75

Анонимен

преди 7 години

Да задам един въпрос.. - Кои двама от трима са били членове на Българската комунистическа партия БКП ? Има само един който не е бил никога комунист 1, Бойко Борисов.2, Румен Радев.3, Цецка Цачева.След като получа правилен отговор ще попитам - ЗА КАКВО ГОВОРИМ ТОГАВА .........!!!!!??

74

Анонимен

преди 7 години

До ЕВРОБОКЛУКА- казват бил по-вкусен.Ми като не ти харесва купувай си от русия бе чоджум! Кисели искандери за салатка, булави чеверме, калибри за дежустив! Друга собствена стока за ясене нямат. От там обаче може да си купиш още турски домати и друг турски зарзават.

73

Анонимен

преди 7 години

До СъгласенДо77 Няма как да си добър държавник и да поведеш натовска и европейска страна,каквато е България, към Русия.Това означава изолация,политическа криза,още бедност,напускащи българи и спрени еврофондове.Борисов се скре е гузно мълчи,вместо да говори с народа,когото обрича на стагнация.Спирането на Плевнелиев за втори манат е първият основен провал на Борисов,вторият-изборът на "леля Цецка",червената апартчица1любителка на руски романси,на маса...

72

пехотинец

преди 7 години

Koстов е основният конструктор на българската олигархия. Той просто я произведе чрез крадливата измамна приватизация която роди милионери за една нощ точно по образ и подобие на варварска Русия! Този човек вместо да обитава лаборатория с решетки в Централният Цофийски Затвор, продължава да работи против България и да създава раздори и непрестанни интриги чрез куклата си Радан! Съд за предателя!

71

Анонимен

преди 7 години

Русия победи на изборите в БГ,защото Борисов позволи това!Борисов обръща България към Москва?!Има ли в джоба му оставка,е въпросът?

70

Анонимен

преди 7 години

Ще гласувам за Радев за да го видя как козирува на червения площад.

69

1212121

преди 7 години

побъркан тоя е по зле от радев

68

Анонимен

преди 7 години

България върви към България реп тилоид такъв.

67

ттт

преди 7 години

Ванката не е Борисов. Борисов е Ванката ама преди 11 години.

66

Съгласен

преди 7 години

Няма как да си Бойко Борисов .Той е истински държавник ,и със сигурност желае само доброто на Народа си.Ако се беше кандидатирал на президент сега щяхте да му дишатте прахта както обичайно става!

65

Анонимен

преди 7 години

Основния проблем пред Бойко е че избра Цачева ... такава грозна, колхозна лелка няма как да спечели симпатиите на хората.Малко недооценени ситуацията Бойко с тази кандидатура и сега ще плаща.

64

Анонимен

преди 7 години

Ще гласувам за генерал Радев защото напоследък обувките на Владимир Владимирович не са добре лъснати

63

Виготура

преди 7 години

България не е тръгнала към Русия, но има много хора разочаровани от олигархията, която под предлог на "проевропейски и пронатовски уклон" краде и съсипва държавата. Това правителство не е направило реформа в нито една сфера, взима непрекъснато заеми, раздава обществени поръчки на мутри и бандити. ББ и ГЕРб сами се саботираха със своята алчност, некадърност и наглост. Всяко нещо си има край, включително и търпението на хората. А ако БСП и ДПС дойдат на власт и правят същите простотии и те летят.

62

сиртакис

преди 7 години

тъй като чета агитките, не знам след изборите Радев как ще обяснява на зомбитата, че няма никакво намерение да напуска ЕС, нито НАТО, нито да спира споразумението с Канада, където според опорните точки живи хора вече няма, или са мутирали - заради царевицата от САЩ.

61

Анонимен

преди 7 години

Доколкото разбирам кремъл източва нашата държава и няма пари за пенсии, а пенсионерите които чакат на тези мизерни пари гласуват за кремълофили, които ще помагат за по-ефективно източване на най-бедната държава в ЕС.

60

Анонимен

преди 7 години

умното си е умно,а останалото е плява

59

ЕВРОБОКЛУКА

преди 7 години

казват бил по-вкусен. Това твърдят от ГЕРБ и СОРОСките агитки. ЗАтова искат и нас да отровят с американските ГМО храни. НЕ яжте си сами. А отровите от френските заводи в РУСЕ не било отрова, а хуманитарна помощ от БРЮКСЕЛ

58

Неделчо Беронов

преди 7 години

До Единдругарят Костов говори едно, но винаги гласува "па совест"

57

Анонимен

преди 7 години

*** за рускатаата кочиина и путинофилскаата изметт!

56

венсеремос

преди 7 години

До анонименоще една верваща госпожа кадън другарка, на която натовецът Радев предизборно "обещал" да напусне НАТО, евродепутатката Йотова да нареди на шефа на ПЕСа да напусне ЕС, другарката Масларова като социална на другарката седесарка Нинова - да вдигне... пенсиите. а Кирчо, който предпочита жените за други работи, ще подкарва партизанските синковци и унуци от Ню Йорк, Лондон и Париж в казармата на границата, да посрещат с халал новите съжители, за които другарите гласуваха в парламента