64

Каратанас

преди 7 години

До Не търкай ***--85;На Цариградската конференция ВЕЛИКИТЕ СИЛИ гласуваха АВТОНОМИЯ НА Б--я. Всичко щеше да се уреди мирно. Бисмарк вкара русия във война за да се отърве от нея.Англия установи с Б--я 4 консвулства преди Руско -турската война; 1853 -във Варна ,1860 г в Русе ,1864 г в Бургас и София.

63

оптимист

преди 7 години

E spokoino be nabii mu edna chekiq na Karatanascho i shte ti prosti=

62

Каратанас

преди 7 години

До Смях в залата--83; Ако е така и ти извинявай.

61

Не търкай гнидо

преди 7 години

Неблагодарни ***, ако не беше Русия по, която храчите безумно, днес щяхме да пишем на турски. Преди време пак се захласвахме по запада (в случая хитлеристка Германия) и си го получихме.. Сега пак същата история.. Явно и политически неугодни коментарии чезнат... Фак Ю

60

Каратанас

преди 7 години

До Смях в залата--82;За благодарност Цлд ДЕВЕТИ Ген. Ив. Маринов е "удостоен" с Герой на СССР.О неразумни русофиле защо нямаш капка достоинство. Ти си СРАМ за Б--я.

59

Смях в залата

преди 7 години

До КаратанасМоля за извинение. Чел съм друг коментар от някой си Анонимен.Всъщност Ви подкрепям напълно!

58

Смях в залата

преди 7 години

Тези руски смешки по-долу са леко плоски. Може ли господина Каратанас да постави звездички за да разберем къде да се смеем.

57

Каратанас

преди 7 години

До Анонимен--77;Напълно си прав .Нашите комунисти и русофили са най -простата и неграмотна част от населението. Никой не ние предавал като тях. По време ная БАЛКАНСКАТА ВОЙНА на наша страна се сражават хиляди ТУРЦИ. Няма нито едно предателство. Б--я е пълна с руски агенти.Най голям дял за идването на Руснаците по ДЕВЕТИ имат ; Стойчо Мушанов, който води преговорите в Кайро. Навръщане минава през Анкара и се среща с руския посланик Виноградов. Другия е Ген. Ив. Маринов ,Военен минис. на Б-я

56

Предатели

преди 7 години

Четейки коментарите заключавам, че русофилите мразят България!!!! Или поне предпочитат Русия 😕

55

бг

преди 7 години

Путинови драскачи поне днес не замърсявайте коментарите!

54

Анонимен

преди 7 години

Изобщо не мълчи руската преса, празника се чества и у тях. Стига с тия манипулации, във времето на интернет информацията е достъпна и всеки може да види в руските медии, че празника се чества.

53

Каратанас

преди 7 години

Росене не се отказвай ! Пак ще те изберем. Ние сме повече от русофилската ***.Громи ги . Унищожи ги. Ти доказа че си достоен Българин. Не си като АЛЧНИЯ за ВЛАСТ и ПАРИ ГОЦЕ. Гоцето ни натресе дългосрочния Голям Шлем. За да се оправи българия ни трябват хора като теб Росене.

52

Анонимен

преди 7 години

кирил и методий са ВИЗАНТИЙЦИ СА СВЕДЕНИЕ НА ТЕЗИ КОИТО НЕ ЗНАЯТ

51

Каратанас

преди 7 години

До байхуй--62;Русофило--комунистическата простотия с нищо не може да се измери. Няма открита мерна единица.

50

Каратанас

преди 7 години

До Анонимен--44; Солун е в рамките на българската Екзархия бе неграмотен. Картата на българската ЕКЗАРХИЯ Е 220 000 кв. км.Южната и граница минава по брега на Бяло Море, посредата на ХалкедикитеОт Родосто ,на Мраморно море отива на Мидия. Цариградската конференция ни определи карта на Б--я близка до Екзархията.Русия подписа с Австро--Унгария Райхщадска и Будапещенска конвенции и ни раздаде земите на Сърбия ,Румъни ,Гърция че и на Турция.Всичките ни злини са от Русия.

49

Анонимен

преди 7 години

Мда, и ний сме дали нещо на света. За съжаление, последното е прецедент-***, завършен модел. Производство - уникат!

48

просто човек

преди 7 години

В руската преса е пълна тишина. Гузна тишина. Тъжно им е и те знаят защо.

47

Ани

преди 7 години

Нека се гърчат демоните на злото. Пък било то от Москва или Атина. Истината е една и тя е че ги превъзхождаме във всяко отношение. Нека се гърчат, нека, нека . . .

46

тя

преди 7 години

Ти нищо не си дал , а само си взел!

45

Ани

преди 7 години

Аз много уважавам Росен Плевнелиев. Той не се преклони пред Империята на Злото и представя достойно България. За мен той е Първия Български Президент.