75

none

преди 7 години

Sustezavat se koi e po lud !

74

Georgi Gergov

преди 7 години

Tova naistina e jalko . Dori i roditelite sa stanali koravosyrde4ni i zli. Za kakvi rezultati govori "tazi". Deteto e dete dotogava , dokato ne go nakarame da strada . Nqma ni6to po-hubavo ot bezgrijnoto detstvo i vseki edin roditel trqbva da napravi vsi4ko po silitesi ,za da go osiguri na decata si.Bolni mozyci

73

От Запад

преди 7 години

По логиката на камуняките значи на Меси е требвало с моторна резачка да му режат краката, че е достигнал до тия висини. Вие сте субхуманоиди, бе, а племето ви е обречено на гибел.

72

Анонимен

преди 7 години

Ако някой комунистически кмет я напие и изнасили, майката сигурно пак ще каже, че това е нещо нормално.

71

Анонимен

преди 7 години

Факт. Хората тук масово са изостанали в мисленето. Изборите го доказват всеки път.Няма баланс , няма една позиция, сеирджиии. Едно ниво над мангалиттее.Нищо повече

70

Анонимен

преди 7 години

Не мога да си представя вариант, в който бих ПРОДАЛ \ПРЕДАЛ детето си, било то и за шампионски титли. Позор!

69

Грухтос Бомбастични

преди 7 години

Да попитам експертите по спортно възпитание по-долу: според вас колко шамара е изял Роджър Федерер? Сигурно треньора му е обръщал канчето, за да стигне тия висини.Как може изобщо някой НОРМАЛЕН човек да си помисли, че може да прилага насилие към ДЕТЕ??? Абе, вие луди ли сте??? Най-шокиращото в цялата е история е мнението на родителите, че това си било нормално и нямло детето зачервени уши !!! Е, това вече ме нокаутира, честно! Наистина сме МЕГА сбъркан народ.

68

Анонимен

преди 7 години

Браво, мила мамо. Всъщност и аз съм тренирал активно (борба, боже опази), истината е, че от 10 000 (примерно) деца излиза един талант, останалото става треньори (с късмет, 20-тина на 10 - те хил.), мутри и ***, щото там не се учи, всичко е имитация на училище. Мое дете, активен спортист? НИ-КО-ГА!!!

67

Анонимен

преди 7 години

Като бях дете още комунизма...редовно имаше такива даскали особено по физическо. Удряха, насилваха дебеличките и какво ли не.Айде тъппи папуняци дърти, не обеснявайте какво светло минало е било.

66

Анонимен

преди 7 години

Млади родители с разбирания от средата на 20ти век...кофти ситуация за това дете.

65

Анонимен

преди 7 години

Българка, женена за турчин. Какви ценности очакеате от нея? А че на кадънчето дърпали ушите - така трябва, те бавно загряват.

64

w

преди 7 години

До Сделани в СССРБат Бойко < Цецка , Цветан и сие всички са плод на СССР но мълчите .Какво е станало като са му дръпнали ушите

63

Гошу

преди 7 години

Тази майка е толкова глупава, че дори не подозира как деформира ценностната система на детето си. Това момиче като порасне и стане жена, мъжа и ще я пука от бой, но тя ще знае, че така е правилно и че това е част от тренировъчния процес да бъде послушна и смирена

62

GG

преди 7 години

Хора с АЙ КЮ под 100 не трябва да имат деца.

61

Чуека птичка

преди 7 години

И Сър Алекс Фъргюсън изрита една бутонка в лицето на Дейвид Бекъм и му сцепи веждата, ама след това Бекъм стана още по-добър ;)

60

стефан

преди 7 години

Ако случайно съм в залата и видя че по този начин някой треньор или треньорка "тренира" детето ми тази зала ще им се види много, много тясна.А родителите просто не ги разбирам или са за очен лекар или за психиатър.

59

Анонимен

преди 7 години

Ami da,bolni ste.Kak shte pozvolyavate da durpat ushite na deteto vi??

58

Киро

преди 7 години

Горките защитници на насилието над деца са много изнервени, когато им се казва истината в очите. Обиждат, псуват ама нищо смислено не казват. Важното за тях е да споделят, че сега сме много зле, а с русия бяхме много добре. Да ама хората започнаха да проглеждат и да сравняват и все повече са тези, които не искат да имат нищо общо с рашките. Аз не съм чувал за някой отишъл на гурбет в приветлива русия при защитника на славяни, другаря путин.

57

Анонимен

преди 7 години

Nyakoi da e im e kazval na tezi roditeli che sa psihichno bolni???

56

Kiro

преди 7 години

Тези които одобряват насилието над деца, да си стягат багажа и бегом за влака за дивашка русия. Там ще се чувстват като у дома си. Тук е европейска страна и имаме закони в защита на децата.