23

Анонимен

преди 7 години

На русоелите така им отьрва да коментират! Не е важно това дали детето е маскирано или не е! Важното е да се спре войната, е заради тия невинни малчугани на снимката драги платени некадьрни русоели!

22

Обама и Беър Грилс

преди 7 години

Виждал съм по добър сценичен грим в нискобюджетни филми !!!

21

Анонимен

преди 7 години

мишок - определение за ниска интелигентност , нисък праг на болка, липса на смелост и сърце. Как би определил човек който пише платено против собствените си интереси и тези на близките си , в полза на американски - еврейски господари ? Не бих си позволил да те наричам с животински вид, тъй като животинките са ми симпатични !!

20

главорез

преди 7 години

Само да не ти се случи теба да снимат,да видиш каква постановка е гн анонимен

19

Анонимен

преди 7 години

Тея "бели каски" другия път да ползват по-реалистична линейка!

18

Анонимен

преди 7 години

Тази изметт Асад какво друго да каже....

17

Питам

преди 7 години

До Анонимен 13 С кое министерско постановление ти си обявен за българския народ , бе мишок ?

16

Анонимен

преди 7 години

само постановки правят израело - американците. Излезе и видео как се снимат на зелен екран видеата с рязането на глави. Това са същите постановки, детето гледаше по-скоро учудено и очевидно никоя част от кръвта с която са го намазали не е негова. Ако е смутено то е защото току що са го мазали с кръв и сажди за снимката !!! Американски промити мозъци !!! За парализиращата бактерия по зеленчука чували ли сте? А амриканчетата я знаят хахахаххахахха .viva Ronald McDonald

15

алабала

преди 7 години

Бежанците защо не се борят за страната си ,а дезертират и то с претенции за евра ,повечко така.Конфликтът да беше приключил фп сега.Обаче пречат тези детосе занимават с пропаганда.

14

Отврат

преди 7 години

Само комунистически нерез ще изкара бялото черно

13

Анонимен

преди 7 години

"Чешкото МВРще организира специално звено за борба с руската пропаганда" И в Българското МВР ни трябва такова.

12

за пари

преди 7 години

Трябва да се учим от царете на пропагандата.Професионалисти от Холивуд.

11

тя

преди 7 години

Няма течаща кръв , само боя и за това няма нужда от спешна помощ! Може да му направят цяла фотосесия!

10

Анонимен

преди 7 години

Първата мисъл на човек когато види такова дете е да го почисти, да се погрижи за него, а не да го постави като на изложба на стола и да го снима. И после ако не е манипулация какво е?

9

:(

преди 7 години

Когато американците убиват цивилни, това са "коствени жертви", когато също правят сирийци, руснаци или други е "военно престъпление". Също доста грозно е, че има поне 10 случая, когато хванаха западните "журналисти" да снимат театрални постановки, вместо истината. А истината е, че светът е джунгла и ни управляват винаги най-големите ***. лъжци и психопати. И в Русия, и в Щатите... да не говорим за България - на власт са ***.

8

Anonimen

преди 7 години

Снимката дори да е истинска е гнусна манипулация. Грозно е да има окървавени деца, но защо не показаха снимки на стотиците хиляди такива в Авганистан, Ирак, Либия, Йемен..., че дори и Сърбия. Колко още окървавени има в Сирия от Евроатлантическите бомби...

7

Анонимен

преди 7 години

Американците бомбят, но поне като ги посочат с пръст си признават и плащат обезщетения, ама казашката компаньонка Асад е над тези неща, той никога не е виновен, навремето беше казал, че зарина бунтовниците го били правили в кухнята си и сигурно са го хвърляли в тенджери под налягане към невинните ирански пехотинци, опа грешка, имах предвид сирийската армия...Вярвай народе на словоблудства

6

fgfgf

преди 7 години

Интересно защо вместо да го почистят и превържат момчето,първо го снимат?

5

тя

преди 7 години

Манипулатори и лъжци , това са тези , които са взели това невинно дете да го показват на света като мечка! Няма наивници!

4

Анонимен

преди 7 години

А фотографът го има сниман със същите убавци, които обезгавиха едно 14-годишно преди 1-2 месеца. КРАВАРСКА ПРОПАГАНДА!