135

Щирлиц

преди 7 години

Боже,прибери си айдуците .

134

Аз

преди 7 години

Първо - Русия не е правила никакви терористични атаки, за каквито я заплашва Америка. Кризата в Украйна стана в деня преди подписването на договор за търговия между ЕС и Русия. Едва ли Русия ще си съботира такъв важен договор. Второ - ИД разруши не малко руски самолета, пък и терористът, със случая в Ница на фр. Революция е с американско гражданство. Дайте си сметка за всичко.

133

Анонимен

преди 7 години

Най-хубавото е че Кан Крум е умрял отдавна, щото щеше да ти е отрязал ръцете до рамената !

132

Варна

преди 7 години

ТИ съсита икономиката,ТИ затвори КРЗ ВАРНА, не Русия...престъпнико.

131

socialen

преди 7 години

Веднага пак сметна Риска!

130

бончо

преди 7 години

Тесногръд крадлив самодоволен "учен",който окраде труда на народа за собственото и на кликата около него благополучие. Толкова е мразен, а продължава да се появява. Не кради- десетте божи заповеди. Ще гори в ада!

129

До един прабългарин

преди 7 години

Виж ,Трамп не прокарва руско влияние в САЩ , той много добре разбира ,че парите определят кой ще е президент в САЩ ,А ТОЙ ГОРКИЯТ има към 50 % бюджет от Клинтън.Ти да не мислиш ,че Ваньо бръка ,много се заблуждаваш ако тъй мислиш.Ваньо е стара лисица в политиката и знае кога и какво да каже ,той просто тъй нищо не говори , значи цели нещо с това , я своя облага обещана му от Бойко ,я да се пропиарри....А не може да продаде България и да се каже ,е кой не е греши ,няма безгрешни .Ванчо тарикатчо

128

да кажа

преди 7 години

Щом Костов не е доволен, значи изборът на Радев е добър!!!

127

Анонимен

преди 7 години

Понеже българина е много хитър и умен - избра мутрата Борисов а този, който за 4 години извади българия от блатото на комунизма, подготви присъединяването и към ЕС и НАТО отхвърли!Русия впрегна цялата политическа и интелектуална и.змет, върху която имаше влияние, от сутрин до вечер бъваха само помия по негов адрес и резултата е налице....15 години само назад! Всякакви мутанти-комунисти се изредиха и положението е почти БЕЗНАДЕЖДНО!

126

Кажи си Иване ?

преди 7 години

"Виновна е държавата, че не си спазва законите. Който и да дойде тук, той ще злоупотреби. Намерили са бостан без пазач".Ама също като с Балкан ли ?

125

Анонимен

преди 7 години

Предлагам всички предали и продали България да замълчат!

124

анонимен

преди 7 години

Мангасарът Простов е капо ди тутти капи - създател, духовен баща и кръстник на българската олигархична мафия

123

До Гражданин

преди 7 години

Достатъчно време съм бил във военно училище преди 89-та за да твърдя някои неща в коментара си. Апропо, в него няма персонализация, квалификации, нападки или обиди. Има само едно "задръж малко" и изказано съмнение относно членство. Останалото са проверими факти като: прозводството в офицерски чин/звание, врътката с трансформацията на БКП в БСП през 90-та, Закона за деполитизация на армията, разтурянето на партийните организации в нея и аполитичността на личния състав оттогава.

122

problemche

преди 7 години

" "Виновна е държавата, че не си спазва законите. Който и да дойде тук, той ще злоупотреби. Намерили са бостан без пазач"."Толкова е прав, милият! Когато той беше държавата, и той намери бостан без пазач и спретна такова безумно-крадливо-уродливо преватизиране, че още дълги години последиците от него ще ги има.И да, виновна е държавата, че не си спазва законите: тогава този човек отдавна щеше да е в затвора, с конфискувано имущество!

121

анонимен

преди 7 години

Г-н Костов, Вие отдавна нямате думата в политиката и това,че не сте център на внимание е болезнено. Никой не се интересува от Вашите коментари и позиция. Останете си самовлюбен форевър

120

А1

преди 7 години

Костов за изборите: Най-хубавото е, че не съм Борисов!---------Казала завистливо Теменужката и бързо се скила зад пердето!

119

То6

преди 7 години

Защо аз не съм "чичко Сталин". Докато този още се показва държавата ни няма да се оправи. Моля те - напусни България.

118

Я па тоя!

преди 7 години

И какво като е победила Русия?! Русия не краде пенсиите на хората чрез някаква си точкова система!

117

Дядо Коледа

преди 7 години

А за Борисов най - хубавото е че не е Костов !

116

чичко Сталин

преди 7 години

***! Жалко че не е в затвора.