64

Анонимен

преди 7 години

До от ДанияКоя заплата е 11 000 евро - месечната или годишната?

63

Анонимен

преди 7 години

Не са Българи и не ме интересуват.Този кристо голямо изкуство твори, нямащо!

62

аз не го смятам за б

преди 7 години

Повечето не се смятат за българи, сами са се отказали, а Христо специално даже ни и мрази.Не мрази системата от която е избягал, мрази страната и хората.

61

Анонимен

преди 7 години

Абе, аз така и не разбрах след прочитането на тази вдъхновена статия - кой , аджеба, е истинският българин?...

60

Анонимен

преди 7 години

До валентинаЕхааааа, страхотна си - как успя да обиколиш всичко това? Просто не е за вярване...;)

59

Анонимен

преди 7 години

Да не забравяме че Христо Явашев - Кристо сам се отказа от България и българското си потекло. Мисля че няма какво повече да се коментира.

58

Анонимен

преди 7 години

Най лесно е да избягаш от България и да отидеш на готово в друга уредена държава, където хората са се родили работели и борели за тези благини. Всички Българи трябва да се върнат в България за ужас на управниците и да им потърсят сметка. България не е на шепа престъпници извоювайте си правата не сме по некачествени хора от всички останали по света.Който се бори за правата си е уважаван от всички, не бъдете бели роби на запъда.

57

Анонимен

преди 7 години

малее тука само минуси,абе заминавайте бе,що завиждате на хората ?заминал човека,видял,живял,кво лошо?по добре ли е да знае само кварталната чалготека?..проста работа

56

Анонимен

преди 7 години

Човек е толкова голям-колкото са големи мечтите му!живота е само един,и човек трябва да обикаля,да види,да се учи,да се среща с нови култури и нови хора..явно в БГ няма големи човеци!само пуста завист.

55

Анонимен

преди 7 години

В Британия всичко е сведено до обикновенно ниво във взаимоотношенията работодател-работник. Говорите си на малки имена - от мениджъра до най-ниския по ранг.А тук шефа ти трябва да е Господин някой си, той да те подритва както си иска и да не те бакъри за един мангър.

54

Анонимен

преди 7 години

Извън България - знаещия и можещия! В България - в повечето случаи простака!

53

валентина

преди 7 години

отворете си гугле,потърсете палма,потърсете валенсия,потърсете барселона,потърсете дения,потърсете бенидорм,потърсете пескара,потърсете сардения,потърсете капри..а сега ги разгледайте и слагайте минуси,защото аз ги обиколих ,а вие си лежете на единия гол патриотизъм пред компа!!!

52

гуапо

преди 7 години

аз и до днес живея в Палма,нека си цъкат минусите,те никога няма да я видят в живота си,та завистта е огромно нещо!

51

Анонимен

преди 7 години

до хахатам ги гледат с уважение,а тебе тука едва ли..с тоя *** манталитет

50

валентина

преди 7 години

аз пък се радвам,че дооста годинки живях и работих в странство,не се чувствам предателка,а много се радвам,че видях страхотни места,срещах се с нормални хора,събрах спомени за старините си,борих се и разбрах,че има и места където като работиш-ти плашат добре,хм интересно нали..видях палма и околности,видях и валенсия и барселона и дения и гандия,обиколих и цяла италия,пих кафе в ница франция,пътувах и минах през половин европа,борих се,плаках и се смях..и беше невероятно!!това не е предателство!

49

Анонимен

преди 7 години

Само хули по Британците, но поучете се от тях за някои неща.Никога не чух подобни коментари - този или онзи британец е преуспял и направил еди какво си.За сметка на това ВИНАГИ се събират да отдадат почести на загиналите си британци или в страната, или в чужбина. Някак по-достойно е.Имаше предаване по ББС преди години за един сто годишен мъж, който продължаваше да работи за компанията за която е работил през целия си животНа сто години той дори не беше пенсиониран - той работешеДа се поучим

48

Анонимен

преди 7 години

Добре, значи тогава Кристалина Георгиева не е българка, а е американка и гражданин на света, защото се е образовала и е реализирала кариера извън България :))Следващия път не ми изтъквайте, че била български еврокомисар. ОК? :))

47

Анонимен

преди 7 години

Киркоров не е нито българин, нито велик. Е бългаски арменин. Като цяло, много негативна статия от човека който знае много малко за това, какви хора има в България днес и с какво се занимават.

46

Анонимен

преди 7 години

Аз лично от dnes-a разбрах, че Русеф е с български корени. Писаха обширни статии, в които ми обясняваха и изтъкваха произхода и корените й. Сега dnesa ми обясняват, че съм някакъв псевдо патриот и ***, защото знам какви са й корените. :)

45

от 59-ти

преди 7 години

Иринче, я сподели защо вашата медия преди години описа Русеф като българска потомка, не беше ли "гражданка на света"? :)