249

ивчо

преди 7 години

всеки си има глава да мисли, ако няма ще мръзне. Това е истината, заради някой който си мисли че морето е до колене друг си зарязва семейство близку и хуква във виелиците да го спасява. В таз държава и влакове има, ама що на влак ,дай с кола пък онез военнитв и ГЗ ще ни спасяват....

248

Анонимен

преди 7 години

Тез ако не бедстват по пътищата ще бедстват със инфаркт по болниците,тъпчат манджа и се наливат с ракия

247

до 313

преди 7 години

Хайде сега, лъжецо, пей тези песни...Ама не си познал.Първо, 2/3 от така наречените магистрали ги построиха по онова време.И Второ - точно този път съм го минавал точно зимата.Много се научихте, да лъжете как това нямало, онова нямало... ти сега забрави само да напишеш и че въздух не е имало по времето на Живков.Дори на сантиметер не сме мръднали напред от тогава. Това е.За твое сведение, пътя край Карнобат е построен точно преди така наречената демокрация.

246

Анонимен

преди 7 години

Камери да има, сеир да има, ама хората били в снега ,ДГД хората !

245

Анонимен

преди 7 години

АЗ НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА КОЛКО ТРЯБВА ДА СИ ЛУД ЗА ДА КАРАШ ПО ПЬТИЩА В ТАКОВА ВРЕМЕ ВМЕСТО ДА СИ ПИЕШ ВИНОТО С ЛУКАНКА В КЬЩИ !!! АКО ТОЛКОВА ВИ СЕ НАЛАГА ДА ПЬТУВАТЕ ПОЛЗВАЙТЕ ВЛАК ИЛИ ЛАНД КРУЗЕР КАТО МЕН

244

Анонимен

преди 7 години

Голяма излагация за Бойко.

243

Анонимен

преди 7 години

Ааа, хубава новина - Батман прилетЕл и турИл све у ред. Ама пропуск - не е резнал лентичка. Ка ще спи горкия довечера.

242

Анонимен

преди 7 години

И за какво оди до карнобат бе *** да констатираш че немой се направи нищо машаллах за автогола

241

Анонимен

преди 7 години

До 308Да идат в архивите и да видят как по времето на Тодор Живков без никакви винетки, подобни истории не се случваха.по това време не само, че път нямаше, ами и ток и вода. Нещата се оправяха напролет като се стопи снега.Нямаше и хейтъри да реват по медиите, щото а се обади някой селянин, а са му направили главата мека.

240

Анонимен

преди 7 години

Телевизиите нали снимат-това е важното! Некадърници,неграмотни,без образование без нищо кръгла стаЛБилна нула!Оставете ни да посрещаме нова година без Борисовия и на калинките му ПиАр!

239

МИСЛЕТЕ !!!!!!

преди 7 години

Това е следствие на дивия селяндурски манталитет който царува по пътищата, лятото като няма сняг защо пак има брутални катастрофи ? Народът е обезумял ! Карат като луди....сега снега е виновен,после дъжда ще е ... никога шофьора няма вина.

238

Анонимен

преди 7 години

от 3-4 дни им разправят, че ще вали сняг и ще има вятър и виелици, ама селянина това не го вълнува.Тая сутрин по тв гледам некъф *** тръгнал с 2 кифли и 3 деца и държавата му крива, щото не му казали, че валял сняг. Нямал гориво, нямал вода, нямал храна - ми де си тръгнал бе овньо? Бил на 100м от Шел - ми кво правиш в колата, върви в бензиностанцията. Прати поне кифлите с децата, пък ти като искаш си пази таралясника да не го смачка снега.

237

Анонимен

преди 7 години

Като прочетох всичко, имам следното предложение:1. Медал на Павлова2. Винетките за 2017 да им се учетвори ценатаГарантирано от ГЕРБ!PSДа идат в архивите и да видят как по времето на Тодор Живков без никакви винетки, подобни истории не се случваха.

236

Анонимен

преди 7 години

Аз пък съм в къщи. Налял съм си една греяна и бухам сърми. Весело посрещане на всички.

235

я по-полеко

преди 7 години

До Дядо ГруюТи Зимата си си седял на големите кайсии !!

234

Циркус Новирикус

преди 7 години

Боцата отива с джипа на място, там отиват и "журналистките" от минетната батарея, зер в София няма кой да каже за обстановката. Такъв смях в залата е това наше управление, че ако не бях българин щях да си го гледам като хумуристичен сериал, а сега ми се реве с глас!

233

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 292Много се изложи премиера, един елементарен сняг и изпаднаха в криза.ми фащай лопатата и върви да ринеш

232

Анонимен

преди 7 години

Abe hamsalaci,trugva li se na put v takova vreme.Povecheto sa trugnali da si pravqt kefa, taka che da ne revut.

231

Анонимен

преди 7 години

аре махайте тая "гнъс", хората /тия от задръстването/ вече си пият ракията на топло! стига хейтили! не гледате ли други медий, коне с капаци - за тва сте на тоя хал!

230

водач на МПС

преди 7 години

А, и на мен ми се е случвало това. Приблизително 15 часа висене във зверско задръстване на АМ Тракия, на подстъпа към тунела Траянови врата.ТИР се беше преобърнал и препречил пътя и в резултат на което ни напред, ни назад. .. И така си преседяхме близо 15 часа. Добре, че бях напълнил резервоара на Форда и имах достатъчно гориво. Приблизително същото положение като сега. Студ, сняг, виелица, с малко дете.Фордът харчеше приблизително литър и половина бензин на празен ход на час и нямахме проблеми