24

Членска карта №7

преди 7 години

до 31Момче!???Странно!!!

23

До До Живеем...

преди 7 години

Отговорът на въпроса е даден в последния ред.Да,трябва да ги избираме.Проблемът е,че ако дадеш наказателен вот на един,от товаще се възползва друг,в повечето случаи по-лош...Все още липсват истински хора наполитическия ни небосклон.Прави се нещо от време навреме,но то е половинчато,смного компромиси.А иначе службогонци,кандидати на славата с лопата да ги ринеш.Нормално-ставашбогат,известен и недосегаем за закона и простосмъртните.Да има осъден политик?Няма,защото всички са честни,почтени!

22

Анонимен

преди 7 години

Колкото и да не го харесвате, Ердоган си го обича много."Наше момче е" казал по телевизията Ердоган за Българският Президент.

21

ГРЪБ

преди 7 години

Ние да, но ти не!

20

@@@@@@@@@@@@@@

преди 7 години

България е дала кирилицата и православието на Русия, Русия е дала свободата на България, близки славянски народи при които се получава стокообмен! България е дала да има военни АМЕРИКАНСКИ бази , дала им е безвизов режим, дадохме им да развиват бизнес тук, било то с ТЕЦ-ове или друго, а те , американците - едни визи не искат да премахнат за нас! Не че сме тръгнали да ходим там, но от уважение , все пак сме партньори, заради което загърбихме стокообмена с Русия....

19

Членска карта №7

преди 7 години

До ГероАко забравим Москвич-а и Путин, Роската отговаря почти напълно на профила, който сте описали!

18

тя

преди 7 години

Най- вече Ти!

17

Анонимен

преди 7 години

Защо знака на еврото много прилича на нашето Э защо ни откраднаха глаголицата да си измислят своя си писменост, нито е честно нито демократично да крадат. Нямат ли си свое латинско Е безсрамници.

16

евроатлантик експерт

преди 7 години

веднага да се отнеме славянската азбука от Русия и да се даде на братска америка

15

Геро

преди 7 години

Да си Руски *** ,е голма мъка. Първо трбва а си предубеден,второ да си много ***,трето баща ти да е бивш партиен секретар,четвърто да продадеш съвестта си за 5 стотинки,пето да твърдиш,че "Москвич" е най-добрата кола в света, шесто да твърдиш,че Путин е демократ и интелект,седмо да си убеден,че стойността на долара и по-ниска от тази на рублата............ нема место,има ощ е сто условности...............

14

34

преди 7 години

До Василев14Абе, Веско, ти не беше ли женен за рускиня, а?

13

Анонимен

преди 7 години

Дали сме последните 25-6 години още раздаваме непрестанно, каквото ни поискат и даваме.

12

681

преди 7 години

До ВасилевВеско от К-к поне днес научи нещо: по-смел се пише с тире! 24 май е!

11

до 14 Василев

преди 7 години

Василев, омръзна ми да ти казвам , пий си ракийката само с мезе.

10

Живеем нашироко

преди 7 години

Ако не бяха отвратителните,ненаситни,ненаяли се,ненакрали се,неосигурили се до9-то коляно политици-мародери,ако имаше чисти хора,милеещи за народа и държавата,да оправят по право и по съвест съдбините ни,не мога да си представя къде бихместигнали...Размечтах се...Добре че управлявалите ни *** са създали такава ситуация,иначе не ние щяхме да емигрираме,а БГ щеше да е препълнена от имигранти.А сега сиживеем нашироко в тинята,но си е наша,ние сме си я създали чрез народните ни избраници!

9

Анонимен

преди 7 години

Разочарован съм от президентчето. Нито една дума не отрони за евроатлантическите ценности.

8

Анонимен

преди 7 години

Абе кога този да изчезне от България? Най голям критин във света бе...

7

Щ.Младши

преди 7 години

Преди 1000 и 1500 години дедите ни отлично знаели,че са дали най-скъпото нещо на света: неговата писменост,религия и цивилизация!

6

Анонимен

преди 7 години

Толково много текст и нищо за евроантлатизъма и ценностите, странно.

5

Анонимен

преди 7 години

От изказването на президента си личи че в главата му е голяма каша и няма да е зле министъра на образованието другарката Кунева да го осветли по някои исторически факти.Но тъй като и тя пък милата бърка хан Крум с хан Кубрат положението вече става безнадеждно.И тези неграмотници са на власт вече 26 лета...Боже боже.