190

иво василев

преди 7 години

то може ли някъде нещо да стане и да няма намешан българин просто няма начин :)))))

189

Анонимен

преди 7 години

До Боби партизана оба4е е сръбски

188

Анонимен

преди 7 години

няма лошо търговията да върви ако не ние китайците ще се намърдат

187

Боби

преди 7 години

Проблемът е че износителите имат железни документи за износ от Бъкгария. Примерно ако се направи проверка ще се види че тези ракети са отишли примерно в Саудитска Арабия. А след това о т КОЙ и на КОГО са предадени е отделен въпрос. Освен това ако не забелязахте ракетите се изстрелват от "Партизан" еднозарядни установки. Може дори и да са от специалната версия за точно този тип партизанско оръжие със скъсен двигател и по-малък обсег.

186

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

въпросът трябва да е защо не продаваме и на другата страна? се 1 некой е спрел военторг да си продава бракуваните ламарини... а може би за това е и конфликта.

185

Анонимен

преди 7 години

краварската армия е тук за това.гепят българско оръжие и въоръжават терористите които създадоха .същото правят и другите натовци

184

Анонимен

преди 7 години

Че то само България ли е?Направо да пише член на нато.Не вдигна ли ЕС оръжейното ембарго на канибалите главорези доста отдавна,кога́то започнаха терористичната война за раздробяване на Сирия на 4 части според всеизвестен план ,който и децата от детската градина знаят.

183

Шегичка

преди 7 години

Че то социализма благодарение на износ на оръжие и наркотици се задържа 45г. на власт.Не е шегичка...

182

пенко

преди 7 години

Първо реших,че това е продукт на " ТУРКИШ ГЪН ЕКСПРЕС" , но в последствие/ след задълбочен анализ/ установих , че всичко тава е евтин пи-ар на РОК БАНДАТА " БИ- ДЖИЙС " ...... АКБАР АМЕРИКА ...АМЕРИКА АКБАР !!! Да сте чули за шиитски тероризъм/там са ХИЗБУЛА и ИРАН/... ,А ЗА СУНИТСКИ ...там са САУД АРАБИ,КАТАР,ОАЕ- другарчетата на САЩ ...и кой въоръжи талибаните срещу Наджибула / умни сте ,но май не знаете кой е !/ Само Етипет" отърва кожата" отбичвайки САЩ и главно говната от ЦРУ

181

Лозан

преди 7 години

Разумните хора, дори да имат оръжие не стрелят, а решават спора в съда, протести, в спорта или телевизията... В Сирия са много назад в еволюцията, културата и образуването...

180

Анонимен

преди 7 години

tozi material nimase da izleze ako ne be spechelil Tramp izborite

179

Анонимен

преди 7 години

Това са снарядите от Челопечене

178

НЕКЪВ СИ ТАМ..

преди 7 години

Ко толкова били са на шопинг в България

177

Анонимен

преди 7 години

Американците са избрали българското.

176

Анонимен

преди 7 години

Вестник Труд откри Америка. Заводите работят и печелят, никой журналист не питаше къде отива продукцията, защото се знаеше и не беше удобно журналист да пита пред нашите евроатлантически партньори.

175

Анонимен

преди 7 години

Големия брат пак ни прецаква. Ние продаваме оръжието на Американски фирми с малка печалба а те ги продават на терористите на златна цена.

174

Анонимен

преди 7 години

Кой е плащал оръжието е важно. Това да разкрие Труд, а да не обвинява българските производители.

173

Анонимен

преди 7 години

Пък аз се чудех защо България има голям и стабилен ръст на брутни вътрешен продукт последните няколко години.

172

Кеф бе кеф!

преди 7 години

Мали..! Шорошидните тролчета как отчаяно писукат тука!И имат лайкове само от тях си и някой и друг зелен колега!Кво става бе зелени ?! Паричките скоро ще ви секнат а? -не можете да "угодите на господарите си" като че ли...

171

Анонимен

преди 7 години

От колко време някои от нас акцентираме, че ислямистите нямат фабрики за оръжие, а си го купуват от страните, в които се произвежда...сега обикновените хора да плащат за нанесените щети, а западняците да страдат заради бежанската вълна, докато 10 човека си разделят няколко милиарда долара от цялото това извращение и гавра с човешката цивилизация.