44

Анонимен

преди 7 години

Ох, Роскааа Роска.

43

Каратанас

преди 7 години

Русофилите и Русия сте проклятието за Б--я; Да *** дано че да заживеем като хора.Да се *** от злобата която е у вас.

42

Каратанас

преди 7 години

До ____________________37;Не подметки а тоалетна хартия бяхте за руските гъ.ове. Бяхте готови да подарите Б--я на Югославия . Пиринска Македония също. само и само да угодите на *** Сталин. Добре че САЩ и Англия се намесиха и не разрешиха РАЗПАРЧЕТОСВАНЕТО на Б--я. По заповед от Русия дадохте Силистра на Румъния. Английския посланик Бюкенън не дава но Ст. Данев /русофила/казва; Щом Русия казва Трябва да я дадем. Само товали е. Историята ни е пълна с вашите предателства. *** сте.Пфууууууу

41

Анонимен

преди 7 години

аз вече възкликнах като те видях......

40

да

преди 7 години

кирилицата не е написана от Кирил и Методий, а от техните ученици, които са българи да.. определено сме дали азбука на света кирилицата е българска, а впоследствие е разпространена извън границите ни

39

Анонимен

преди 7 години

това недоразумение герберастко още ли не го изхвърлиха на ***

38

Анонимен

преди 7 години

В миналото, когато все още е имало истински селяни и България е била аграрна държава, е имало една класа, малко по-интелигентна и малко по-загрижена, от която класа са се раждали големи хора, родолюбци. Офицерите в нашата армия, тогава са били предимно от тази класа. Имало е истинска средна класа, така да се каже. И дори малко над средна. Именно тогава, един наш Цар... казва: "Офицерите ми симпатизират на Германия, народа обича Русия...(и т.н.)" :))) Днес простаците властват и командват.

37

Анонимен

преди 7 години

Не стига, че твърде много руснаци пишат тук, ами даже си милеят за Русия, а България за тях е втора цедка. Толкова много злословене против България, в други форуми няма.

36

Анонимен

преди 7 години

"Обаче напиши и за същия период колко руски църкви са разрушени, пак в Москва."Руски няма. Взривени са само чуждите. И то предимно българските. А българите са разселвани и изпращани на заточения в Сибир.

35

Анонимен

преди 7 години

Добре де, информирай ни, колко български църкви са взривили в Москва? Обаче напиши и за същия период колко руски църкви са разрушени, пак в Москва.

34

Лъвско Сърце__

преди 7 години

За предците може, ама за политиците не може да се каже, че са ни дали нещо на България! Даже сте отнели много, и продължавате да отнемате!

33

Анонимен

преди 7 години

"Днес възраждането на българското образование, наука и култура повече от всякога трябва да бъде национален приоритет дългосрочен, надпартиен и стратегически." Не само по думи, но и по дела!

32

Анонимен

преди 7 години

Иначе много ербап го раздавате да говорите как талибаните с гаубици взривиха статуите на Буда в Афганистан, ама не сте ербап да си кажете руснаците християни колко български църкви взривиха в Москва. :))) Само защото са български църкви!

31

Анонимен

преди 7 години

Наскоро гледах по тв. проф.Божидар Димитров, който се опита да го обясни,но нещо не му се получи

30

Анонимен

преди 7 години

Пропускате новостите в историята. Точно в началото на месец май се намерих неоспорими доказателства, че Солун е бил в границите на Българското царство. Но дори и да не беше - територията не прави човека.

29

Анонимен

преди 7 години

Не разбрах какво точно сме дали.Братята Кирил и Методий не са българи,а византийци.Никой ли не си спомням началото на песента. "Тъй солунските двама братя" А нека да си припомним, че Солун никога не е бил Българска територия.Да те са славяни,но какви?Няма данни за родителите им.Нека ако някой има достоверно инфо да помага.

28

Блокиран в Дневник

преди 7 години

Роската след мандата ще го уредят кмет в Украйна. Саакшвили го сложиха на Одеса, за Роско остава да стане кмет на Донецк или Луганск.Порошенко и Нюланд ще го изпрати до фронтовата линия и ще го пуснат.В Донекц Роската ще им разправя за толерантност и турско-евроатлантически ценности

27

____________________

преди 7 години

Таз подметка нямало да се кандидатира за втори мандат! Доблестно щял да напусне политиката!Сътвори хиляди мизерии и сега щял едва ли не с почисти да го изпратим! Само , че той пое много ангажименти, които не изпълни, наговори холяди лъжи и навлече на България хиляди неприятности! Искаме не да си ходи , а да си понесе наказанието! Искам затвор за тази подметка!

26

Анонимен

преди 7 години

до Членска КартаНаше Момче на турски значението е като наше дете, знак за покровителство. Той Ердоган всякакви глупости бълва напоследък. Нарече Юнкер пияница а уж иска в ЕС.

25

Майтапчия

преди 7 години

Оставете Ро.ско на мира!Нека си довърши мандата спокойно,че после велики дела го чакат!Ще го пратим в Украйна,командващ в Донбас!Там ще пожъне шеметни успехи и току виж победил Русия!Наполеон и Хитлер ряпа да ядат!Представяте ли си парад в Москва,начело с нашия Росалион Бонапаркинг!!!????