104

112

преди 7 години

истинските българи ще са след време българомохамеданите т.е. както казват те- ние сме от новите, а франгаджиите - са от старите. нищо лошо де, защото умеещите отиват там, където има чуващи. А тук - глас в пустиня ... от мустафа на малин ... без партия и без национализъм хахаха Честито и Весели Коледни и Новогодишни Празници! Петър Стоянов от село близо до Петково, Смолянско хахаха На великден раздават-едно яйце и парче баклава...А дали ще си отидат по селата. Нема как да стане. Парата е у тях.

103

razgradski pop

преди 7 години

хубава статия...

102

Анонимен

преди 7 години

Шопе, ако в родната ти София нямаше имигранти, щяхте да се съешавате само роднини и вашият град отдавна щеше да е загинал от генетични мутации.

101

Анонимен

преди 7 години

Велики българи вече няма, защото за да станеш велик трябва да напуснеш България и да отидеш в цивилизована страна, където да живееш и се развиваш достойно... като цивилизоват човек. Тук останаха само великите патриоти, които обичат майчицата си БГ, но мразят съгражданите си!

100

анонимен

преди 7 години

всички ще се осъзнаят след 10тина години когато си тръгнат и малкото останали образовани хора от България и шефове започнат да стават лекообразовани роми. Аз лично ще хвърля усилията си да съм поредния емигрант, който упреквате, а някой дали Ви чува?

99

Анонимен

преди 7 години

"Тъжното е, че са велики, но отдавна не са българи."---------------------------------Радостното е, че великите българи са БЪЛГАРИ, независимо дали са в България или чужбина!

98

Анонимен

преди 7 години

Изключително посредствена статия - толкова много алогичност само в няколко абзаца...

97

Анонимен

преди 7 години

Пълна простотия е тази "дописка"...Все едно млада комсомолка громи гнилия Запад, само дето сега сюжетъл е малко обърнат.Т.нар."Кристо" не е никакъв българин, понеже никога дори не е споменавал този факт пред когото и да е по света, а пред български журналисти публично се е отричал от страната си. За "таланта" му няма да споря. Успех и известност не са еквивалентни на талант. Пък и не е толкова известен.Има и други подобни. Цветан Тодоров, Юлия Кръстева, ... Но хайде, дотук.

96

Анонимен

преди 7 години

Аз също живея в чужбина от години, но за разлика от този набеден творец се гордея, че съм българин. И това няма да се промени никога. А този сам се отрича от това, дори се срамува. Ще ме извините господа журналисти, но и 20 статии да напишете, за да ни убеждавате колко е велик този, няма да промените нагласата ни за него.

95

Анонимен

преди 7 години

До ШопТака е, както казваш, но всичко се е правило с цел бъдеща емиграция, всичко е било заложено и в плановете и в пленумите на Компартията, иначе защо строиха като обезумели и на полето при отровните гъби и на хората бутнаха къщите.Няма друга логика.--Лозунгите за светлото бъдеще стояха до скоро по учреждения и училища.А сега се питат - накъде.Еми има един път - болницата и другото да не му казвам името.

94

Атлас

преди 7 години

До Оният дето избяга !!Ооооооооооооо,човечееееее-много си зле брат.Пожелавам ти да поумнееш.П.П.-Накъдето си тръгнал-оттам съм се върнал отдавна.

93

Оният дето избяга !!

преди 7 години

''Момче, не си разбрал най-важното. Ние, дето бягаме от България, не бягаме от бай Тошо. Бягаме от вас, дето оставате в нея Изглеждаш свестен момък. Дано го разбереш по-бързо, че да се спасиш и ти''.

92

КОЙ Е БЪЛГАРИН?

преди 7 години

Ако сте истински българи, ще напуснете София и ще се върнете в родните си села и паланки, за да възродите селското стопанство.---София в частност стана жертва на миграционната вълна от цяла България, бутнаха хиляди къщи старо строителство. Построиха никому ненужни огромни високи блокове, младите хора започнаха да скачат от балконите и да се самоубиват.Софиянци се принудиха да емигрират, а тук вилнеят някакви групировки, в провинцията някои си прокараха реките в домовете и изсекоха горите

91

Анонимен

преди 7 години

А тук - глас в пустиня

90

Анонимен

преди 7 години

тиквун-селянин

89

Анонимен

преди 7 години

Този който не е ***!

88

Ааааа

преди 7 години

Особено манипулативна статия. В този случай НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОПРЕКНЕ ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД , А КОНКРЕТНО ИВАН ДРАГАН ПЕТКАН примерно СА ПРОПЪДИЛИ ВЕЛИКИЯ ЗА ЗАПАДНАТА ПРЕСА КРИС(К)ТО. Това си ечисто и просто НАБЕЖДАВАНЕ НА ГРУПА ХОРА ПО ЕТНИЧЕСКИ ПРИНЦИП ( споменава се етническа група българи ) и с изключително циничен за обществото ЕЗИК НА ОМРАЗАТА се ЗАКЛЕЙМВА ЦЯЛА ЕТНИЧЕСКА ГРУПА

87

Аааааа

преди 7 години

Особено манипулативна статия. В този случай НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОПРЕКНЕ ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД , А КОНКРЕТНО ИВАН ДРАГАН ПЕТКАН примерно СА ПРОПЪДИЛИ ВЕЛИКИЯ ЗА ЗАПАДНАТА ПРЕСА КРИС(К)ТО. Това си ечисто и просто НАБЕЖДАВАНЕ НА ГРУПА ХОРА ПО ЕТНИЧЕСКИ ПРИНЦИП ( споменава се етническа група българи ) и с изключително циничен за обществото ЕЗИК НА ОМРАЗАТА се ЗАКЛЕЙМВА ЦЯЛА ЕТНИЧЕСКА ГРУПА.

86

Анонимен

преди 7 години

Добре, де - кой е истинският българин, все пак - по подразбиране са Кристо и авторката, само дето не мога да разбера кака така един истински българин, като Супер-Кристо, държи винаги да се дистанцира от България и българите, интервютата си за български медии дава на английски или френски...Авторката, от своя страна, страда от обилни пристъпи на слюноотделяне, та съм пак леко смутен - така ли е при истинските българи, или?

85

Анонимен

преди 7 години

Който е Българин, да живее тука, в България.Останалите да мият чинии и да сменят памперси.Може и да са горди с това,тяхна си работа.