74

Комунист-Идиот

преди 7 години

Браво момче.

73

България няма нужда

преди 7 години

Родните шимпанзета по пътищата избиват повече хора от всеки терорист. За година в България умират толкова на пътя, колкото от всички атентати в Западна Европа взети заедно. По-възможно е да те удари светкавица, отколкото да те сполети атентат. А още по-възможно е докогато минаваш пешеходната пътека да те помете някой див чалгаджия/чалгаджийка, бързащ за село. Ако си жив ще изреве "що не гледаш къде минаваш да ти таковам таковата" и ще те доубие. Ако си мъртъв ще те хвърли в храстите. Те тва е

72

До 73

преди 7 години

Нали знаеш, че сега ще ти скочи нарцисът, пардон циникът?

71

Анонимен

преди 7 години

Кредиторът започва да притиска кредитополучателя. ЗаЛюПената постклимактеричка е в цайтнот, изборите идват, а не се вижда резултат от гласуваното и "доверие". Май ще връща парите.

70

Сс

преди 7 години

Най доказаната теория е че 66 е слаботелесен в главата,друг амсалак пък пише че чрез пропаганда навил руснака за война,*** колкото щеш

69

до 73

преди 7 години

Поздравления за коментара. Кратко, точно, ясно. Все още се намират и нормални хора в тази бедна и оскотяла страна. Има надежда!

68

до 73

преди 7 години

Браво!!!

67

Анонимен

преди 7 години

В амок е било. Иначе е читаво. Ревностно богобоязливо ристиенче.

66

Анонимен

преди 7 години

Ах как се молиха фенчетата на шимпанзето Тръмп, проститyтката льо Пен и император Владимир Първи Пичкин да се окаже черен/мюсюлманин/бежанец/арабин или каквото и да е, за да злорадстват, а той се оказа техен поклонник хахахах И сега се започва - ама то не всички фенове на Тръмп и льо Пен са психопати. Ама иначе всички бежанци са терористи. Жалки сте, смешни сте, *** сте, бедни сте, прости сте. Вие, феновете на гореизброените *** сте еволюционни отпадъци. Добре е да го знаете.

65

Анонимен

преди 7 години

Няма втори. Сам е бил. Това пишат всичките западни вестници последно. Самотен стрелец без съучастници.

64

цж

преди 7 години

Хахахаха, "крайно-десния фронт на прасето Мари ЛьоПен.Ис" е всъщност "крайно наведен на лЬо ***" фронт! Следователно тоя е фен на руската кочиня!!!

63

Анонимен

преди 7 години

Каквото повикало, такова се обадило. ...Да, но защо се "обажда" 1000 години след"повикването"?Защо не се е обадило веднага след първите кръстоносни походи?

62

юбералес

преди 7 години

До СотирНяма такова нещо. ''История на България'' от проф. Шишманов - 1937г. го доказва. Както и учебниците по история от тогава. Имаше някой ''лаладжии'' на тази тема, но то ги има и сега.

61

Петърчо

преди 7 години

Каквото повикало, такова се обадило. Това по отношение на онези които се "радват че са били прави че се е намерил и някакъв терорист дето се е мислил за християнин. И сега всичко е по равно? Един *** от Канада и да забравим атентатите в Париж Брюксел Ница Берлин и не десетки а хиляди други при които пострадаха невинни хора. Да не говорим за геноцида над християните във страните от Близкия Изток. Не подкрепям тероризъма в нито една форма но нима мислехте че ще ви се размине? Каквото повикало...

60

Анонимен

преди 7 години

"Когато бяхме с Хитлер ,историците ни се надпреварваха да доказват ,че сме тюрки , а славяниките са били за забавление в юртите на прабългарите.Това не е случайно."Което си е самата истина! Няма по-силна и по-доказана теория от тази, че сме тюрки. И няма нищо лошо в това! Тюрки са били наричани всички народи от Централна Азия, които са били издръжливи. В наши дни има репликата "българи юнаци"... СлучаЕност? Не мислА!

59

Фалолог

преди 7 години

Когато си с малко пикалце и си заобиколен от едрочленести мюслими най-естествено е да станеш расист. Едрочленести расисти няма.

58

:D

преди 7 години

ахаха родните другари-ксенофоби отказват да повярват, че фенчетата на крайнодясната *** не са много по-различни от уахабитите. Сигурно и Брейвик, избил десетки деца, е мюсюлманин? С тази масова психоза, с която ви заливат най-добре се скриете в мазето на село, че бежанците идват да ви изядат чорапите! Те само си мечтаят да живеят в благоденстваща България и да ви откраднат работата (пазачи и миячи) :D И си пийте редовно хапчетата за да не последвате челния пример на атентаторът от Квебек!

57

Сотир

преди 7 години

До юбералесКогато бяхме с Хитлер ,историците ни се надпреварваха да доказват ,че сме тюрки , а славяниките са били за забавление в юртите на прабългарите.Това не е случайно.

56

Драго грога

преди 7 години

Тоя яко е ял кебапа на мароканския си любовник.

55

Анонимен

преди 7 години

Амуджите си мислеха, че отговор няма да има на гадориите им по света. Християните търпят, търпят да ги трепят като пилци и накрая хванаха автоматите.