90

Анонимен

преди 7 години

Сделка с терористи за стотици милиони и тази сделка никъде я няма официално. Тиквата после що имал 4 милиарда лева лична сметка из банките .

89

Анонимен

преди 7 години

Откъде знаете, че тези оръжия не са продадени на Русия, която сега се опитва да ни очерни?Купили са ги през 6 прекупвача, сега показват някакво мазе с 20 сандъка и сигурно трябва да им платим още 200-300 млн, в добавка към тези за Белене.

88

Анонимен

преди 7 години

Вярно е,ние снабдяваме General Dynamics и Саудитска АрабияКакво има да се чудим, нали САЩ обещаха да ни компенсират за санкциите

87

Анонимен

преди 7 години

Абе вие. ***.оти ли сте там по-долу..бре. Такава сделка няма официално от българското правителство миналата година. Ту не става въпрос дали е продадено на терористи или на редовна армия...НЯМА ТАКАВА СДЕЛКА и затова Тиквата е за СЪД!

86

Анонимен

преди 7 години

Мен пък ме забавлява фактът, че чак сега некой се сети да показва тия работи. Явно сме камъче, в нечия лъсната обувка))Интересен аргумент в развитието на събитията. А кой снабдява Асад с оръжиеDDDСега да не ми кажете, че са измислили оръжие, което убива хуманно, много ще се впечатля, глупоста я знам, има ли още?

85

Анонимен

преди 7 години

Аз пък видях, че на една варелна бомба пишеше Made in Bulgaria!

84

Анонимен

преди 7 години

Краварите го взимат от нас, а после кво се случва....

83

Анонимен

преди 7 години

Гербаджийско снаряжение.

82

Гого

преди 7 години

Няма значение къде отива нашето оръжие, не можем да контролираме ние този процес . И не виждам защо да се чувстваме виновни и да се джафкаме .Тия дето създават терористи и нападат Либия, Ирак ,Афганистан са добри и печелят от цялата работа ,а ние лоши! Айде стига глупости!

81

Анонимен

преди 7 години

Съвсем скоро тези 122-мм играчки ще падат върху главите на рузките "съветници" и ще ги връщат на Пукин във вид на фарш. Така се пада на военнопрестъпниците.

80

Анонимен

преди 7 години

Мишоци от Труд майките ли си търсите там,и ако не от нас ще ги купят от другаде така че.....

79

Анонимен

преди 7 години

Изнасяме оръжие за терористи и пишеме гордо по сандъците: Страна на произход-България! Е в държавицата ни има доста ментално увредени хора, но те не работят в оръжейните заводи, нито във фирмите за износ на оръжие. Тези хора са путинофилите, за които такива "новини" са "манна небесна".След Иванов и Димитрова липсва Петров и Николова! Ба си елементарното активно мероприятие!

78

опааааа

преди 7 години

СЕГА ВСИЧКИ ЩЕ СИ ИЗБЪРШАТ Г. АЗА С ............ДАНО Е ЗАХЛЕБИЛ ЯКО ИНАЧЕ НЕ СИ СТРУВА и руснака с който се фоткаше вчера няма как да му подаде рака да ходи да се моли на началниците сега ама ония си имат традиция галят те докато им трябваш после после Садам и Кадафи може да ги питате...

77

Анонимен

преди 7 години

Сега е ясно от къде Бойко е напред с материала т.е. парите в хазната !

76

Йозо

преди 7 години

Да ама ВМЗ работи денонощно. Вече не си продават златните пръстени работниците.

75

Питам

преди 7 години

А така наречените правителствени сили с какво оръжие стрелят ?Дали и там няма българско оръжие , освем руско?В бизнеса няма джихадисти , добри и лоши. Там всички са за пребиване.Иначе е ясно че българското оръжие е на ниво.

74

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен... БЪЛГАРИНА си е продажно........Русофилите не пропускате възможност да плюете България и българите. Всъщност това е и една от целите на руската хибридна война - да унизи и омърси България. И русофилските *** с усърдие изпълняват заповедите на руските си господари.

73

Анонимен

преди 7 години

Тиквата на съд за престъпление срещу сирийският мирен народ!

72

Анонимен

преди 7 години

Това не е новина цял свят знае че българското правителство е пласьор на оръжие за терористите в света!!!!! Народе, народе, защо ги търпиш тези още?!

71

Анонимен

преди 7 години

Бравос на нашите управляващи, дай да си напълнят днес гушата, намерена е пазарна ниша, продавай! А че утре ИД може да завладее цяла Европа, за това никой не мисли!