14

до някой по доле

преди 7 години

То в тоя ред на мисли да ти кажа, че не само радикалните си имат фрази с които отключват насилието. При българина такива съществуват много отдавна : опитай след пътен инцидент да слезеш от колата и да кажеш :" Къф си ти ве" или пък "Аве ей, знаеш ли аз кой съм".

13

хахаха

преди 7 години

Аз се бях притеснил че е фен на Бибър. Много по-любопитното е с каква лекота се снабдяват с два АК-47 и патрони. , също така, колко некадърни са, за да изпразнят два пълнителя (поне) и да се размине почти без жертви. Няма кой да им обясни че в затворени пространства е много по смъртоносно късоцевното оръжие, отколкото подобни играчки.

12

Анонимен

преди 7 години

Бойко Борисов е виновен!!! Оставка ! Оставка ! Оставка!

11

Браво

преди 7 години

Бой по талибаните...

10

До 5

преди 7 години

А бе бузерант,що не се направиш,че някой те вика?

9

Анонимен

преди 7 години

Запознати го представят и като необщителен самотник=========Това е типичният обект за радикализация, независимо в каква насока.Запишете си го и го запамнете. Такива хора, са с ниска самооценка, маргинализирани и стават лесна плячка на т.нар. хендлъри, обработват им се съзнанията и се превърщат в ходещи оръжия. Тези лица, дори не разбират че са манипулирани. Има ключови думи, с които могат да бъдат " активирани"Не, това не е теория на конспирацията. Десоциализацията ражда радикали.

8

Анонимен

преди 7 години

А Ислямските терористи, които само за една година в Европа убиха над 300 души, като бяха фенове на Абу Акр Ал Багдади, какво?Единственото което става ясно е, че толерантните либерали и техните медии си обичат халифата.

7

Су 34

преди 7 години

Браво на това момче! По-малко ще вони в района.

6

Анонимен

преди 7 години

Не на плейстешан игрите! Не на убавците расисти като марийка и дончо!

5

Анонимен

преди 7 години

ДО 5 Тоя е фен на льо Пен, а тя е фен на Путин. И тука няма нищо общо бай ***. ТУКА ОБЩОТО Е ТАРТЮФ И ПЛЮШКИН. Без Зорба Гърка и Швейк

4

Анонимен

преди 7 години

Aми това са ксенофобските хитлеристки партии! Освен да жьнят етническа омраза да дьрпат огромни кредити от руски банки и тем подобни тинейджьри с сини очички да изльжат за друго не ги бива! Сега и уньз френската марийка изрусената крава няма да може да и помогне!

3

Анонимен

преди 7 години

Доживяхме... радикални християни! :D

2

Пустиняк

преди 7 години

Нека оправдаването на убиеца от културните, цивилизовани, християни, православни, хетеросексуални, работливи Ганьовисти започне! С какво е ганьовиста по-различен по примитивизъм и нечистоплътност от един джихадист?

1

Анонимен

преди 7 години

Хехех :) харесвал новия президент Тръмп... ми то и аз го харесвам ама това не ме прави убиец нали :)