15

Язе, тизе и онизе.

преди 7 години

След този коментар от страна на мйката, мога да кажа следното- огромна част от българите са абсолютни де-би-ли!!!! Какво ми я защитавате нея, треньорката и спартанството в спорта в НРБ?!?Ансамбли, грации и глупости на квадрати!!!Как искам треньорката да е в САЩ...леле...ще я вдигат за ушите и за някъде другаде в панделата по бързата процедура, и хайде на бас, че и внуците и и щяха да плащат! А, майка и вече от часове след такова изказване, щеше да лишена от родителски права....

14

Анонимен

преди 7 години

мега *** народ.

13

jojo

преди 7 години

Спортист без здрава дисциплина не е спортист! Казвам ви го като човек, който се занимава професионално със спорт. След това да няма "ама защо нямаме медали", "защо футбола ни е слаб"!

12

LosHo

преди 7 години

Горкото дете.Тази майка и без пари не бих я .... ... хранил :D

11

raeva

преди 7 години

Deteto qvno ima zdravosloven problem za koito roditelite neiskat da suob6qt i qvno treniorkata izpolzva nqkukuv psihologi4en metod to se vijda na kadrite ZAGLEDAITE SE

10

Оо грации или робини

преди 7 години

А някой зададе ли си въпроса за онова момиче от националния което се хвърли от 6-тия етаж дали не е за подобни неща,щото националната треньорка даде обяснения че била добричка с момичетата без да я питат или `гузен негонен бяга`!

9

Митака

преди 7 години

Че то днеска даваха интервю с родителите на момиченцето, то не само майката е на мнение, че нищо не е станало. Таткото също беше на мнение, че това е нормална процедура.... в странни времена живеем, ама какво да се прави....

8

Анонимен

преди 7 години

Dobre, che ne mi e maika

7

ex

преди 7 години

Утре като скочи от шестия етаж детето пак ли ще е част от "процеса"?

6

Korean soup

преди 7 години

Възмутен съм от дъното на душата си...... Нямало проблем. Ами на тази "майка" ако така й дърпат ушите на работата й, тогава това за нея какво ще е "нормален работен процес" ли? И тогава ли няма да има проблем? Или пък ще има, защото е друго да дърпат собствените ти уши. Кой трябва да защити правата на това дете? Кой, ако не родителите му? Явно и двамата са привърженици на този метод на възпитание и после ще се чудят защо това детенце ги чувства чужди. Жалко за момиченцето.

5

ined

преди 7 години

С такава майка нямаш нужда от мащеха

4

Анонимен

преди 7 години

На тази трябва да се обясни,че детето не е нейна собственост,за да определя тя кой и кога ще го бие и унижава.Утре може да прецени също толкова неадекватно, че боя с пръчка на голо е стандартен тренировъчен метод. На тази 'майка' на запад да са и отнели децата.Тя е видимо неадекватна като родител заради болните си амбиции.Иззрод.

3

веднага

преди 7 години

закрила на детето !!!! "Няма никакъв проблем за мен. Това е нормален процес". заявявам аз!!!!

2

Анонимен

преди 7 години

Може ли да те хвана за ушите и да те вдигна от земята?Надявам се да не е проблем,обикновен процес е

1

просто мисля

преди 7 години

Против либералния подход във възпитанието съм, но действията на треньорката за мен са прекалени. Никога не забравяйте, че човек учи , когато греши. Единственият който не греши, е този, който не действа и не напредва.