54

юбералес

преди 7 години

До СотирНяма нито една реч на фюрера, в която да казва нещо лошо за славяните. Престанете с тази съветска пропаганда, целяща да мотивира руснака за война през 1941г.

53

Анонимен

преди 7 години

Нещо смърди в цялата работа.

52

Анонимен

преди 7 години

Сладур! Прилича на руснак.

51

Анонимен

преди 7 години

Каквото посяха муслитата това и ще жънат. Да си се сърдят на религията която отдавна е отвратила света. Канадците скоро ще им усетят и меда и жилото защото премиерът им ги кани и събира. Толкова наивност в тази хубава страна Канада не съм очаквал. Но като се наплодят камиларите ще започнат да изискват. Първо джамии а после шериат. Като плъзнат чалмосани и пингвини навсякъде, като започнат да се ду???пят по улиците ще разберат какъв са си го набутали но ще е късно.

50

Анонимен

преди 7 години

До MiroАз ги свързвам много добре точките, а ти можеш ли?

49

Miro

преди 7 години

Brei che prosto pleme raste v toia sviat... Ne vi li pravi vpechatlenie che mnogo udobno se poiavi hristianin terorist v Kanada tochno edin den sled kato kanadskia premier kaza che vsichki muslita moje da zapoviadat v Kanada... Niakoi moje li da svarje tochkite?

48

Анонимен

преди 7 години

"Най-накрая някой да отвърне на удара."Или си твърде млад, или си твърде неук, или си твърде глyпав.Тероризмът започва началото си в християнския свят, след това започват да го практикуват евреите, мюсулманите са последни!За какво отвръщане на удар говориш?

47

Циник до 45

преди 7 години

:-) :-) :-) Нещо ми се губи смисъла? Значи да видим....пишем ей така...за спорта? Няма да напиша клишето "В спора - се ражда истината"За сетен път - когато смятам, че бъркаш, или не си прав - ще ти го казвам. Не виждам - какво точно те смущава?

46

Анонимен

преди 7 години

Аааа Не,той е Радикален Християнин,всичко друго е бля-бля,значи може Радикален Муслиманин,а радикален Християнин не може така ли ето че може!!!

45

Агент Розовбарен

преди 7 години

На Кейти Пери само е точил ножката ,без звук.

44

Анонимен

преди 7 години

Къде е онзи ***, който ми обясняваше, че не бил чул християнин или евреин или будист или хиндуист да прави атентати? Та се налагаше да му постна 100-тина християнски, еврейски, будистки и хиндуистки терористични организации.

43

Анонимен

преди 7 години

"Няма човек който да слуша Мегадет и Кейти Пери! Скалъпена работа..."Повечето хора в България са патриоти, слушащи System of a down, а като се напият викат "баце пусни Цеца или Васили Карас, че съм закърмен с тях"!

42

Сотир

преди 7 години

До КочаАко питаш гърците си въшлив татарин.Ако питаш австрийците си слейв-янин,Хитлер е кзал ,че стават само за тор.Расизма на Балканите е самоубиствен.Най -близките по език ,раса и вяра -Сърбите ни нападанаха първи като обявихме независима държава и изкорениха със сопи с пирони българското в македонците.

41

Анонимен

преди 7 години

До *** до 39Сега разбрах как го правишD"Не съм се научил на черното - да казвам - бяло.""В повечето случаи "аргументите" ти издишат...или хич ги няма!"Ти си въплъщение на истината, разбрахDМИР!Обещавам повече няма да ти противореча! Отивам да се овъргалям в катран и пера...

40

Анонимен

преди 7 години

Няма човек който да слуша Мегадет и Кейти Пери! Скалъпена работа...

39

Анонимен

преди 7 години

Ясно требе се издирва кой харесва Мегадет и прелестите на Кейти Пери и кат се намери на място. Потенциален терорист е. Абе нали бяха двама нападателите?

38

Смерж

преди 7 години

Ами те терористите всички са като този,лесни за манипулиране ,наивни,ръкоблудци с комплекси и болезнен нарцисизъм.Религията не е от значение просто има агенти дето ги намират тия в социалните мрежи.Правят си профил на красива арабка -останала самотна заради лошите и търси своя принц на бял кон с раница тротил да отмъсти за нея.

37

Циник до 39

преди 7 години

"Сетих се"... какво да направя ( че според мен пишеш ъъъъ...вицове) ? Не съм се научил на черното - да казвам - бяло.В повечето случаи "аргументите" ти издишат...или хич ги няма! Как го направи този шпагат - за канадеца - да виниш Путин - ще си остане мистерия за мен!

36

Анонимен

преди 7 години

Това "Хpистиянски теpоpизъм" .и е?

35

Анонимен

преди 7 години

До *** до 33Казах ти здрасти, защото ти имаш "уникалния талант да ме взимаш на прицел"Това имах предвид, когато ти написах, че не пропускаш и че вчера ти го обясних. От сума ти време го правиш . Има много ананимни коментари във всяка тема, но ти винаги първо на мен ми се нахвърляш.Това беше повода да ти отговоря.Сега сети ли се вече за какво става въпрос ? Тук Путин няма нищо общо)))Как го правиш?D