115

Извън темата

преди 7 години

Аман от елементарни правописни грешки! За пунктуацията няма да споменавам, там правилата са една идея по-сложни. Всеки уважаващ себе си човек би се постарал да пише грамотно. За журналист е недопустимо да има подобни пропуски. И за да не се чуди автора на материала - пише се ,, рикОшет"!

114

Циганин

преди 7 години

По гениалнито умозаключение на продажника на Бълагрия , то се получава че Британя тръгва към Русия заради напускането на ЕС ,хОЛАНДИЯ ЧЕ ИСКА РЕФЕРЕНДУМ ...... също иска към Русия .Не разбирам дали има още вярващи на Ваньо който постояно плаши народа с " вещицата" ... Русия . Не Фярвам българският народ да е толкова забулен и да не вижда "игрите" и манипулирането на Ваньо към българския народ!?

113

Анонимен

преди 7 години

До 111 - не само рафинерията Бургас.Съсипа "Плама "Плевен ,разпарчетиса я и я ликвидира. Да не говорим за злоупотребите по време на юго-ембаргото - пак той,жена му и все в този кръг

112

Krom

преди 7 години

"Огромната тревога" на Европа е, да не би ако марионетките и тук отпаднат от играта, да се наложи да търси друга санитарна зона в която да задържа муджихидините и амуджите. Дреме и на Европа за България. Дреме и на Европа как живее българския пенсионер. Сетила се Мара да се побара. Господин Костов да не опростява до черно - т.е.Русия и бяло- т.е.Европа. Много по комплексна е причината за този изборен шамар, а именно - усещането, че Премиера повече се интересува за Меркел, отколкото за България.

111

Гражданин

преди 7 години

До До Анонимен 101Личи си, че никога не си хранил семейство като военен. Животът не е компютърна игра!

110

Анонимен

преди 7 години

Lokarski msrsch pri kostov ludia ot upoiki dr moskov marsch v okrajna bolniza kuneva aide pri komunistite pramovi ojeni se ss da si ok a sega blijesch bai....i. Kolko partii smeni kuneva jalko e sa boiko obkrsjenieto mu e loscho i schte go predade kakto lukanov mladenov djurov predadoha jivkov

109

До Георги

преди 7 години

Герге и Пабло навярно се надява тъпоъгълни триъгълници като теб да са заминали за Свердловск например, но не. Седите си тук или монтирате дограма в ''упадъчна'' Европа и прославяте делата на зловещото кремълско джудже. По маймуницата, на която пишеш личи, че прислугваш някъде из Европа и се мислиш за голям тарикат.

108

Август

преди 7 години

Борисов е едно поставено лице (ако лицето е по средата на тялото). Той не е политик, нито каквото и да е друго нещо свързано с държавност. Марионетка. Това се виждаше още от самото му появяване на сцената, с невъоръжено око.

107

До Анонимен 101

преди 7 години

За БКП-то задръж малко!Отличник на випуска в Долна Митрополия през 87-*** и да не е бил партиен член?Не, че е невъзможно, но е малко вероятно!Преди 89-та нямаше "не искам" и "недей". Завършващите военните училища се произвеждаха в чин лейтенант и бяха партийни членове. Само най-проблемните започваха от младши лейтенант и като комсомолци, и то поради някаква много голяма издънка през последната година. По-скоро с деполитизацията на армията през 90-та, като всички военни е трябвало да напусне..

106

Наблюдател

преди 7 години

Изобщо не е в час! Пази боже от такива анализатори! Хората гласуваха по този начин заради простотиите на това правителство в основата на които винаги е Б.Борисов! Говориха за реформи и нито 1-а не направиха! Съответно стабилизираха България като най-бедна държава в Европа ! Голямо постижение няма що !! Е, политическия "шамар" си е съвсем в реда на нещата.

105

Август

преди 7 години

Онова, в което бсп и многобройните и производни обвиняват Костов, не би могло да бъде извършено дори от едноличен диктатор. Смешни обвинения от долнопробно естество характерно за функционерите на бкп-бсп. Че да го бяха съдили и осъдили милите му противници и критици. Костов се държа като държавник и така си спечели гнева на Русия и на Запада едновремено. Да се повтаря ежедневно повече от 15 години как Костов бил унищожил това и онова, е просто малоумно.

104

Анонимен

преди 7 години

"Това са много пари, тези огромни свръхдоходи, които са извлечени от горивата, са напуснали страната основно към Русия"Продължавайте да гласувате за руски агенти и чакайте да ви се оправи положението.

103

Георги

преди 7 години

Политикът извършил смяната на командната икономика с пазарна такава, заварил 200 милиона в хазната и инфлация от 350 процента, заводи ограбвани от директори, мутри, пирамиди и над 25 фалирали банки, БНБ печатаща пари които утре не стигат, с една дума там където има комунизъм или социализъм от съветски тип, там има глад, дефицит, фаянс второ и трето качество и най вече, НЯМАШЕ ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ, така че това е политика КОЙТО ИМА ТОПКИ другото е ала - бала за наивници които ЧАКАТ НЯКОЙ ДА ГИ ОПРАЙ

102

Пабло Ескобар

преди 7 години

Единствения умен човек управлявал България в последните 72 години. 1997- 2001 са единствените години, когато тази територия приличаше на държава. Той спря албанските бежанци от Косово (показа на американците), не допусна Руските самолети през територията. Мултигруп беше спрян. Имаше и купища грешки, подцени ДС и комунистическата *** и интелигентността на народа си.

101

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 91, Тъпчо, НИКОГА България НЕ Е БИЛА срещу Русия , виж ОБРАТНОТО БЕШЕ, даже през втората световна война НЕ СМЕ СЕ БИЛИ СРЕЩУ ТЯХ,въпреки че бяхме съюзници на тристранния пакт, припомни си боевете и геройството на генерал Иван Колев, съпротивата им срещу ОБЕДИНЕНИЕТО на княжество България с Източна Румелия, поразрови се КОЛКО сме им платили и то в ЗЛАТО, и не на последно място ОКУПАЦИЯТА НА РОДИНАТА НИ ПРЕЗ 1944 ГОД. И МАСОВИТЕ УБИЙСТВА ИНСПИРИРАНИ ОТ Москва.

100

Край

преди 7 години

Човека извършил НАЙ ГОЛЯМАТА ЗЛОУПОТРЕБА в историята на България- ПРИВАТИЗАЦИЯТА. При нея имущество за милиарди долари се продаде за 1-2 милиарда.А и Даде най-голямата рафинерия на Балканите - Нефтохим Бургас на Руснаците -защо ли. И тогава и сега много ги мразеше ама парите им не.

99

Анонимен

преди 7 години

Ех момчета... , като почнат да изпращат синовете и внуците ви по разни държавици, където "ПРЕКРАСНИТЕ НАТО И ЕС" имат стратегически интереси и да ги връщат в цинкови съндъци - тогава ще се сетите!!! Да но внуците ви не са виновни. Моите - също. Тамошните хора - още повече, но вече ще бъде късно, много късно.

98

До До 104

преди 7 години

Ами така е, но пропускаш един момент, че същото важи и за Русия. Защо те в знак на протест срещу ембаргото не врътнат кранчето на Европа?

97

До 104

преди 7 години

Налагат ембарко на зелето и компирите.Германия що не се откаже от руската газ и едни метали дето ги има само в Русия.Дрън -дрън .Санкции

96

Абе ей

преди 7 години

Ще го видим тоя *** Радев какво ще им каже на НАТО и ЕС. Като му изгълчат да си наляга парцалите и да се прибира в дупката от която е изпълзял, има да подсмърча само, защото знае че зарежем ли НАТО и ЕС потъваме и го чака линч. Тези дето сега се оплакват че работят за мин заплата ще ровят по кофите за ***.