132

ДО ЦАЧЕВА

преди 7 години

НЯМА НАМАЛЯВАНЕ НА ДДС .НЯМА ЦАЧЕВА ПРЕЗИДЕНТ .

131

ДО ЦАЧЕВА

преди 7 години

НЯМА СКОК НА ДЕТСКИТЕ .НЯМА ЦАЧЕВА ПРЕЗИДЕНТ .

130

ДО ЦАЧЕВА

преди 7 години

НЯМА СКОК НА ЗАПЛАТИТЕ.НЯМА ЦАЧЕВА ПРЕЗИДЕНТ.

129

3

преди 7 години

ПАРЛАМЕНТА С МНОГО НИСЪК РЕЙТИНГ.А ПРЕДСЕДАТЕЛКАТА НА ПАРЛАМЕНТА ЦАЧЕВА ИСКА ДА Е ПРЕЗИДЕНТ ?НЕ МОЖЕ ДА СЕ СПРАВИ С 240 ***,ИСКА ПРЕЗИДЕНТ ЗА СТАВА ?

128

Анонимен

преди 7 години

Когато ви говорят какво са построили,погледнете репортажа по Нова тв.тази сутрин,от който се вижда как само няколко дни преди изборите са асфалтирали тротоарите на ул."Козлодуй" в София,а сега вече ги разбиват и слагат плочки.Цялата работа им е такава на "строителите" на съвременна България.

127

ааа

преди 7 години

Стига сте плашили хората с БСП и ДПС, този номер се изтърка.Признайте ,че сгрешихте със Цецка Даговска.Всички хора които искат свобода и спокойствие да гласуват за Радев

126

Анонимен

преди 7 години

Цецке, ако мобилизирате турците и ромите и с гласовете на Марешки които ви обеща можете да преборите генерала, а това за скок на пенсии и активни хора е бошлаф, действайте с турците и ромите и се договаряйте с Марешки, може министерство да му обещаете или каквото там си поиска, човека си ги направи над 10%, заслужил си е.

125

Анонимен

преди 7 години

Тая от колко години е в политиката, от 2009 ли я гледаме? Щото Радев е само от 2 месеца, преди това никой не знаеше за него.

124

Анонимен

преди 7 години

Все ми е тая , кой ще е президент , но искам Бойко да се маха затова Румен Радев

123

Анонимен

преди 7 години

РАДЕВ е НАТОВЕЦ и ЕВРОАТЛАНТИК, А ВСИЧКИ СО-РО-СОИ-ДНИ СТРУКТУРИ, НПО-та, ПАРТИИ /герб, рб, пф, атака.../, МЕДИИ /бнт, бтв, нова.../ СА СЕ ОБЕДИНИЛИ ПРОТИВ НЕГО. МНОГО СТРАННО .... ще гласувам за РАДЕВ.

122

Анонимен

преди 7 години

Борисов от как го помня за нищо отговорност не е поел. Все някой му е виновен

121

твърд гербаджия

преди 7 години

Г-жо Цачева, винаги съм гласувал за ГЕРБ, но няма да гласувам за Вас.Вие не трябва да бъдете президент, Вие нямате позиция, Вие ще бъдете послушна и изпълнителна!Не искам такъв президент!Бойко иска да хвърли оставка, Вие сте само повод!

120

БЕЗ ПРЕЗИДЕНТ

преди 7 години

ДЪРЖАВИ БЕЗ ПРЕЗИДЕНТ :БЕЛГИЯ,НОВА ЗЕЛАНДИЯ,АНГЛИЯ,КАТАР,АНДОРА,АНТИГУА,БАРБУДА И ДРУГИ.ЗА КАКВО НИ Е ПРЕЗИДЕНТ.ИЗЛИЗА НИ СОЛЕНО 150 000 000 ЛЕВА.СТРУВА ЛИ СИ ????????????

119

ДО ЦАЧЕВА

преди 7 години

НЯМА СКОК НА ПЕНСИИТЕ .НЯМА ЦАЧЕВА ПРЕЗИДЕНТ.

118

Образован

преди 7 години

Уважаеми гербери...., стига сте ни плашили.Ако Бочко подаде оставка ще стане това, ще стане онова.Все от лошо по-лошо. Ами ако утре вземе и без разрешение от висшите началници се гътне, какво ще стане? Държавата ще се разпадне ли? И с вас и без вас България ще има.Я четете правилно западните анализатори.

117

Анонимен

преди 7 години

Аман бе. Ако човек има различно мнение, убеждения и т.н. То той се явява ретрограден, комунист, човек ползващ езика на омразата и т.н По презункция виновен. С какво това мнение е по различно от ртова преди 1989? Същото ама от другата страна. Преди но управляваше Москва и това е грешно, сега е Бруксел или по скоро Берлин и това е правилно. Кога ще ни управлява София. Това ли е демокрацията и свободата, просто друг да ми казва как трябва да мисля правилно

116

77

преди 7 години

Е ЩОМ КАТО БОЙКО Е РЕШИЛ ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКА ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА РАДЕВ..ГЕРБ СТИГА СТЕ ПЛАЧКАЛИ ЗА ФОНДОВЕ , ВСИЧКИ ПАРИ ОТИДОХА ПРИ ВАШИТЕ ФИРМИ..СЛЕД НОВИЯ ЗАКОН ЗА ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ ОТ АПРИЛ 2016г. ПОРЪЧКИТЕ СА ТРИ ПЪТИ ПО- МАЛКО . ВСИЧКО ВЕЧЕ СТАВА С ДОГОВАРЯНЕ....ЗАТОВА И 20% НА ВТОРИЯ ТУР ЩЕ СА ВИ МНОГО

115

Да ама не

преди 7 години

Като че ли Цачева е по-малкото зло... Щото Радев ако вземе да върне комунизма, бая ще го закъсаме... Цеца поне пак няколко години ще краде държавата и после ще се повтори те така....

114

Анонимен

преди 7 години

Безлична женица,с елементарна култура, без никакъв чужд език ,с помощта на партията майка направила кариера, която освен клишета и служене на Слънцето друго не знае и не може! Тя ли ще бъде начело на държавата??? За да може ББ да й дърпа конците и България да продължава да бъде слуга на всички господари и да затъваме все повече! И сега изведнъж се сетиха за "народа", за бъдещето, за "справедливостта"! Хората се събудиха обаче!

113

Цеко

преди 7 години

До К. НиноваАрена Армеец беше замислена при станишев и беше по-голяма , ама боко врътна далавера и уж спести , ама намали залата