95

Анонимен

преди 7 години

До Валентинѝбсолютно точно ! Браво.

94

Анонимен

преди 7 години

Ти костов никога не можеш да си Борисов . Пьрво ти имаше партия с хиляди в нея , но я унищожи. Второ ти беше фин министьр - отпусна грабежа на Бьлгария и я предаде в рьцете на комунистическите олигарси и мутрите, подписа договорите с американските централи на който плащаме и до днес , сьздаде ДСБ , която продьлжава да руши дясното пространство . Прошка за те няма! Да , ти неможеш да си Борисов..

93

До Анонимен

преди 7 години

Е как тка бе другарю винаги с нато и ес , но не против Русия? Такъв филм няма. защото нато и ес е противопшоложност на русия, затова налагат и ембарго. Ние или се отказваме от нато и ес или се придържаме към ембаргото. Средно палажение нет.

92

PD

преди 7 години

Радев може да говори каквото си иска, но той е подготвен и обработен да прави каквото трябва. Въпросът е какво точно се готви, за да се материализира "руската агресия" така щото повече българи да приемат действията му за "правилни" Но преди това трябва да се отстрани една пречка, която запуши устите на военнолюбците в правителството, като явно има авторитет да го прави. Това е следващата точка от плана. Все още е политически силен, а ако времето ги подпре, ще го стрелят.

91

Ало-о-о

преди 7 години

Бих предложил на Нинова да несе радва толкова.Нито комунистите са станали по-вече , нито демократите по -малко. Ако спечелите президинтствота, това е заради глупостта на Боирисов да предложи тази нещастна женица за президент , а не че има разместване на политическите пластове.Задръж на спирачка и по кротко.

90

Анонимен

преди 7 години

До АнонименРумен Радев никога не е бил член на Българската комунистическа партия - БКП .Б.Б, Ц.Цач, Ц.Цв. са били комсомолски дейци, комсомолски секретари и комунисти членове на БКП . Румен Радев е учил 3 години в САЩ, и 6 години началник във военно въздушната база в Граф Игнатиево, за която всички знаем че е една от четирите бази на НАТО в България.

89

Анонимен

преди 7 години

А най лошото е че те виждаме отново.Дано да е за последно.

88

Анонимен

преди 7 години

До 96защо си пропуснал атакисти, патриоти и комунисти...

87

Валентин

преди 7 години

Хубававото е, че дойде време разделно, десните показаха, че не са десни и правят всичко възможно за останат на власт на всяка цена. Що се отнася за избора между Цачева и Радев няма нищо страшно, че хората примерно ще изберан Радев, всичко остнало е общо приказки ...комунизам, лява, дасно и т.н. дран дран ... Да не би Станишев да не е първият премиер вкарал България в евро съюза или Първанов заедно със Цария да не е подписал влизането на България в Нато .

86

ЛЯВ

преди 7 години

Бившия грузински президент Саакашвили освободи мястото на областен управител на Одеска област в Украйна. Нашата плевня да бърза, американците да не дадат поста на друг.

85

Анонимен

преди 7 години

Представяте ли си каква веселба ще настане ако в Централен софийски затвор се озоват Иван Костов ,Елена Костова,Радан Кънев,Меглена Кунева,Надежда Нейски,Д.Митов,Кристалина Георгиева, Бойко Борисов,Цветан Цветанов,Цветелина Бориславова,Иво Прокопиев,Плевнелиев и още мн.др. - все заслужили деятели в ограбването на България.По преценка на затворническия лекар могат да повикат и придворни журналисти от водещи телевизии и вестн./такива ги има в изобилие/да ги интервюират, за да се чувстват значими

84

Анонимен

преди 7 години

Обикновено когато политик ти говори нещо.разбира обратното. Та ще ми интересно да видя9

83

е

преди 7 години

Иван Костое допреди 2 месеца твърдеше ,че ГЕРБ ще спечели на първия тур . Абсолютен *** е станал в НБУ. То стигнели човек там трябва да си е загубил или ума или се е провалил някъде .

82

Ха,ха,хаа.86

преди 7 години

..АМИ КАТО СА "КОМУНИСТИ" ------ГЛАСУВАЙ ЗА ТЕХ БЕ , ..ДРУГАРЮ ХА,ХА,ХААААА...ЗА КВО ДА ГОВОРИМЕ ТОГАВА...??!!!!АЗ, НЕ СЪМ КОМУНИСТ ...АМА ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ!!ПРОБЛЕМ ЛИ Е ЗА ТЕБЕ...???

81

Анонимен

преди 7 години

Това крадливо псе откъде изкочи? Помните ли знаменитото интервю с лелятя на Ваньо?Било го страх да скача със самолет.Но не го беше страх да краде.Ей, окраде цяла България а сега има очи да гледа и уста да приказва.Ами жена му - Ленчето с нейната фондацийка що пари опердашиха.Страшна работа.Ех Иване, Иване отърва затвора дано тези дето са сега ги натират.Дано ама надали.

80

Анонимен

преди 7 години

Колкото пъти до сега го попитаха ген.Радев ,толкова пъти ясно отговори на всички чугунени глави.Винаги с НАТО и ЕС ,но никога срещу Русия.А това го искат над 85% от българите.Просто е смешно бивши партийни секретари да говорят срещу човек който никога не е бил член на БКП.Иван Костов-комунист ,който подари Нефтохим на руснаците,жена му -партийна секретарка.Цецка Цачева-стругарка ,рабфагаджийка ,партийна секретарка и хиляди още увяхнали гербери и тъмносини пребоядисани комунисти

79

Анонимен

преди 7 години

До АнонименРадев е предложен от проруската партия-БСП,това обяснява всичко.

78

Анонимен

преди 7 години

До 86 Още по-зле,какво ли накара "натовския генерал"Радев-малко утре,да стане ярък защитник на агресивна Русия и Путин днес?Продажник,който открито лобира за руските интереси,против тези на България.

77

Анонимен

преди 7 години

До83 Докато Костов подготвяше БГ за НАТО и ЕС,червената глутница си раздаваше България чрез приватизацията,органицзираше мутренските банди"нашите момчета"-"Сивия генерал"и после прехвърли вината само върху един човек-Костов?!Това го могат само комунистите от БСП.Друга приватизация не бе възможна,комунистите държаха ключа към всичко в БГ.

76

PD

преди 7 години

Разбира се, че пропагандната война създаде реакцията по посока към ген. Радев. Това което обаче не се казва е че същия този е издигнат от същите Господари и подготвен за ролята. Е наложи се да подлеят вода на част от слугите си, кръга "прокопиев" но това са съпътстващи жертви. Не може да се отрече че са майстори на манипулацията. Направиха почти реален образ на руската пропаганда, на база естествена реакция на българина. Колко умело си играят с народа, но за полза на чужди интереси.