152

Анонимен

преди 7 години

Отвратителна, нагла и проста! За тия пенсионерите не са хора , чакат да умират и после да им взимат парите ,като големи заплати и бонуси!

151

Анонимен

преди 7 години

ГЛАСУВАШ ЗА ЦЕЦА - ПОЛУЧАВАШ ДОСТ И ЕРДОГАН

150

Анонимен

преди 7 години

До Логичноа като мислиш логично,защо не гласува за Калфин?а?сега си сърбайте попарата..каракачанов тоя оня..абе стига сте гласували по емоция,мислете бе хора,идете в европа-вижте умни хора,интелигентни,и се върнете,и търсете измежду кандидатите такива хора,а не измислени политици,от всички само Калфин бе политик,само той.

149

безпартиен

преди 7 години

Синът ми работи в чужда фирма.По времето на Орешарски колегите му гледали CNN и една година след това трябвало да идват в командировка в България.Те отказали защото помнели как тогава полицията млатеше протестиращите и си мислели,че безредиците още не са свършили.Дори попитали дали е безопасно да излязат вечерта да вечерят в ресторант!Ето с какво е известен пред света Орешарски.От коалицията БСП/ДПС се бе възмутила дори Дина Станишева като призна,че само ДПС управлява и гласът на БСП не се чува.

148

човек

преди 7 години

Принципната госпожа ,която от "идеализъм" е станала комунистка ,когато е поумняла е станала герберистка. Не всички идеалисти тогава ставаха комунисти.Само някои и то с определена цел. Кога тя е била десидент и как тогава не е одобрявала онази власт ,не се знае.Но сега със злоба храчи и грачи като активистка на онази партия , от която е произлязла. Това ли е чест? Не ,алчността заслепява ,но глупостта е неизлечима. Горката тя! Плевен не е далеч, но в общината ще има ли място за нея?

147

66031

преди 7 години

нова кандидатура за президент разединител! Тоя път ще ни делят на пенсионери и активни "хора". Мамата им на такива!

146

162

преди 7 години

Лошото е друго. Бойко е голям хотрец. Той напуска сега за да бъде избран по-късно. Защото всеки иска дясно правителство, а дясното пространство е окупирано от ГЕРБ. Проблема е, че в България няма дясна алтернатива на ГЕРБ, които от своя страна са недостойни. Националистите са ***, реформаторите са съставени от провалили се в миналото партии. И накрая всеки, ще си рече"ами няма кой друг, пак ще гласувам за ГЕРБ, защото иначе комунистите(БСП) пак ще дойдат на власт.

145

Логично

преди 7 години

Гласуваш за Радев-получаваш Орешарски !ДПС и БСП идват на власт.Ако искате Ахмед Доган от сараите да разпределя порциите изберете Радев.А те са го преценили идеално-тих,мълчалив,дисциплиниран и свикнал да изпълнява заповеди перфектно!И Марешки и Каракачанов показаха ,че са самостоятелни хора,личности вземащи решенията си сами.Радев не е такъв.Той е дисциплиниран и без собствено мислене!С отвращение ще гласувам за Цачева само защото не искам за президент Ахмед Доган!

144

Анонимен

преди 7 години

Верно е жалка горката. Готова е да каже всичко за да спечели...Тъжно и жалко. Къде останаха честта и достойнството бе хора. Гербери, като потъвате, направете го с достойнство! Ето затова, ше гласувам за Радев, въпреки, че никак не харесвам БСП и комунистите. Ляв, но достоен е милиарди пъти по-добре от десен, но жалък!

143

ЗАЩО ?

преди 7 години

Защо в България има отлив на електорат , от ГЕРБ ?ЗАЩОТО НЕ НАПРАВИХА НИТО ЕДНА РЕФОРМА В ДЪРЖАВНИТЕ ИНСТИТУЦИИ , И НАЙ-ВЕЧЕ В НАЙ-ВАЖНАТА ,......СЪД. СИСТЕМА .В България цари беззаконие , няма държавност , няма и държава .........БЛЕДА И ИЗМЪЧЕНА РАЯ,ГОТОВА ДА ТЕ ИЗЯДЕНАРОД ИЗЛЪГАН ОТ НЕЩАСТНА И КРАДЛИВА СГАННАПРАВИХА ПОДРОБЕН ПЛАН ЗА ДЪЪЪЛГА КРИЗА,НАРОДА ДА НЕ МОЖЕ ДА ИЗЛИЗАЗА ДВАДЕСЕТ И ШЕСТ ГОДИНИ НАРОДА ИЗТРЕЩЯ ,ДОБРОТО СЕ СМЕНИ СЪС ЗЛОТО ДЪХЪТ НИ НЯМА НИЩО ОБЩО ....И Т.Н.

142

Анонимен

преди 7 години

е като няма да станат пенсиите 300 КАКВО ИСКАШ?СТИГА С ТАЯ МИЗЕРИЯ,ЧЕ ВЕЧЕ ХОРА НЕ СЕ ЧУВСТВАМЕ,ЗАПЛАТИТЕ ВИ ПО 5 БОНА,А НАШИТЕ ПО 400 ЛЕВА,АЙДЕЕ МАХАЙТЕ СЕ

141

Пешко

преди 7 години

До Анонимен 139,проблемът с Радев е, че зад него бяха Гоцко и БСП, сега само БСП, а кандидатурата му се появи след посещението им в Рассия, къде гостуваха на партията на Вовата.

140

Пешко

преди 7 години

До БИВШ АТАКИСТ,Защо си вече бивш?

139

винаги ГЕРБ

преди 7 години

До сега винаги съм гласувал за ГЕРБ, но когато тръгнах към урните и и видях плаката - ръката ми пожела да глаува за това нещо. Пуснах вот за Каракачанов, но сега ще е за Радев или ще пропусна - още не знам. Не може това нещо да ни представлява.

138

Пешко

преди 7 години

Цецке, цецке, къде се наби между шамарите, толкова си жалка, че няма накъде

137

косев

преди 7 години

Цецке - стига си говорила глупости - а отговори на следните въпроси1. Образование - хаос2. Съдебна система - бърдак - най-бедната държава с огромен персонал - минимум 30 % - вънка3. Олигарси и монополи - ами те са около теб4. Колко данъци вдигнахте - а какво дадохте на хората. Всеки наврял се в политиката е богаташ както и ти !!!! Къде работи съпруга ти и кой го назначи4. Цени на винетки, билети и още какво ли не .Иначе - колко сме велики !!!!!!!!!!!!!!!!

136

баце

преди 7 години

зад ЦЕЦКА стоят ЕРДОГАН и МЕСТАН

135

troll

преди 7 години

Къде е оставката?не ми впрягайте цялата ви говорилня, а ония страхливец, борисов, пак се покри като плъх.

134

ДО ЦАЧЕВА

преди 7 години

НЯМА ПОЛИТИЦИ В ЗАТВОРА.НЯМА ЦАЧЕВА ПРЕЗИДЕНТ.

133

Българин

преди 7 години

Понеделник ...Понеделник ... Ще строшим оковите на узурпатора ББ