94

Анонимен

преди 7 години

О, Циникът впечатлява. Не бил терорист, а виртуозен...т.е. виртуален онанист.

93

Анонимен

преди 7 години

Интересно, дали статията щеше да бъде озаглавена "Атентаторът от Квебек чернокож и фен на Исляма" , ако такъв беше случая? Значи още със заглавията гнусните писарушки се опитват да манипулират.

92

Анонимен

преди 7 години

Скоро САЩ ще спре кранчето на всички либерал-толерастки организацийки като световна банка, оон и всякакви клубове и нпо-та. Другите силни са Китай и Русия, но и те не толерират либерални помии. Т.е. много скоро цялата либерална сбирщина по света ще бъде изметена, законите им отменени, космополитите, правозащитниците, гейовете и протестърите ще бъдат смазани, а традициите, държавата, семейството, народите и нормалните хора отново ще станат на почит. Нямам търпение!

91

Циник до 93и 94

преди 7 години

В случаи като вашия - "количеството преминава в качество!" Не важи! Купчина глу*паци си остава купчина ***! :-)И още - отворко докато ти подметарстваш на Меркел...и се гърчиш от глад в някоя дупка...аз обиколих половината свят...създадох семейство...работя в 125 годишна немска фирма...оставам бял човек...а ти си сбъркан тарамбуколюбец! И сигурен съм - комплексиран ***!

90

Анонимен

преди 7 години

Да затварят границите на САЩ за канадци, че и от там идват терористи избиващи невинни хора!

89

4chan

преди 7 години

Още вчера в независимите форуми изплува фейсбук профила му и всички коментираха как медиите със сигурност ще обърнат СПЕЦИАЛНО внимание на факта, че е харесал разни странички като Марин Льо Пен, Тръмп и тн. Естествено нищо не се споменава, че е натурализирано мюсли, а мароканския му партньор, също мюсли, го споменават с малки буквички по-надолу в новината хаха. Хора, ако не искате да бъдете манипулирани по най-очевидния начин търсете алтернативни източници ! Този коментар ще бъде изтрит, нали?:)

88

Циник до 89

преди 7 години

Четеш ли? Четеш ли ? Ти ...мултикулти либерастче! Промити мозъци (като твоя) ни докараха на тоя ред - да храним собствените си убийци!

87

Анонимен

преди 7 години

Циникът)) е терорист, който" избива виртуални неверници" защото отказват да "примет правата вяра" на която той е Пророк.Не спорете с НЕГО.ОПАСНО Е ЗА ЖИВОТА))(иначе казано не хранете трола)

86

Анонимен

преди 7 години

Хахахах, панален таласъме, банковата ти сметка 100% е празна като тиквата ти. Толкова си глупав и ограничен, че ако имаш повече повече от 10 лв в джоба значи или си крадец или си ги намерил на пътя. Въобще нямам за цел да впечатлявам едноклетъчни по форумите, просто понякога, макар и рядко, не се сдържам да наритам по зурлата някой панелен ***, пишещ за копейки с фашизоидно-*** опорни точки. Онанирай на снимките на Тръмп и Путин и си гледай празната банкова сметка. Празна и ще си бъде.

85

Анонимен

преди 7 години

Много скоро белите държави по света ще се пречистят. Очаквам с нетърпение още много подобни новини.

84

Анонимен

преди 7 години

Май повечето фенове на Доналд са с отклонения!

83

Циник до 89

преди 7 години

Тия ги разправяй на банковата ми сметка отворко! Кой те знае от коя дупчица мааш Меркелските пароли по клавишите!Бая ще трябва да се понапънеш още - та да ме впечатлиш! Цяла Европа "залита" "надясно"!!!На нормалните хора им писна от мултикулти мушмороци като теб! Скоро ще се на бунището!

82

до 84

преди 7 години

Добре че нямаш акъла да разбереш, че ти си същата издънка на природата, досущ като тези, които мразиш, че щяхме да коментираме поредното самоубийство на панелен таласъм под някоя статия...

81

Циник до 87

преди 7 години

В коя нормална държава бе отворко? Че то такива не останаха! Благодарение на толерасти като теб! Германия..Швеция...Франция...Норвегия...Англия...напълниха се с тарамбуки....и само такива като теб се радват! Анатема - за такива като теб!

80

до 84

преди 7 години

В нормална държава ти щеше вече да си закопчан и прибран. Такива като тебе извършват атентатите - хора с мислене като твоето, независимо дали са ислямисти, християни или какъв е цветът на кожата им. Твоите мантри са разделение, насилие, омраза. Делиш хората по признак религия и раса, но всъщност важното е какво имаш в главата. Е, ти имаш същите глупости в твоята, като тези, които се взривяват.

79

Циник до73,79,Берлин

преди 7 години

...четете ли..четете ли? Валят червените ръчички за "дъгоцветните"ви, мекокиткини, политкоректни коментари! Даже и изостаналите хипита - видяха, и разбраха ползата от "мултикулти" транссексуалност , и не знам още какви неолиберални извращения!Вие ще се сетите - най-късно тогава, когато някоя побесняла тарамбука ви взриви с аллах на уста!

78

Гадорян

преди 7 години

А истината е някъде там

77

Циник до73,79,Берлин

преди 7 години

Бях ви отговорил подобаващо изтриха ме!Вие сте от "гробокопачите" на цивилизована Европа! Такива като вас посрещаха афганистанците в Мюнхен с плюшени мечета, и цветя..изпокриха се като мишки след атентатите в Германия - очевидно за да се спасят от "народната любов"!Брейвик се оказа визионер! Всичко което предвиждаше се сбъдна! Той е поне 1000 пъти по-мъж от вас - отстоява убежденията си! Иначе мижитурки бол!

76

Берлин

преди 7 години

И тоя и Брейвик са живо доказателство, че бoклукът си е ***, независимо от раса, пол и вероизповедание. Не трябва да се слагат хората под общ знаменател на базата на тия признаци. Аз просто ги деля на добри нормални хора и ***. За съжаление бoклуците сякаш са повече от нормалните. :(

75

Анонимен

преди 7 години

И между християните има терористи Това не означава че всички християни са такива и трябва да бъдат избити , разбира се