269

Анонимен

преди 7 години

В такова време се тръгва на път с пълен резервоар плюс 10 литра тубичка в багажника, вериги, лопата, въже, термос с чай и някой и друг сандвич. Но най-добре ако няма зор изобщо да не се пътува точно в снеговалеж.

268

Герм до шоп

преди 7 години

Приятелю ти караш Мерцедес...и моят ц220 е на по4ти 22 години БЕЗ проблеми.НЕКА СМЕ здрави всички.

267

Шоп

преди 7 години

Какво им е на 15-годишните барутници?Аз карам барутник, автоматът му вече седма година превключва без забележки, печката сутрин пали сама и размразява стъклата. Навремето почнах като шофьор на лада, чисто нова, от склада в Русе. Първата работа като я взехме беше да я качат на канал да и затегнат бурмите. На 10 х.км скъса амортисьор, на 15 се разби авансова плочка и успокоител на верига, на 20 хил. протече кранче на парното - купето се напълни с антифриз. Реглажи и центровки постоянно. Ужас

266

Анонимен

преди 7 години

До Анониментакова 20-часово дрямане на хора по пътищата НИКОГА И НИКЪДЕ не е било!!------------ Напротив, било е винаги, Само че тогава имаше 6 пъти по-малко автомобил на глава. И се дремеше в лади и москвичи.

265

Анонимен

преди 7 години

глобалното затопляне е виновно!

264

наследникът на лилии

преди 7 години

Както баба Ванга каза навремето - Курск ке потъне, така и наследникът на баба Ванга каза - Мечката се появи и орлите паднаха ! В този ред на мисли пожелавам на цялото форумно съсловие весели празници и нека всеки сбъдне мечтитее си !

263

Анонимен

преди 7 години

До до 313За твое сведение, пътя край Карнобат е построен точно преди така наречената демокрация.-----------Е, тогава що не може да се минава по него път?Нали викаш, че някога си минавал през зимата?

262

Анонимен

преди 7 години

Пътната обстановка е плачевна.Нервните изблици на пожарникаря-премиер са показателни.Магистралите му нито са магистрали в истинския смисъл на думата, нито са проектирани като магистрали. Как е възможно 100-200 км по АМ Тракия да няма връзка с друг път пък бил той и третокласен?Ама тя зимата тепърва започва, ето първия сняг падна и парализира една "магистрала". (тук специално внимание трябва да се обърне на кавичките)Еврофондове за снегорини няма ли?

261

Анонимен

преди 7 години

оБстановката е изключително страшна нагли терористи контролиращи показни грабежи на БЪлгария през правителството на БОйко БОрисов в момента провеждат организирана акция а ограбване на още над 3 100 000 000 живи лева от ограбения оставен без доходи за оцеляване народ..МЪртвите искат растрели на виновните длъжностни лица

260

Анонимен

преди 7 години

До Банкянския ПлашльоАааа, немой така! Изпускаш най-главния - Путин! Той е най, ама най-виновен!

259

Банкянския Плашльо

преди 7 години

Много е просто - Станишев и Орешарски са виновни ! Да не забравяме - отскоро и Корнелия , а и Ген. Радев също...

258

Анонимен

преди 7 години

ето какво ще бъде на брифинга - Орешарски е виновен, а Борисов е Спасителя. Правителството си е свършило перфектно работата - просто снегът е природно бедствие а в съчетание със силен вятър - незапомнен природен катаклизъм, АПИ и избраните фирми са подготвили перфектно пътищата - по документи. Виновни са тираджиите и изобщо всички шофьори имащи наглостта да пътуват през зимата да не би в Европа и САЩ някой да кара кола като духа и вали сняг. Виновни са журналистките щото само хейтват, а всичко е толкова прекрасно. Цялата работа е нагласена от опозицията и нейните провокатори който вместо да се

257

Анонимен

преди 7 години

Значи Новогодишната хумористична програма започва с Цветка, Лилетка и Винетка? Супер! За капак в 2345 ще се яви топ-шутът на държавата, за да ни повтори ценностите, че все ги забравяме, а и да видим картинката на мястото, откъдето идват тези ценности. Лягам да проспя тези извращения, за да се събудя в Новата 2017 БЕЗ ТЯХ!

256

Анонимен

преди 7 години

Борисов е огледало в страна с извори на мачистка енергия и селска хитрост

255

ивчо

преди 7 години

313 не баламосвай хората с тъпизми, 80% от пътищата са си от Тошово време, а на 50 и асфалта е от тогава..пример ,Луковит плевен бяла

254

Анонимен

преди 7 години

Стига сте хулили пътуващите, вчера прогнозата за времето беше, че снегът, ще приключи още вчерашния ден, хората тръгнали на път нямаха вярната информация. Друг е въпроса, че държавата, след като е затворила пътя, трябва да има способността бързо да евакуира бедстващите, а тя за пореден път е в пълен ступор( само PR акции, тип да превърнем дефекта в ефект)

253

Анонимен

преди 7 години

посрещнете Нова година като мен бе. След малко съм на милсън поинт до харбъра пред операта и ще гледам фоерверките, бях на малките в 21 часа и после големите. Ще ни видите по телевизията както всяка година цял свят ни гледа как посрещаме нова година преди всички останали. Тук няма сняг. Вчера се гмурках в рифа доволно, а утре съм в джунглите на севр. Лайф стайл доволно доходи по високи от американските и германските, свиркам си и си гледам лайфа. Живота е прекрасен Поздрав от CиднeйAв$тpaлия

252

Анонимен

преди 7 години

До 319И Второ - точно този път съм го минавал точно зимата.а сега що не можеш да го минеш бе? Бай ти Тошо го няма да ти бута москвича ли?

251

Анонимен

преди 7 години

Нищо не прихванахме от старото бе!!Нищичкоооо!!!Поне Гражданска защита да не бяхте барали,разпродавали и разпарчетосали!!Та,имаше време когато всеки един щаб от въпросната даваше още от септември наряди за дежурства с машини!!Всяко село,всяка паланка имаше машина,обезпечаваща такива ситуации!!Къде с трактори,къде с УАЗ-ки.......ама такова 20-часово дрямане на хора по пътищата НИКОГА И НИКЪДЕ не е било!!Плащаше общината дежурствата,а сега плаща на едни фирми,те пък плащат на областния,областния..

250

Краси

преди 7 години

Откачен народ, в големи количества!Преди да тръгнат не слушаха ли радио, не гледаха ли телевизия, не четоха ли вестници, не отваряха ли интернет?Риторичен въпрос-отговорът е ясен.И понеже същият този откачен народ е много повече от нормалния,а те са и гласоподаватели, в РБ трудно се живее.