70

Анонимен

преди 7 години

Еми нормално, САЩ помага на терористи и ислямисти по целия свят, а ние сме съюзници на САЩ.

69

Анонимен

преди 7 години

до 86 Там е разковничето колега, че тия оръжия не са изнесени чрез легална сделка с ВМЗ Сопот от България.

68

Анонимен

преди 7 години

Една репортерка "попада" на новина подхвърлена и от Асад&Путин и започва да плюе срещу България! Къде се изгуби обективната журналистика? Защо не се довърши разследването? А какво трябва да направи тази журналистка, ако се окаже, че оръжията са легално изнесени за легален купувач? Трябва да отговаряме и за по-нататъшният им път ли?Тази история ми напомня за "контрабандните" цигари в Турция, които така и никой не видя, но се знае кой е вносителят им и това не е България!

67

Анонимен

преди 7 години

Няма да е зле да преосмилите мащаба на думата тероризъм.Тероризъм, в моя речник е действие, с което по ред причини, сътворени в нечий задимен мозък, едни хора се насъскват да избиват други хора. Поводите са без значение, обикновено това са баналните власт и пари.Толкова. На някой му потичат лигите, когато човеците се избиват.

66

Анонимен

преди 7 години

Така е прав си ако някай иска да прави атентат в бг, му продаваш без проблем оръжие? бизнес нали?

65

Гого

преди 7 години

Когато произвеждаш оръжие ,не можеш да делиш клиентите на добри и лоши. Ако ще го правиш, тогава по добре прави бенгалски огън ,а оръжието остави на Сащ,Русия, Кйтаи.

64

Шоп

преди 7 години

Благополучието на БГ минава през съсипването на Фашиска ***, така че всеки 122-мм пирон, мейд ин Сопот и забит в ковчега и, си струва усилието.

63

Саниране 2

преди 7 години

МО продаде годни 535 танкове и всякаква спец.техника 5,3 милиона лева за С.Араб,а ще купи втора употреба техника за над 5 милиарда лева(разлика ХИЛЯДА ПЪТИ)-та пита се България от кои чужди служби се управлява ,Ненчев за БГ ли работи или за САЩ!?Робии що мълчите?

62

nkavrakov

преди 7 години

Добър ден.Ами в момента за къде отиват огромните количества оръжие от ВМЗ гр.Сопот ?Там дори и с патерица да си влизаш да работиш.Бълват с пълен капацитет за саудитците и от там директно в Сирия.

61

Мен

преди 7 години

Руснаци и американци могат да продават оръжие, а българите не. От къде на къде? Ниска цена, чудесно качество. Журналистката е толкова глупава... Защо не разследва от къде идват парите за това оръжие? Напълни се с всякакви негодници в тази държава. Колкото е чиста сделката, толкова са чисти и парите.

60

Анонимен

преди 7 години

Едно време обвиняваха Турция че снабдяват терористите с оръжия и какво се оказа България е една от страните които са виновни за всичко това което става в Сирия . Терористична държава

59

stanik

преди 7 години

А иначе кинти за работниците НЕМААА!

58

Анонимен

преди 7 години

Дотам ли изпаднахме, бе, да подкрепяме терористи-главорези срещу някой кирлив долар?!

57

Анонимен

преди 7 години

Боже мили и ние сме допринесли с нещо,но не е за друго ,а за унищожаване на хора!!!Явно е че щом става дума за пари,всички скруполи падат.Факт!

56

Шоп

преди 7 години

Аз така и не разбирам, какво лошо има?За това, че някаква глупава *** се вре под куршумите, да си спрем износа ли?Ако някой е терорист за ***, защо да е терорист за нас?

55

Анонимен

преди 7 години

до 62 Давай да видим легалната сделка....дай документи...статия, сайт...нещо дай..Само че и тиквата няма как да ти помогне, защото тази сделка не е легална по законовия начин. Оправдаваш едно зловещо престъпкление на Тиквата. Това правиш!

54

Анонимен

преди 7 години

До Анонимендо 45 Оръжието произведено у нас да ти кажа искам да се използва по предназначение, а именно срещу нашественици- окупатори на чужди държави. Ясно ли се изразих?===По-скоро предвидимо. Не бих се включил в твоята кауза. Не се мори дами отговаряш, знам че ще ме претиш някъде или още по-лошо ще ме обявиш за джихадист.

53

Анонимен

преди 7 години

- Юни 2015г. Американски представители тестват гранатомети във ВМЗ-Сопот в присъствието на инструктор от Аркус АД. Загива един американски служител. Заявява се, че било за "умерената опозиция".- Юли 2015г. На ИД е доставено оръжие на ВМЗ Сопот, изнесено от Аркус АД.Въпроси?

52

Анонимен

преди 7 години

А преди се чудехме, че не е включена БГ в списъка за атаки на терористите, ей го обяснението.

51

(-_-)

преди 7 години

06.06.2015:24 часа - Загиналият при взрива във ВМЗ-Сопот е американски военен. Пострадалите са двама българи и двама американци... 22.04.2016:Бгнес - Американските компании Chemring Ordnance и Global Ordnance отличиха ВМЗ-Сопот за доброто партньорство и постигнати високи резултати при изпълнение на договори за производство и доставка на боеприпаси.28.07.2016:Mинистър Божидар Лукарски се срещна във ВМЗ-Сопот с американски партньори на завода, Пентагона и американската Прогр..