43

Анонимен

преди 7 години

ПУТИН ВКАРА РУСКАТА ВОЙСКА В СИРИЯ !! НО ЗАПЛАШИ ЦЕЛИЯ СВЯТ, ЧЕ АКО НАПАДНАТ АСАД ЩЕ ИЗПОЛЗВА ЯДРЕНОТО ОРЪЖИЕ!!!ЕДНА ПЪЛНА МИЖИТУРКА Е ПУТИН А НАСЕЛЕНИЕТО НА РУСИЯ Е МОРАЛНО И ДУХОВНО МЪРТВО ЗА ПРЕД ЦЕЛИЯ СВЯТ СЪУЧАСТНИЦИТЕ НА ПУТЛЪР

42

Анонимен

преди 7 години

Сирийският президент с лека ръка отрече детето да е било раненоСирийският президент с лека ръка ще го застрелят като плъха Кадафи с личното му оръжие. А неговия ментор и вдъхновител Путин с още по-лека ръка ще му щракнат белезниците в Хага и ще му дадат доживотна присъда.

41

Анонимен

преди 7 години

И Ал джазира направи един репортаж от бомбарираните болници, където в едър план имаше един убит. Но когато камерата се върна случайно втори път към него, "трупът" вече се хилеше!

40

Анонимен

преди 7 години

ВАЖНОТО Е, ЧЕ ЦЯЛОТО РУСКО НАСЕЛЕНИЕ Е МОРАЛНО И ДУХОВНО МЪРТВО ПОДЧИНЯВАЩО СЕ НА ПЪЛНИЯ ДИКТАТОР ПУТИН ИЗБИВАЩ ГИ В РУСИЯ ТОЧНО КАТО ЕРДОГЪН В ТУРЦИЯ !!!!

39

Анонимен

преди 7 години

До Наблюдаващ..............Когато през лятото на 2014 укробандервската сбирщайн-*** убиваше мирни жители, снимките и видеото на полуразфасовани деца излизаха в нета....................Стига си лъгал. Дори руските медии си признаха, че всички кадри от Украйна с "разпънати на кръст" четиригодишни момченца и убити от "бандеровците" деца са неверни и фалшифицирани.

38

Анонимен

преди 7 години

Значи целия град го бомбят, война, прах и кал, но автомивките им бачкат?! Аз по-чиста линейка не съм виждал, а подобни имаше на снимачната плащадка на "спешно отделение"

37

Анонимен

преди 7 години

РУСИЯ И ЦЯЛОТО И НАСЕЛЕНИЕ СА НАПЪЛНО МЪРТВИ МОРАЛНО И ДУХОВНО СЪУЧАСТНИЦИТЕ НА МАСОВИЯ УБИЕЦ КАСАПИТ ПУТЛЪР!!!АСАД Е САМО ЕДНА ПИОНКА НА ПУТИН КОЙТО РЕАЛНО УБИ ЦЯЛА СИРИЯ САМО И САМО ДА ОСТАНЕ НА ВЛАСТ ТАМ С ЦЕНАТА НА МИЛИОНИ ЖЕРТВИ ИЗБИТИ ХОРА ТОВА Е ПУТИН!И НАЙ-ГНУСНОТО Е, ЧЕ ПУТИН ЗАПЛАШВА ЦЕЛИЯ СВЯТ С ЯДРЕНОТО СИ ОРЪЖИЕ ИНАЧЕ СИРИЯ ДА Е ОМИРОТВОРЕНА ДОСЕГА ОТ САЩ И АСАД ДА Е ОТДАВНА ПРИ САДАМ И КАДАФИ!

36

Анонимен

преди 7 години

Стара и изпитана стратегия на Москва и московските храненици - когато някое руско зверство или друга издънка излязат на яве да се лъже, че не е вярно и да се искат още доказателства. Проблема на рашките е , че вече никой нормален човек не им вярва.

35

Наблюдаващ

преди 7 години

Само Асад ли вижда? Ето това май е манипулация, драги ***.Когато американски криви ракети неоспоримо удрят и избиват мирни жители, всички мълчат, или нещата се потулват с оправданието, че това са "косвени и съпътстващи жертви и щети"Когато през лятото на 2014 укробандервската сбирщайн-*** убиваше мирни жители, снимките и видеото на полуразфасовани деца излизаха в нета, всички велики медии мълчаха като диpници. Все едно не се е случило. Сега за едно здраво и гримирано дете ореваха света.

34

Анонимен

преди 7 години

А случайно ако пък е прав?

33

Анонимен

преди 7 години

ПИОНКАТА НА ПУТИН РЕАЛНО Е САМО ГОВОРИТЕЛ ЗА СИРИЯ!!!ПУТИН ИЗБИ СИРИЯ И ЗАГРАБИ ЗЕМЯТА !!!САЩ КРАДАТ РЕСУРСИ НО ПУТИН КРАДЕ ЗЕМЯТА!! ЗАТОВА РУСИЯ ИМА САМО 2 БАЗИ ЩОТО КЪДЕТО Е ОТИШЛА Е ОТКРАДНАЛА ЗЕМЯТА!!!

32

не е лесно

преди 7 години

Не е лесно да си имперски платен драскач при нас. Почвата не е благоприятна за семето на мало.умието. До твърде скоро сме се хранили с истинска селскостопанска продукция. Твърде кратко време ядем макшит и бъргер булшит. Техните промивки за мозъци се гледат едва от 10-15 години масово. Глупостите им трудно хващат. Личи си по оценките на коментарите. Но пък си е супер да си продадеш душата за 30 стотинки на коментар !!!

31

Патриот

преди 7 години

"Групировката получава финансиране от Великобритания и Холандия,"..................

30

Анонимен

преди 7 години

Добре де, истина ли е това за втората снимка или не?

29

Анонимен

преди 7 години

7, какво си признават и плащат? За Дрезден платиха ли, където НИКОЙ не бомбардира, защото там се пазят културни ценности и ранени? За Югославия извиниха ли се и платиха ли? За болницИТЕ в Сирия не само че не се извиниха, но се и опитаха да убедят балъците, че руснаците са излетели от американско летище с американски самолети... Няма случай в историята да са се извинили или платили. Затова пък да покажат "ранено" дете, което нищо не го боли, съдейки от позата, това го могат, а балъците да вЕрват

28

Анонимен

преди 7 години

И главореза Асад и психопата и масов убиец путин лъжат най-безогледно. Но Асад ще завърши като Кадафи а Путин като Саддам. Или като Чаушеску.

27

поправка

преди 7 години

буш клинтън - буш клинтън имах впредвид

26

Анонимен

преди 7 години

с пожелание, за всички Джурналисти които за си заврели главите на едно място, близка среща очи в очи с умерената опозиция и живот под техен контрол.

25

от Алепо до Мосул

преди 7 години

Докато целия свят е пред прага на войни, икономически и политически кризи, мубарак осама се снима по реалитита в ДИВАТА ПУСТОШ !!! Президентите им се сменят Буш - кенеди- буш - кенеди и някоя маймунка за цвят !!! Поздрави от убиеца на Кенеди - ЕЛ ТРАФИКАНТЕ - хахаххаха. По бай-брадъра дават по- малко измишльотини отколкото по имперските телевизии !!!

24

Анонимен

преди 7 години

Май ще хвърчат бели каски, а?