38

Дедо Гого

преди 7 години

Пичове, като знам нашите, колко са изпълнителни и какви плонжове се правят в Брюксел - считайте, че ние ще сме едни от първите. Господ да ни е на помощ !!!

37

Анонимен

преди 7 години

Хайде,евроовце - марш в Голямата кошара!Първо ще погледате еврото във вид нв монети и хартийки,а след това ще ви го "заключат" в "сейфовете" на банковите компютри във вид на числа.А след това ще ви водят по стадному на тревопас и водопой,докато наместят необходимите чипове в оФчите глави,макар че, както вече сте обработени по главочному,даже няма нужда и от чипове.

36

Анонимен

преди 7 години

Линч за всеки, който си помисли да въвежда еврото в България. Без изключение, без компромис

35

Анонимен

преди 7 години

Никога Дания и Швеция няма да приемат еврото. Скандинавските страни имат обща финансова политика и са свързани много по между си.

34

BG

преди 7 години

Ясно. Хвана ги страх покрай Brexit да не избяга и някой друг и дай да ги заковем с еврото. Който иска да напуска ще го притиснем с разни задължения и ще се откаже.

33

Ани

преди 7 години

Блазе им на Mypзилкитe. Имат богато поле за изява. Посрещат Руски мутри на мотори. Време за изливане на мъката. И премиални после. Ама не отиват в Масква, щото там кофти и скъпо, пък около Масква е ужас. Пък и кой ще им плаща там да дрънкат глупости. Там ха си гъкнал, ха са те въдворили.

32

Aди

преди 7 години

Юнкер призова британците преди Брекзита: ако останете в ЕС, спираме с реформите в съюза! Борис Джонсън му се присмя на сайта си и каза Мерси , окончателно разбрахме какви хора ръководят Европа и британците си "вдигнаха гълъбите" от Брюксел. Нооо, сега Юнкер ще си го върне на тези ' които остават - ще ни спука от РЕФОРМИ !!:)Вече им пари под краката, затова бързат да въведат еврото на пожар, понеже до 1-2 години курсът ще се срине драматично!

31

Анонимен

преди 7 години

До inedАз смятам във франкове и евро каквито ползвам , за левовете не знам

30

Анонимен

преди 7 години

Приемаме еврото на куково лято,ако нашите *** управници се опитат да наложат Евро парцалите ,ще висят на бесилки по улиците,достатъчно им търпяхме "изцепките".Евромекокитковския съюз се разпада колкото и това е необратимо,сълзи,сополи,пропаганда,не минават

29

Анонимен

преди 7 години

Не ви разбирам въобще ....благодарение на ЕС живеете в малко о по човешка страна...само си представете ГЕРБ и ББ извън ЕС...

28

dsadsadsa

преди 7 години

До АнонименСтига глупости....

27

Анонимен

преди 7 години

Ако приемем еврото, всички цени ще са 1 към 1 лев - евро, само заплатите ни ще се преизчислят в евро, демек очаквайте ново масово обедняване на българина.

26

Анонимен

преди 7 години

Ами да го приемем еврото. Таман ще ни лъснат задниците,като например, че нашата месечна минимална заплата е равна на дневен надник на западняка или че ролковото дизодорантче нивея в бг е 2.5Евро,а в Германия е 1Евро. И още много,много други примери мога да дам. Няма такава държава, даже и банановите републики живеят по-добре от нас.

25

Анонимен

преди 7 години

Абсолютни глупости. Това изобщо няма шанс да стане поне още 5 години, че и повече. Празни приказки на скучаещи журналисти. Кътайте си левчетата и внимавайте само да не падне борда, защото е много по-вероятно да падне борда ни вследствие на брексита. Айде живи и здрави да сте и не се връзвайте на слухове!

24

ined

преди 7 години

до 31 - в грешка си 1 DM = 1 лев, сам си сметни колко евро е

23

Анонимен

преди 7 години

Най обикновен пример - преди еврото във Франция един багет хляб струваше 1 франк или 0.90, сега струва от 1 до 1.10 евроТака е и с всички други цени1 евро = 6.57 франкаНяма нито една заплата да се е увеличила шест пъти и половинаЕВРОТО БЕШЕ СЪЗДАДЕНО ЗА И В ПОЛЗА НА ГЕРМАНИЯ , 1 ДМ = 1 ЕВРОАКО НЯКОЙ НЕ Е ОЩЕ РАЗБРАЛ ДА СЕ ОБАДИ

22

Анонимен

преди 7 години

Това е отчаян опит да вържат страните извън еврозоната по здраво, да не им хрумне да бягат. Много им пука, че това ще доведе до крах икономиките им и до социален срив. Важно е фюрера фраун Меркел да може да нарежда без да се опасява че на някой ще му писне и ще си дигне шапката. Няма да има реформи има панически опити да се запази статуквото. Апропо един хляб ще стане 1 евро, но пенсията ще се преизчисли на 75 евро, а заплата ще се движи от 150 до 400 евро. Такъв просперитет, направо ужас

21

м дааа

преди 7 години

Да не забравяме , че първо трябва да излезем читави от Валутния борд и да имаме лева на свободна шайба. тогава курса ще е 5 лв за Евро и ще се вдигнат цените в лева

20

Анонимен

преди 7 години

Да дойде време да се плащат простотийте на меркел и мушмурока юнкер. Както се казваше в един анекдот магарето на сватбата не го търсят да ... булката!

19

Анонимен

преди 7 години

остана им малко евро ресто от излизането на британия и ся гледат да го пласират,на мен ми допада сегашното положение на две валути-така има вариант за всеки и възможност за бягство от едната към другата