18

Анонимен

преди 7 години

ЮНКЕР ПО ДОБРЕ ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА ЗАРАДИ БРЕКСИТА А НЕ ДА ДАВА АКЪЛ ТО СЕ ВИДЯ КАКЪВ КЛОУН Е

17

Анонимен

преди 7 години

до 22! Добре хляба в Бьлгария ще стане едно евро! В чужбина в евро яденето е по ефтино!

16

ДОЛНА ПРОПАГАНДА!!!

преди 7 години

ЛЪЖИ! Тотални глупост и пропаганда. То бива изкриваване на информацията, но в случава ЕС каза "черно", тук медиите пищат "бяло". ЕЦБ обяви, че поради брекзита и финансовата ситуацията в някои страни от еврозоната, евротоняма да се приема поне в следващите три години, а след това дори и държавата да покрива изискванията не се знае. Т.Е. дори и сега да отговаряхме на ERM3 и да искахме да приемем еврото, от ЕС няма да го разрешат.

15

анонимен

преди 7 години

Най-хубавата вест от години. Аз съм твърдо ЗА.

14

Анонимен

преди 7 години

"Лошо ,Седларов! Лошо!!!"

13

ненормалници

преди 7 години

Ако приемат еврото се стягайте за гръцка драма, с тази разлика, че ще откарате на сегашните доходи разделени на 2, с бензин 2 евро наместо 2 лева, някой в Брюксел иска да източи евросъюза и това трябва да стане през новите членки на еврозоната, КТБ ще ви се види като детско филмче. Ще останете на 50евро пенсии и 51 евро заплати за да връщате кредити. Ако това с еврото стане, България ИЗЧЕЗВА не само като държава, ами и като географско понятие!

12

Анонимен

преди 7 години

Сега ако въведат и християнството като единствена религия нещата може да тръгнат на добре.

11

я па тоя

преди 7 години

Василев, не е хубаво човек да сяда сутрин пред компютъра без да си е изпил хапчетата. Неудобно се получава някак си.

10

Калина до 11

преди 7 години

Текущата ти заплата ще стане в евро, като я разделиш на 1.95583.

9

???

преди 7 години

Заглавието трябваше да е "Приемат Юнкер по-бързо в лудница заради Brexit-a"

8

Дидич

преди 7 години

А не може ли да се проведе референдум дали искаме да се въведе еврото. Или на политиците не им стиска.

7

Анонимен

преди 7 години

Ако текущата ми заплата стане в евро съм съгласен!

6

От селянин

преди 7 години

Ей сега вече ще ядем баданарката до края

5

българина

преди 7 години

Целия ес е едно лицемерие, ще ни приемат в ЕЗ защото Германия е на зор, а че половината членове не отговарят на критериите няма значение, защото стана ясно че няма критерии има политика. Критериите са за балъците и слабите, същото е и с шенген, няма никакви критерии само политика, и ние сме в съюз работещ в полза на 5 държави от 25! Какво правим там?

4

Анонимен

преди 7 години

Да, има огромна далавера в тая работа, но не за обикновения човек. Имам близки в Словакия, които бяха там от преди приемането на еврото. Разликата от преди и сега: заплатите се преизчислиха в евро по курс на банката, с цените обаче не стана така, реално драстично поскъпна всичко, хората обедняха, при това съвсем "законно". Тоя филм сме го гледали в България вече, само че тогава се казваше деноминация.... Та ако някой не се сеща защо е цялата работа, да направи аналогията.

3

Анонимен

преди 7 години

До МРАВКАКомунистите русофили са управлявали най-много през последните години. Сега ходиха в Москва при жужето на инструктаж

2

а дано ама надали

преди 7 години

Новината беше опровергана - зчв следващите 3 години не се очаква еврозоната да се разрастне. Така, че рyските тролмета могат да се успокоят.

1

Иван Пешев

преди 7 години

Тази новина я имаше вече , сега пускат клонинг щото не им изнасят коментарите. А те са твърдо против еврото. Плюс това нали ни обясняваха как не сме готови с най-различни икономически аргументи сега тези аргументи невалидни ли са вече ? Нали по това се различава демокрацията от тоталитаризма , при едното имаме закони и логика при взимане на решения при другото имаме каквото кажат отгоре ние само се съгласяваме.