78

Анонимен

преди 7 години

Защо тия язове.Като в семейство, на което голямото дете е провал , та после затягат дисци лината на по- малките деца:.Каката станала к**, а на сестричката стягат юздите после

77

Офис специалист

преди 7 години

Най- добре да приемем американския долар за валута и да си решим проблема с разпадащия се ЕС и Еврозона!

76

Анонимен

преди 7 години

Ще има ли правила или ще бъде пълен хаос. Не е често фъндъчката да стане 1.6 eur,а заплата да се дели по курса. Кой курс?

75

EUR

преди 7 години

100% билета ше стане от 1.6 лв на 1.6 еур фъндъчка.А,заплатата по курс 1.60.500 лв.заплата ще стане 300EUR.Ха-ха-ха , Мууу-ууу-у ще може да си купите 100 хляба и 100 кисели млека,но от евтините. Мууу-ууу-у, ще умрете от глад щото си мълчите. ЩЕ ИМА ЛИ ЯСНИ ПРАВИЛА ЗА ИЗЧИСЛЕНИЯ НА НОВИТЕ ЗАПЛАТИ,ЗА ИЗЧИСЛЕНИЕ НА ПРОДУКТИТЕ И Т.Н. НЯМА ДА ИМА,ЗАЩОТО САМО МУЧИТЕ КАТО ТЕЛЕТА - МУУУ-УУУ-У

74

гтф

преди 7 години

правителство, което направи стъпка към този вълчи капан би трябвало да бъде избесено на площада. Страните от ЕС ( с малки изключения) са със огромни задължения и едва избягват фалит.

73

Мууу-ууу-у

преди 7 години

Фъндъчката ще стане 1.6EUR. Мууу-ууу-у, ще мучите щото сте телета. Мууу-ууу-у, Мууу-ууу-у

72

Мууу-ууу-у

преди 7 години

Ей,сега ще гледам сеир,а ЕВРОТО ще поскъпна спрямо швейцарския франк. Мууу-ууу-у, глад се задава. СПЕТЕ на избори и не стачкувайте. Мууу-ууу-у

71

Ох

преди 7 години

Ех, сега ще гледам сеир. Ние не само,че не сме готови реално за Шенген,ако приемем и ЕВРОТО ще гледам сеир. Мизерията и бедността ще скочи изведнъж. Масата ще *** на умряло,но когато има избори или стачки не си дигат дирниците от леглото. ГРОБ ще Ви мачка като дърт козел, млада сърна. Масата си го заслужава. Мълчи и търпи,като мулета сте пред заколение. Мууу-ууу-у

70

Анонимен

преди 7 години

Въведе ли се еврото в БГ ще стане още по зле от сега защото мямаме работеща икономика.

69

Анонимен

преди 7 години

Еврото ли?!?!?!?!Цените ще се обърнат 1 към 1,а обмяната на лева ще е по курс!!Т.е едно билетче на Фандъкова вече ще е 1,60 евро при средна заплата за страната 300-350!!За минималната заплата не говорим!!Значи кой ОТНОВО ще яде мамула и на кой ще отидат средствата спестени в банките??На обикновенният гражданин от народа!!Ново повторение на 1997,този път законно под шапката на ЕС!!

68

Анонимен

преди 7 години

Ако се сравнят икономическите резултати на световната икономика еврозоната е най-назад в отношение на растежа

67

хахахаха

преди 7 години

Вместо да излезем от валутния борд, ние сме тръгнали еврото да приемаме... Тичаме с/у логиката!

66

Анонимен

преди 7 години

Еврозоната е скоро ще изчезне.. Германски и френски депутати решават на къде ще духа вятъра заради това останалите чл. скоро ще си бият шута! Икономиката непрестанно се променя, и всеки иска да е гъвкав на пазара нещо което сега е много трудно. Допълнително дълговата криза е надула балон, който тръгна от средиземно море и стигна до северно море и скоро ще се чуе БУМ!

65

:D

преди 7 години

От старите страни чл. в ес тези който са без евро имат по висок стандарт от тези който са в еврозоната, ФАКТ изключение прави само англия! Приемаме ли еврото ставаме ангажирани да помагаме на давещите се а когато се решава от къде да мине тръбата за X пак ще сме на опашката..

64

ERM 2

преди 7 години

То бързането е добро но си има правила, които няма как да се прескочат. Прочетете за ERM механизъм. На теория и практика лева трябва да се лтвърже лт еврото и да "плава" докато се установи валутния курс, с който ще влезем в еврозоната. Говори се, че това щяло да се избегне и ще влезем с настоящия курс. Това означава да се прескочат правилата, а дали ЕЦБ тскс мисли ?

63

ме

преди 7 години

От една страна, очакванията са че България ако приеме еврото, цените ще скочат двойно. Но от друга страна те и без това си скачат, а лева е вързан с еврото. Така че хем не можем да си печатаме пари, хем за нас не важат никакви бонуси свързани с еврозоната. Не важат и доста от ограниченията, ама доста важат. Така че може би не е толкова лоша идея. Пък ако настъпи апокалипсис, референдум и навън. Но според мен другите изредени страни няма да се откажат от валутата си без бой.

62

най-сетне!

преди 7 години

До сс Всичко върви по плантова е чудесно!

61

сс

преди 7 години

Юнкер е *** на Меркел. Всичко върви по план. Една валута, една федерация управлявана от Германия...новия ЕС. Дали?

60

България ЕС НАТО

преди 7 години

най- после европейски правила закони валута край на азиатските схеми

59

П.Петров

преди 7 години

До Лев!Достатъчен е един крупен манипулатор и спекулант от ранга на Сорос, за да оголи дупетата на франчайзинговите ни банкери, макар да нямат сериозни проблеми с ликвидността. Едно е зад гърба ти да стоят Световната Банка и МВФ, съвсем друго Иван Искров, Цветан Василев, Левон Хампарцумян и т.н. Затова приемането на еврото със съпътстващото отпадане на борда ще е добре дошло за нас.