63

един там

преди 7 години

След това незнайно откъде се пръкна тази "Ислямска държава" и всичко в Сирия стана пълна каша и войната се възобнови с нова сила!

62

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 61Т.н. "бежанци" в точно в 90% не са от Сирия и са без документи!? Ако не вярваш - отиди се разходи по "Мария Луиза" до Лъвов мост! Как точно ги "сметна", че 90% били "бежанци" и идват точно от "Сирия"? Някое НПО ли ти даде статистика или кой... От Сирия бягаха най-много миналата година до края на септември, т.е. преди руската намеса, а ти си дрънкай глупости, колко ти е воля!?

61

един там

преди 7 години

До анонимен 57,Ти как мислиш че се води войната- с водни оръжия ли? Естествено е щом се води война- да има и жертви! Някой българи май нямате представа май какво представлява истинската война и си я представяте нещо като от сериала "Ало-Ало"! Само че грозната деиствителност на войната е съвсем различна! Има обаче по важен въпрос, а именно кои инициираха войната в Сирия? Много бързо забравихте колосалните усилия на лавров да запази мира в Сирия! Дори нещата там отиваха към мир!

60

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен.................Чафутче-..............Българския народ никога не е бил антисемитски настроен. доказателство е спасението на 50 000 -те хиляди български евреи през ВСВ. А антисемитизма на русофилите пък е доказателство, че те не са българи!

59

Западноевропеец

преди 7 години

До 61Евала за коментара!!! По-големи *** и *** от комплексирания кремълски лилипут, пcихопата от Северна Корея и непризнатия от НИКОГО "президент" на Сирия НЯМА в целия свят!

58

Западноевропеец

преди 7 години

До 66 анонименЕвала за коментара, но имам една забележка. Те се признати специалисти по всичко единствено сред 100 годишните бабички - гласоподавателки на БСП, не са СВЕТОВНО признати. :-)Иначе съм съгласен с всичко останало! :-)

57

Анонимен

преди 7 години

Асад, както и джуджето са световно признати специалисти по всичко. С един поглед могат да различат манипулирана снимка от оригинал!

56

Анонимен

преди 7 години

Ха,че то ще излезе,че всички там си имат разни по цвят каски,само на ония дето не им чистят имиджа са им наденали черни каски и не им чистят имиджа,а им добавят клипчета за пострадали и пребити,избити в резултат на техните асоциални нехуманни военни игри,някой им ги приписва и им поема вина,поощрява ги и ги наказва сякаш отстрани като от хибридни страни от вси страни за туй време,а там на место те знаят какво правят,копат се сякаш за невидим обект с сенки и от него ще черпят да черпят,че е много

55

Анонимен

преди 7 години

Лошите руснаци и сирийци гърмят Алепо с бомби а добрите американци и европейци ръсят Мосул със светена вода за да избягат шейтаните от ИГИЛ. Що па не видяхме до сега една снимка на убито дете в Мосул. Или САЩ имат чудо оръжие на бъдещето дето познава кой е терорист и мирен гражданин като всички са с цивилни дрехи.Също като свободата на словото, демокрацията и правата на човека които зависят от страната за която се говори.

54

Анонимен

преди 7 години

БЕЖАНЦИТЕ ОТ ЛИБИЯ И ДО ДЕН ДНЕШЕН СА СМЕШЕН БРОЙ И ТО ГИ КАРАТ С КОРАБИТЕ ОТ БРЕГА НА СИРИЯ ГИ ВНАСЯТ В ЕВРОПА!!!90% ОТ БЕЖАНЦИТЕ В ЕВРОПА , ЧЕ И В ТУРЦИЯ ИДВАТ ОТ СИРИЯ!!!!КОЙ СЪСИПА СИРИЯ КОЙ!!! ПУТИН СЪСИПА СИРИЯ КАТО ВКАРА РУСКАТА ВОЙСКА ДА ПОМАГА НА ПИОНКАТА МУ АСАД!!!! И ЗАПЛАШИ С ЯДРЕОНО ОРЪЖИЕ АКО ДРУГ СЕ НАМЕСИ СРЕЩУ АСАД!ПУТИН ИЗБИ НАРОДА НА СИРИЯ ПРЕВЪРНА ГО В БЕЖАНЦИ И ЗАГРАБИ ЦЯЛАТА ТЕРИТОРИЯ НА СИРИЯ А РУСКОТО НАСЕЛЕНИЕ СА МУ СЪУЧАСТНИЦИ В УБИЙСТВАТА ЩОТО ГО ДЪРЖАТ НА ВЛАСТ!

53

Анонимен

преди 7 години

До 55И като си гледал снимките, кво стана, щото то и клип има!Ти сигурно и Трансформарс си гледъл и вярваш, че има извънземни коли роботи. Блажен си

52

Анонимен

преди 7 години

Подобни снимки винаги изкарват спомена за един забавен американски филм -"Wag the dog"

51

Анонимен

преди 7 години

До Наблюдаващ..................Разпънатото момче на кръст е менте, направено точно за да могат такива платени лъжци като тебе да се мъчат да компрометират и замажат всички зверства в Донба.................Една година се пенявихте по форумите с това разпънато от украинците момче, а сега изведнъж менте! Кой го направи това менте, бе русофилче? Американците ли? Украинците ли или Хачо Бояджиев, лека му пръст? Зверствата ги извършват единствено руските психопати начело с Путин!

50

Анонимен

преди 7 години

ПОЖЕЛАВАМ ИМ НА РУСНАЦИТЕ ДА ИМ ГРЪМНЕ НЯКОЯ ОТ ЯДРЕНИТЕ БОМБИ И ДА ПУКНАТ ПОВЕЧЕТО В РУСИЯ НАПЪЛНО ГО ЗАСЛУЖАВАТ СЛЕД КАТО ОСТАВИХА ПУТЛЪР С ФАЛШИВИТЕ СИ ИЗБОРИ ДЕТО ГО Е СТРАХ ВЕЧЕ И НАБЛЮДАТЕЛИ ДА ИМА ЗА КАКВИТО И ДА БИЛО ИЗБОРИ!!ПЪЛЕН ФАРС СА ИЗБОРИТЕ В РУСИЯ И ТУРЦИЯ БЕЗ НИКАКЪВ КОНТРОЛ СА!

49

Анонимен

преди 7 години

аз не вярвам вече на никой

48

Анонимен

преди 7 години

От 50"Аз виждам мъртви хора", може да се замени с " Аз се виждам нови линейки"

47

Анонимен

преди 7 години

Къв ли е хонорара на детето, добре играе?! Бих го гледъл с Анти Хопкинс или Дензъл може би в някой напрегнат трилър. Или Шесто чество 2 с Брус Уйлис

46

Анонимен

преди 7 години

ПРОКЛЕТИ ДА СА ВСИЧКИ КОИТО ЖИВЕЯТ В РУСИЯ И ИМАТ РУСКО ГРАЖДАНСТВО И ДУШИТЕ ИМ ДА ОТИДАТ В АДА ЗА ТОВА , ЧЕ ДЪРЖАТ НА ВЛАСТ КАСАПИНА ПУТЛЪР ДА ИЗБИВА НАСЕЛЕНИЕТО НА УКРАЙНА В ЛУГАНСК И ДОНЕЦК И НАСЕЛЕНИЕТО НА ЦЯЛА СИРИЯ!

45

Наблюдаващ

преди 7 години

До Анонимен (42)Разпънатото момче на кръст е менте, направено точно за да могат такива платени лъжци като тебе да се мъчат да компрометират и замажат всички зверства в Донбас. Руските медии нищо не са "признавали" за останалите убийства. За съжаление са самата истина. 7-8000 убити и близо 20 000 осакатени. Голяма част на път за работа, магазина, за вкъщи, в училище, в болницата, на терасата, вкъщи, включително в леглото в спалнята.Видеата още ги има, с куп разкази и без "опровержения".

44

Анонимен

преди 7 години

Русия винаги е лъгала най-безсрамно. През 1939 година, когато съветите бомбардират Хелзинки външния министър Вячеслав Moлoтoв най-безсрамно лъже, че не бомбардират, а хвърлят храни на гладуващите северни съседи. Тогава финландците започват иронично да наричат авиационните бомби РРАБ-3 кошниците за хляб на Moлoтoв, а малогабаритните бомби кутиите за хляб на Moлoтoв. Не след време следва и техният отговор на хуманния жест-"Коктейл Moлoтoв" с който унищожили огромен брой танкове на агресора.