55

Сделани в СССР

преди 7 години

Иван Евстатиев кадър на БСП напил 16 годишно момиче и я изнасилил.Владо Кузов,депутат от про руската националистическа партия АТАКА,пречаквал и примамвал малолетни ромчета на сточна гара,карал ги да му правят фелацио и да ги обарва,осъден.Волен Сидеров,депутат и лидер на про руската националистическа партия АТАКА,педофил със серия голи снимки на които изразява вулгарност налудничавост и ***,дезертирал от военна служба заблуждавайки органите

54

Анонимен

преди 7 години

Тая майка на снимката в час ли е? Тренюрката ако може изобщо да се нарече такава, хвана детето за ушите и го вдигна на вьздуха а тая майка и таткото се кефят на това!!! Пфу болни мазохисти. Вьрете на психолог бе!!!

53

Анонимен

преди 7 години

мдааа.. а после сме шокирани, когато някоя се хвърли от балкона...

52

Анонимен

преди 7 години

Евразийците не могат да си представят какво трябва да е отношението между хората,едва ли не е нормално на децата да им дърпат ушите кат на магарета и да бъдат обиждани.Вие сте евразийци с турско потекло и манталитет,на крачка сте да съдите хората и да ги биете с пръчки и камани

51

kiro

преди 7 години

Когато бяхме с русия имахме празни рафтове в магазините и добре че бяха баба и дядо да дават храна и пари, че Северна Корея щеше да ви се стори като рай. За какъв са ни тези медали, като ядяхме месо един път месечно, да не говорим за свободата, че става много дълга темата.

50

Анонимен

преди 7 години

Тренюрката на клипа я показват как трьгва срещу момиченцето да я бльска и обижда! То горкото дете как ли му тупти сьрцето от страх!

49

До Дим

преди 7 години

Спокойно, така е както казваш! Не обръщай внимание на минусите. Просто в България има прекален, даже неограничен толеранс към агресията и насилието и даже те се смятат за нещо нормално и затова тази "майка " смята че това е "тренировъчен процес ". Както вероятно много родители биха казали, че шамарите, боят са възпитателен процес.! Но на Запад не мислят така!! Никоя цел не оправдава прилагането на насилие - медалите, постиженията в спорта не са върховна цел, при която да ползваш личността като боксова круша. Особено едно дете,което може да намрази спорта завинаги. А той трябва да му носи радос

48

Анонимен

преди 7 години

Когато бяхме с Русия хората се редяха на опашки за тоалетна хартия и банани и не можеха да пътуват на запад, а днес във всеки магазин имаме 20 вида тоалетна хартия и можем да пътуваме на запад да изкарваме евра и да си купуваме западни коли и да путуваме в Гърция а не да караме руски москвичи и лади.

47

kiro

преди 7 години

Представям си ако на някоя българска майка в Италия, например, треньорката издърпа ушите на дъщеря и, малеииии ще викне толкова силно, че чак в Страсбург ще я чуят. А ако стане в България или в русия се казва: Това е нормално!! Просто нагласа, какво да го правиш, *** му кажи и не го обиждай повече.

46

Анонимен

преди 7 години

Сигурно мъжа й я тренира по същия начин да му прави салатата. Що за родител е това не ми е ясно.

45

Анонимен

преди 7 години

До kiroВ Русия има закон който криминализира насилието над децата. Дори само да удари шамар на детето си родител може да се озове в затвора.

44

61431

преди 7 години

Това е жена с болни амбиции.. коя майка ще казва, че е нормално някой да ѝ нарежда и бие детето... Болни хора... така спортист не се става. има живот извън спорта, който не го вълнува колко си бил успешен във въртенето на бухалки/ ленти и тн. Ако се оставяш на всеки да ти дърпа ушите... не си за тоя свеят

43

Анонимен

преди 7 години

До kiroКиртак, пак ли си дойдохме на думата за Русия. Русия изолирана страна ли е?

42

Цветомир

преди 7 години

Детето безабавно трянва да се отнеме от родителите и да се настани в детски дом или проимно семейство докато се намерят подходящи родители на които да се даде за осиновяване.

41

kiro

преди 7 години

Врабчо, точно от режима на великата ти русия бай ти *** е станал толкова злобен и селски комлексар. Нямаме и най-малкия шанс да се сравняваме със западната цивилизация, защото сме в 70 годишен в морален упадък.

40

Лъчезар

преди 7 години

Ама Марооо, "ушите не били червени" ?!! Щетите са преди всичко психически. Като не знаеш как се възпитават деца защо си се заела да правиш такива?!??

39

Краси

преди 7 години

Треньорът трябва да подхожда към спортиста с нежност и разбиране и да му дава цялата си любвеобвилност и подкрепа, а не да му дърпа ушите. Спортът е за нежните и благородни души, а не за грубяни, в древна Елада само най-благородните са ставали олимпийци. Само с нежност и любов едно дете може да стане истински спортист който печели златни медали.

38

Анонимен

преди 7 години

Каквито са хората такава ние и държавата.

37

Бай Ганьо

преди 7 години

Ако 9 от 10 коментара тук бяха негативни към майката, това щеше да означава че сме нормална държава. Повярвайте.- истината казвам.

36

Анонимен

преди 7 години

Това няма нищо общо с тренировъчен процес. Това е сигурна рецепта детето да развие или свръхагресивност след пубертета, или мазохистичен синдром и пълно подчинение на чуждия авторитет. Впрочем, то и сега вече го е развило, и това се вижда от странните му отговори. Майката и бащата са най-виновни, защото не само позволяват, а и насърчават подобно третиране на детето им. Нещо наистина не е наред с хората в тази държава.