12

Анонимен

преди 7 години

Как да не отидеш в неделя с кеф да гласуваш за генерала? Кажете ми как да стане? Как да пропусна? А се бях зарекъл вече да не гласувам за никой. Малиии...ще има голям шамар за Тиквата усещам след 5 дни!

11

TheProducer

преди 7 години

Към щаба на партията на Цецка - приберете това девойче от медиите. Пуснете я на терен, да се снима с бабите. Така имате по-сериозен шанс. Прочетете как се прави ПР със субект, който просто не става.

10

ннн

преди 7 години

Цоцолана си мисли, че ни плашейки с БСП и ДПС отново могат да спечелят, а половината от гласоподавателите на ДПС са гласували за нея. Свърши се с това Цецка. Аут си.

9

Анонимен

преди 7 години

Юри Гагарин и извънземното. Няма такава демокрация.

8

Анонимен

преди 7 години

За мен е безкрайно омерзително да слушам логорействането с изтупаните от прахта антикомунистически лозунги. Не разбират ли, че така отблъскват що-годе мислещите хора, това само дърпа назад. Хората, които биха се впечатлили от подобна реторика вече са гласували под строй, други едва ли ще се впечатлят по толкова елементарен и плосък начин

7

Изберете Мама!

преди 7 години

Така ще засвидетелствате почит на Вожда, ще успокоите кръвното му и ще му помогнете да затрие държавата за десетина години-болезнено, но все пак бързо за държава. Виж, ако си изберете социалистите и тяхната мафия, може да се проточи процеса, да ви държат полугладни, достатъчно за да се размножавате, така че да има прислуга и за след две поколения. Тия *** имат поне такъв хоризонт, та помислете дали ужасен край не е по-добре от ужас без край.

6

niki

преди 7 години

Изборите показаха че за дебелата са гласували основно от малцинствата и крадци от ГРОБ.

5

Анонимен

преди 7 години

Ние също помним ,не сме със слаба памет както ни изкарвате. Помним ,че имаше всичко и децата ни учеха тук ,не като вашите в чужбина.Парите ни бяха в нашите банки ,не като вашите в чужбина.Имахме си работа всички ,не като сега.И престанете да наричате народа маргинали .Като не сме гласували за вас не означава ,че сме такива.

4

Анонимен

преди 7 години

Латерна.

3

TheProducer

преди 7 години

абе тая не беше ли казала в Китай, че съдебната реформа била прикючена. Вчера пък обеща да се бори за довършване на съдебната реформа. Освен явното раздвоение на личността, това до колко е в нейните компетенции? Колкото повече дъдне това лелче, толкова по-зле. А че била твърде толерантна? Дайте, по-сериозно. Видяме достатъчно арогантност. Трябва да умееш да губиш с достойнство.

2

варна

преди 7 години

Не може лелка в визия на пенсионирана гимназиална учителка и име на земеделски работник да е лице на нацията.Тази ако не политическата мафия и за чистачка на вход не става.Вън от парламента,конфискация на откраднатото,съд и затвор.

1

ОСТАВКА !!!

преди 7 години

Оставка на Борисов и Парламента! Цачева, я кажи как нарече българите, че не можело да се равняват с депутатите, че депутатите са друга ръка хора....а, я си спомни!Оставка и съд!!!!