярвам, или на себе си. Я ми обяснете що доматът и краставицата от градината ми са вкусни. А от магазина са гумени. Я ми обяснете защо пилето от село ухае на месо, а безвуксните пилета от веригите кучето ми не иска да ги яде. Защо киселото мляко няма вкус? На черното ще кажете бяло. Колко му платиха на тоя рунгел лобистите от корпорации

72

Хех

преди 7 години

Еми в Германия ям пържоли на цена Е2 - Немога да си представя как без ГМО може да се постигне такава цена. Това е поредното заробване на хората от страна на големите корпорации които се интересуват само от печалбите си и нямат скрупули да изтровят хората за да постигнат финансовите си интереси. Като например Монсанто. Тровят всичко и всички.

71

Анонимен

преди 7 години

Корнелия в Канада месото е с 30 процента по скъпо от ЕВРОПЕЙСКОТО !Така че износа на месо за Канада ще е далавера за Гергов и червените *** .Ти не си никва *** щчла да спечели изборите изкукала овцца ...Един *** за теб Корнелия ама квадратен !

70

Shopp™

преди 7 години

Преди по-малко от година един арбитраж ни взе 600 млн. долара в полза на една руска компания, но тогава *** не се пенеше толкова. Този явно е бил от полезните арбитражи.

69

баю

преди 7 години

След влизането в сила на търговското споразумение в ЕС няма да бъде допускан внос на ГМО продукти и семена, чиято употреба е забранена в Общността, а за разрешените ще се прилага същият режим като за отглежданите в ЕС генно-модифицирани храни и семена, заявиха еврогей.ците. ДА ЩЕ БЪДЕ РАЗРЕШЕНО ГМО-то КОЕТО ПРОИЗВЕЖДАТ ТРИПОЛОВИТЕ! И ЩЕ ВИ ГО ПРАЩАТ КАКТО ДОСЕГА ГМО-то ДА СИ ГО ХАПВАТЕ С МЕРАК.ПОСЛЕ ДА НЕ РЕВЕТЕ ЧЕ УМИРАТЕ ОТ РАК? ОТ МАГАЗИН КУПУВАМ САМО СОЛ ВСИЧКО ДРУГО СИ ПРОИЗВЕЖДАМ САМ!

68

Анонимен

преди 7 години

До ужасТ 85Правилно, ПЪЛНА ИЗЛАГАЦИЯ! Но излагация е това, че ВЪОБЩЕ УЧАСТВУВАМЕ В ТОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ ес-чето! Чиновничета, дето за нищо друго не стават! Спомням си как избирахме нашите еуродепутатчета. Всички се надяваха, че такива навлеци като станишката, барека и т.н ще се пръждосат от главата ни, след като натвориха тука такива щуротии. АМИ ПРЕДСТАВЕТЕ СИ, ЧЕ И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ, ОТ ДРУГИТЕ СТРАНИ СА СЪЩИТЕ НАВЛЕЦИ!!! И тия недоносчета НИ УПРАВЛЯВАТ! Уникално безумие!!!

67

Рикиджия

преди 7 години

ТОВА Е КРАЯ !

66

ужасТ

преди 7 години

боже,каква излагация,представям си как са се смяли в европата на тази невежа и проста българка,дето се е засилила да управлява,ужасТ

65

Г-жа

преди 7 години

Лъжа пак излъга и се излага.

64

Не мога без лъжи!

преди 7 години

Е как да няма?Щом другарката г-жа Лъжа е казала нещо значи то вярно според нея.Само че тя освен лъжи и обиди друго не може да сътвори.Вчера обвини в предателство едни, а се оказа, че предателите са съвсем други - евродепутатите от нейната русофилска партия БСП. Комунистите-социалисти са най-големите предатели на България от 100 години насам!