229

Анонимен

преди 7 години

Айде бе селяни нали сте много отворени 0887 б00 222 ,,на ли сте много лоши ,айде да ва видя сега.Кой има дупе да му звънне а ???

228

10г. мафия ГЕРБ

преди 7 години

Преброихте ли колко изолации от скапаното саниране са паднали от силния вятър?!Не??Като се стопи снега ще лъсне голата истина !!

227

Анонимен

преди 7 години

Хак да ти е БХ. Ако си беше тръгнал още на 13ти ноември, а не да разигравате циркове с президента, сега щеше да сипваш с големия черпак на служебното правителство и на комунистите. Щеше да обясняваш от камината в Банкя че като те няма теб така ще бъде. Заради няколко недовършени сделки и нови обществени поръчки сега всичко ще отнесе правителството в оставка а ти най много.

226

Анонимен

преди 7 години

Много се изложи премиера, един елементарен сняг и изпаднаха в криза. да викаме нато да идва?

225

Българофил

преди 7 години

До Изгърбич ЗадвратянАз поне лично, не видях Бат само МТ-ЛБ на Гражданска защита. При толкова сняг, само верижна машина помага. А за тия "братя" славяни си ги слагам на х... както тия от сащ. Мен Братя сами Българите.

224

Анонимен

преди 7 години

Не съм чул за предупреждение да не се пътува. Чак след като стана верижната катастрофа, първо казаха да се използва обходен маршрут, а може би след това по някое време са казали и да не се пътува.

223

Анонимен

преди 7 години

Повечето баровци си купуват дикретни дрехи със скрито лого а Баце е като ром манекен на Илиянци със световно известните търговски марки на прословутите си анцузи!Толкова ***, че не умее дори да се облича като хората.

222

Лилиту

преди 7 години

Ще предложа, всички автомобили, които са спрели на магистралата да платят такса "Паркинг" за едно денонощие.Сега видяхте ли, че увеличението на винетките е недостатъчно? До година ще корегираме цената отново.И стига сте се оплаквали от снега- на мен така ми липсва! Гледам през прозореца на хотела си и пред мен само палми и плажове...

221

Факт

преди 7 години

Преди 1989-та година имаше много добра организация на почистването. След 1989-та тази организация отпадна и я замени плащането към мафиотски фирми, които нямат ресурса да почистват това, за което отговарят, а и не се стараят - важното е да присвоят парите.

220

Анонимен

преди 7 години

Машините трябваше да бъдат там на 3-4 час, а не да чакат да се появи ТОЙ и да си припише всички заслуги.

219

Анонимен

преди 7 години

ТИКВО ТОЯ ПИАР ЩЕ ТЕ БУТА ВСЕ ПО НАЗАД И НАЗАД. ТОЛКОВА ЗЛОБЕН АЛЧЕН НЕКОМПЕТЕНТЕН ПРЕМИЕР НЯМА НИКЪДЕ ПО СВЕТА

218

До 274

преди 7 години

Каква глоба бре, тези хора седят в преспите, непогледнати от никой, вече 20часа, никой не ги беше предупредил предварително, пътищата ги затвориха тази сутрин ?!

217

избирател

преди 7 години

До оня,къде призовава държавата да глобява.......Виж сега "приятелю"!Това,че ти от село не си излизал ,не е,кой знае,какъв проблем,но повярвай ми,ние,които заради работа или нещо друго ходим по Европа ежемесечно /имам предвид цяла Европа/,ние много чудно защо у нас пак се стигна до там.Повярвай в Румъния от две три години е,както в другата Европа.Казвам го от опит не ,като зрител на телевизии,както е при теб!!!

216

Анонимен

преди 7 години

атмосферните условия и международното пололожение , двете дежурни оправдания на баце

215

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

До Българофилимр , прочие се ползва в заразена радиационна среда. кажи на тоя бивш черпак , политкомисар или писар дето ти диктува че нищо не става от него.

214

Анонимен

преди 7 години

Прохода не е кръстен на името на Рижавия, а селото РИШ-Ришки проход,***!

213

АТАКИСТ

преди 7 години

Отново усещаме дългата ръка на Сорос.Във русия как се справят с тежките зими как почистват пътищата ? Ааа забравих там няма пътища

212

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

До Българофилбатовете са си там, моретата от нафта обаче в момента ни ги продават братята славяни. така че ще почекаш.

211

А винетките?

преди 7 години

За какво плащаме винетки? Държава няма, няма задължения, няма институции, закони.Имам чувството, че всичко в тази държава е против човека. Една Норвегия осигурява един минимален доход на безработните. А тук хора работили 40 г. взимат 200 лв. пенсия. Те само парното не могат да си платят. В същото време, някакви 5% нещастници имат милиони и милиарди, без да са направили нищо. Не ,не това е контролиран геноцид над БГ народ. Пари има, но нещо дълбоко не е наред в тази страна!

210

Българофил

преди 7 години

Едно време имаше т.н инжинерни полкове. Имаше много техника например: БАТ-М, ИМР-1, МДК-2 и т.н Специална техника, която помагаше на народа. Войници на по 18 г. Ни вдигаха по тревога да чистим пътищата от сняг пряспи по 3-4 метра. Заповедите бяха до 6.30ч да е почистено,за да се достави хляб! Не спиш по цяла нощ чистиш отсечки по 10 пъти. Но имаше морета от нафта. Никога не съм харесвал комунизма, но на 18г. Обичах Родината, и дълга към нея съм го изпълнил 2г. Служба. Не искам да политизирам!