24

Анонимен

преди 7 години

Това не е изкуство. Те и МакДоналсдс имат големи печалби и големи "ресторанти", но това не е храна.

23

XaXaXa

преди 7 години

"Ако не беше създал първия компютър обаче, въобще нямаше да му се ровим в родословното дърво дали, аджеба, има нещо българско у него."Ами естествено, какво ме интересува дали има български корени някой, който до вчера не знаех, че съществува? Колко годишен е човека писал статията - 15? И какво, като избягате от България си мислете, че ще станете Джон Атанасов? Лъскайте си кенефите и си живейте в илюзиите, че някой ви уважава, било то ваши или чужди. Уважават се само СИЛНИТЕ - навсякъде.

22

Анонимен

преди 7 години

Тоя-НЕ !

21

Анонимен

преди 7 години

Кристо е гений, благодарете му и го признайте.Това е достоен българин. Който го плюе е члгаджийска ***.Той е по зле и от чалгаджиите - в тяхното "изкуство" стойностти са поне някакви примитивни емоции, докато неговата гениалност в "изкуството" му се измерва в метри и километри плат, брой бетонени блокчета и дървени скелета и количество материали.

20

Анонимен

преди 7 години

Когато попитали Хелмут Кол защо няма да отиде на откриването на пакетажа на Райхстага бившият германски канцлер отговорил - "защото не смятам, че това е изкуство".

19

Анонимен

преди 7 години

До валентина, това, че някой е останал, не означав, че задължително си клати краката и не се опитва и не прави нещо, за да се променят нещата, но заминавайки е почти сигурно, че не прави нищо за да се променят!

18

Колева

преди 7 години

Хммм. страхотна статия и много вярна и реална за нас Българите това което сме сега това в което сме се превърнали.И така велики българи! Тъжното е, че са велики, но отдавна не са българи. Защото са строшили оковите на робството - национално и ментално. За тях няма държави - те са граждани на света. А ние все по-често ще се ровим в родословието на именити хора, постигащи успехи, с тайната надежда, че има нещо българско у тях. И ще свикнем. Защото умеещите отиват там, където има чуващи. А тук -

17

Анонимен

преди 7 години

Кристо е гений, благодарете му и го признайте.Това е достоен българин. Който го плюе е члгаджийска ***.

16

Анонимен

преди 7 години

"За тях няма държави - те са граждани на света"След като си направих е аз една справка с ВЕЛИКАТА УИКИПЕДИЯ, мога да заявя, че никъде не издават документи с надпис "гражданин на света". Очевидно някой замъглен мозък се е упражнявал върху статията.

15

Анонимен

преди 7 години

"Добре де, ами Дилма Русев? Тази Уикипедия хич не ги разбира нещата - там пък пише, че Дилмето била бразилски икономист и политик? Аааа, да ги нямаме такива. Наше момиче си е, ей,"Дилма Русев цитат: Аз съм половин българка. Изпълних мечтата на баща ми и се върнах в България. Иринче, коментар?

14

Анонимен

преди 7 години

До бг, 8, Алооооъ, неанонимтия небългарин, хайде да не обобщаваме.

13

Хачо

преди 7 години

Кристо никога не се е чувствал българин. Той даже не говори български, срам го е от потеклото му. Българин мога да кажа , че е Борис Христов.Създал школа в Италия и помогнал на много бълг.студенти. Записите в Александър Невски. Велик човек. Криско какво направи за родината си? Не му се идва фда види и роднините си. Те са под нивото му.

12

Анонимен

преди 7 години

Кой е истински българин?Този дето се чувства истински българин и милее за държавата си и я уважава.

11

Анонимен

преди 7 години

Иринче, целта на "побългаряването" на хора с БЪЛГАРСКИ произход е да се покаже, че не сме нация от прости овчари и че можем да постигнем повече. Ти явно погрешно си разбрала посланието.

10

Анонимен

преди 7 години

"За него, апропо, Уикипедия също казва, че е американец. Успокояваме се като си казваме, че е с български корени, а тя кръвта вода не става."Иринче, със същия успех можеш да напишеш статия какви комплексари били американците, защото твърдят, че Атанасов е американец.

9

бг

преди 7 години

С чесане на езика държава не се оправя.

8

бг

преди 7 години

Ало истинските българи не са анонимни!! Анонимните останаха само в България.Хората които държат на името си избягаха защото не са страхливци!

7

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

Кой е истински българин?КОЙТО ОБИЧА ПОВЕЧЕ РУСНАЦИТЕ ОТКОЛКОТО БЪЛГАРИТЕ ! И СЪЩО ТАКА БИ ПРЕДАЛ БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ ЗА СМЕТКА НА РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ !

6

Анонимен

преди 7 години

Иринче, моме младичко, когато се осланяш но Уикипедия, няма как да си сериозна!

5

Анонимен

преди 7 години

"Защото са строшили оковите на робството - национално и ментално."Аха, ясно, поръчка от Брюксел заради brexit- да унищожим националното "робство" демек самосъзнание, да бъдем безлични граждани на Европа, да не се цепим от колектива, да не цепим колонията от империята. С жълтиците, дето ти платиха за тая статия да си купиш карамфили.