95

Анонимен

преди 7 години

Да, 162, по-добре да учат, да работят и т.н.

94

Анонимен

преди 7 години

Това момиче е в среден род, обаче корифейката мечтае да дърпа ушите и да бута унизително някоя си *** и ето ти сгоден момент, детето й разваляло перфектното съчитении. Худ. гимнастика от простаци не ми се гледа, нито ме интересува.

93

Анонимен

преди 7 години

Технологиите може и да се развиват,но хората които ги използват деградират.Не мисля,че сме станали по-добри хора от тези,които са живели в 19 век примерно.Само допреди четвърт век учителите възпитаваха и със средства,които днес бихте нарекли варварски.Ако се случеше учител да удари шамар на дете,най-много после и родителя да му удари такъв.Днес сте поставили децата си на пиедестал и изпълнявате всяка тяхна прищявка.Днес те не уважат хората,уважават само себе си.

92

Анонимен

преди 7 години

Медийни бухалки! Пораженията за детето от непоисканата защита ще са много по-страшни от случилото се в залата. Не казвам, че това, което се вижда на записа, е нормално.

91

anonimen

преди 7 години

tazi normalna li e? i trniorkata i maikata sa otkacheni za psihiatar

90

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 156Ами върни се в 19 век. Ако се върнеш още няколко века назад, имало е и по-страшни работи. Всяко неще с времето си, и затова все пак света се е развил, и хората са извървяли пътя от пещерите до мобилните устройства.

89

Анонимен

преди 7 години

Представяте ли си,ако учителите на Левски и Ботев ги бяха набарали от Турската агенция за закрила на детето,задето използват пръчки да възпитават.Щяха да ги отнемат от родителите им и да ги пратят в дом.Нямаше да има Априлско въстание,нямаше да има свобода,нямаше да има България.Но нямаше и да ги има тези хиляди форумни герои,които са "потресени" от две издърпани уши.Огледайте се в собственият си свят и се замислете преди да осъждате.

88

Анонимен

преди 7 години

Това няма нищо общо със спорта, а по-скоро със садомазохистично извращение. Не ви ли прави впечатление от клипа как първия път детето само отива при треньорката да си получи наказанието. Позор за родителите.

87

коки

преди 7 години

за мен ти не си нормална майка - ще гледаш как издевателстват над детето ти и ще говориш че това е нормално

86

65

преди 7 години

Ти може да нямаш проблем но деетето ти ще има със сигурност.Ако това го направи учител в градината или училище,сигурно някоя учителка вече да е погребана.Но тая Симеонова, о тя може да посяга.Цяла България е в потрес само майката -не.УЖАС!!

85

Bulgaro

преди 7 години

samoto durpane..bluskaneto ...ostavya trayni psihichni tramvi ! Tova sa barbarski metodi ...tazi lurla zaslujava edin hubav boy....da y durpat ushite....no pred kameri! Ako taka shte gradim uspehi...protiv tozi sport sam!

84

Анонимен

преди 7 години

Дърпане на уши дава енергия.Имаме си и министър председател,който е мачкал ушите на своя покровител.А Тато хич не е бил будала.Знаел е положителния ефект на тази процедура.

83

Анонимен

преди 7 години

Медиите пак си търсят новина там където я няма...

82

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 131"функзионално неграмотни" -- каква ирония!

81

НИЕ

преди 7 години

Тази майка се унижава,защото ако се опълчи детето й няма да тренира повече.Виждате ли до какво падение сме стигнали!?Госпожо,не се унижавайте!С това ще засилите трагедията на детето си!Има и други школи."Морето е пълно с риби!"Потърсете други възможности и осъдете поведението на тази невротичка,която трябва да бъде лишена от треньорски права!

80

Анонимен

преди 7 години

Тези самот ониянтип родители, които не са постигнали нищо, и сега се опитват да наваксат чрез децата си бе значение какво ще му коства на самото дете.

79

ВИС

преди 7 години

До АзИма ,да ! Имаше един швед ,състезател на висок скок....Треньорът му беше злоупотребявал сексуално с него дълги години...И този метод ли одобрявате !!!

78

А

преди 7 години

Какво ли трябва да кажем за тренировките по източни бойни изкуства, борба, бокс, хокей, ръгби и др.... ? Мисля, че в случая малко се преувеличава.

77

Аз

преди 7 години

Едно знам - има много случаи, когато с по-грубички методи са възпитани големи спортисти, без това да е навредило на физиката или психиката им, а дори напротив. Вярно е, че на децата се гледа с повече чувствителност в това отношение, но често нещата отстрани изглеждат много по-зловещи, отколкото са в действителност ! За пример ще дам лъвиците и много други животни, които захапват малките си за врата, когато ги пренасят - отстрани изглежда страшно и опасно, но всъщност не е.

76

Аз

преди 7 години

Така и не разбрах, щом никой не се оплаква, дори и самото момиче и родителите му, какъв е толкова проблемът, че го раздухвате вече няколко дена.. ?