192

Maks

преди 7 години

Тиквата заложи на куцо магаре и затова и ще загуби. Хората ясно показаха , че искат ЛИЧНОСТ с достойнство , чест , разум , а не партийна кандидатура, спусната от горе " и магаре да предложа ще го изберат ". Ето , че хората казаха -> ВЗИМАЙ СИ МАГАРЕТО И СЕ МАХАЙ ТИКВО !!!

191

тя

преди 7 години

Докога ще търпим по върховете на държавата неграмотни хора със заплати от хиляди лева , които не са в състояние да заработват , защото са некомпетентни , за което губим милиони от ЕС ! После никой не носи отговорност !

190

ДО ЦАЧЕВА

преди 7 години

ЦАЧЕВА ,ТИ СИ КАТО КАРУЦА .А ВЕЧЕ ТРЯБВАШЕ ДА СИ ЕЛЕКТРОАВТОМОБИЛ.ЗАПИШИ КУРС ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК .ДЪРЖИШ СЕ КАТО СТАРА КОМУНИСТКА,КАКВОТО НАУЧИЛА,НАУЧИЛА ОТ ЕДНО ВРЕМЕНО ВРЕМЕНА СЕ ПРОМЕНЯТ.

189

тя

преди 7 години

Уяли се и се самозабравиха!

188

ДО ТЯ

преди 7 години

Миличка, понеже разни партийни и комсомолски активисти или техни гаджета, дечица на татенца/маминки и пр. УДОБНИ лица, не можеха да изкарат кандидат-студентския изпит най-лесно беше да ги вкарат чрез рабфака: изпращаха ги за 1 година на "ПОДГОТВЕ", за техническите ВУЗ учеха програмата от IX-XI клас и си получаваха заплата за това. Как е било в СУ не мога да ти кажа. Накрая имаха изпит и някои не го изкарваха та чак на др. година се явяваха. Аз имах 6 колеги на възраст та знам как беше

187

Анонимен

преди 7 години

Цацка знае европейски език. Така каза, че ще говори с баба Клинтън на европейски език!

186

Анонимен

преди 7 години

Сигурно е по-мъж от Радев за да влиза в битка! :) Да ви имам пиарите г.ер.ба.дж...ийски!

185

тя

преди 7 години

Държавните служители непрекъснато минават през компютарни курсове и езикови , на гърба на народа и пак нищо не знаят! Изпращат ги даже и в чужбина да учат английски , какъвто беше случая с " хубавото наде" ,а ние обикновените хора за курсове трябва да плащаме стотици лева! ,

184

АНОНИМЕН

преди 7 години

Като вещицата не може да даде триста лева пенсия да отстъпи мястото на Каракачанов. Той много ясно и на български обясни как ще даде тези пари на пенсионерите без да му пука за Еврогейценностите . Така че масово гласуване срещу баба Яга!!!!!!Глас за Радев!!!!

183

тя

преди 7 години

до 206 Това е резултат от усилията на хирурзи и козметици! Какво не правят парите?

182

СРАМ

преди 7 години

ПРЕДСЕДАТЕЛКАТА НА БЪЛГАРСКИЯТ ПАРЛАМЕНТ ЦЕЦКА ЦАЧЕВАНЕ ЗНАЕ АНГЛИЙСКИ ЕЗИК .

181

Анонимен

преди 7 години

някога беше Цецка а сега си Цедка !

180

ДО ЦАЧЕВА

преди 7 години

СРАМОТА ! НА 58 ГОДИНИ СИ ,ОТ 8 ГОДИНИ СИ В ПАРЛАМЕНТА , А НЕ СИ НАУЧИЛА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК . ПЪК СЕГА И ЗА ПРЕЗИДЕНТ СЕ ГЛАСИШ ?НАЛИ ИМАХТЕ И БЕЗПЛАТНИ КУРСОВЕ ПО АНГЛИЙСКИ В ПАРЛАМЕНТА .НИЩО ЛИ НЕ СХВАНА ?ЦАЧЕВА, ИЗЛАГАШ СЕ !

179

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 178Страхотен коментар

178

смех

преди 7 години

Тая смърдла - главнокомандващ ?

177

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 178Страхотен коментар. 27 години преход...срам на срамотите. Едни Чехия и Полша извървяха същият преход за по-малко от пет години. В България е пълно с варвари и нечестни люде, готови да продадат и майките си за някой лев. Политиците прости, защото и народа ***, това е истината. Има изключения, но те са само изключения! Ценният "матрял" отдавна е на Запад.Бог да пази България!П.с. Научете се, що е достойнство и чест и едва тогава чакайте промяна!!!

176

Анонимен

преди 7 години

До Jekей ТИ!ами защо не гласува за ЕДинствения поискал увеличение на заплатите?това е Калфин,ако не се сещаш..

175

тя

преди 7 години

Цеца е завършила рабфак задочно . Да си покаже дипломата и такива с владеене на английски , каквито най- вероятно НЯМА!!!

174

ДО ЦАЧЕВА

преди 7 години

ЦАЧЕВА ЗНАЕШ ЛИ АНГЛИЙСКИ ?МОЖЕШ ЛИ ДА ПИЛОТИРАШ САМОЛЕТ ?

173

Jek

преди 7 години

Забравих да питам колко пъти ГЕРП актуализираха заплатите на българските граждани в бюджетната сфера?!? Всички знаем отговора: НУЛА (0). Последните години не са направили нищо за тези грешници в държавните институции. Хората обедняват заради тях.