9

Диан

преди 7 години

Срещу силен вятър и снеговалеж, не помагат никакви машини ако ще и по десет да ходят заедно. Просто хората са *** - като е магистрала си мислят че е срамно да карат с по-малко от 100 км/ч. А понякога пътните условия са такива, че дори с 10 км/ч се налага да се движиш. Това никой не го отчита - дава се газ и в последния момент има само опааааа ... тряяяяс. И после защо била блокирана магистралата. Десет тъпана като се хакнат ,после колкото и да караш внимателно ,заради тях си и ти в кюпа.

8

Анонимен

преди 7 години

Тихо жено! Укрепвай вярата си в герб!

7

Селянин

преди 7 години

Като ги гледах от видеото как влизат в стената беше БРУТАЛНО ВИДИМА... Нямат оправдание !!! Снощи се наложи спешно да пътувам ! Добре подготвен автомобил с 30-40км в час се движихме нормално. Няма как при тази буря да се движиш с по-висока скорост. Просто видимостта става 0 метра ако се движиш с повече от 40км в час. Не оправдавам никой! ЯД ме е... в "Белите" страни при снежна буря защо никой не се оплаква ??? Просто хората имат мозък в главите си и не предприемат рискови пътувания.

6

6201=

преди 7 години

ми хубаво , ама нали има прогнози за времето Хората казват - не пътувайте , ще е ужас , сняг , ураганен вятър , преспи и т.н Кое по-важно - да качваш снимки във фейса , къде си бил на Нова година , или здравето и живота ????

5

Анонимен

преди 7 години

Снегорините нямат шанс срещу мега вятъра, това картофените глави къде са закъсали по Тракия, не го знаят! Бг шоферът все намира някой да му е виновен, стократно имаше предупреждения, но кой ги взема под внимание? Ахмака и вързано куче ще го ухапе!

4

Анонимен

преди 7 години

НАРОДО СИ ИЗБРА ГРАБ И ЩЕ СИ ПАТИ ЯКО!!!!!ГРАБ СЕ ЧУДИ КАК ДА СПЕСТИ ПАРИ НЕПРЕКЪСНАТО!!! ИМА ЛИ ИЗОБЩО ПОРЪЧКА ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ТРАКИЯ!!!!!!!!!УБИЙЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ РЕАЛНИТЕ СА ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ НА ГРАБ!!!!!!!!

3

БСП ПАБЕДА

преди 7 години

БСП ПАБЕДА НА ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ! РАДЕВ - президент!

2

Анонимен

преди 7 години

Само БСП! При БСП нямаше такива неща! ДОлу герб, само БСП И РУСИЯ!

1

Анонимен

преди 7 години

Поздрави от Дебелото Лили - партизанската онука....и цчлото ръкошодстшо на партич ГЕРБ!