105

Анонимен

преди 7 години

ДНК анализите направени преди няколко години показват че българите нямат нищо общо с тюрките, и с днешните турци в Турция! Освен това показват местният произход на населението още от около 7000 г пр. Христа! До тук с тюркската история. А тюрките, сами си търсете "звездния" произход, и си вървете там, т.е. освободете Балканите и Мала Азия. Вървете на ***-йната си.

104

Анонимен

преди 7 години

ТюркДоживяхме турчин да ни разкрива произхода ни. Ала-бала-то на Константин Иречек, и подхванатата му теория от болшевиките в СССР, няма нищо общо с истината, и както виждам бая ба-лъци продължават тая развалена гр плоча. Между другото самият К. Иречек призна че "историята" му за българската държава е погрешна. Не си струва изобщо да се обсъжда тази измишльотина.

103

Тюрк

преди 7 години

До 163 - Бургасчо! Продължение на 165. По ирония на съдбата моят народ и днес се нарича "тюрк", а моят майчин език език се нарича "тюркче". Далеч съм мисълта да смятам, че сме директни потомци на древните тюрки, но най-малкото сме наследници не само на тяхното име, но и на техният език. Вие които се наричате "българи", нямате кръвна или поне културна връзка с народа на Аспарух. Етнонимът ви е присвоен е напълно чужд за вас народ. Просто няма как иначе, защото оставате без история, а тя не е ваша

102

Тюрк

преди 7 години

До 163 - Бургасчо! Китайците изграждат прочутата "Велика китайска стена" още през III век пр.н.е. за да се защитят от един народ на северозапад, наречен "тю-кю" в техните хроники. В китайският език звукът "р" липсва и това название отговаря на "тюрки". От същите тези тю-кю (тюрки) по късно произлизат всички тюркски народи, в това число и българи. Вие съвременните "българи" единствено сте заели (откраднали) името на истинските българи без дори да сте наследили елементарно поне техният език.

101

Анонимен

преди 7 години

Господин TRAKIEC_ORIGINAL! Расовият тип е биологична харектеристика, докато етносите представляват социално-културните категория. До неотдавна в науката съществуваше предубеждението, че народите споделящи общи и подобни езици задължително носят и общ биологичен произход. Особено през последните години с напредването на генетика, напълно отпаднаха старите разбирания са народностните определения. Окончателно се доказа, че няма тюркски, славянски, семитски и прочие гени.

100

Анонимен

преди 7 години

А в Албания случайно и до днес има български говорещи села...

99

Анонимен

преди 7 години

Псевдо тракецо, първо се научи да изключваш блокиралия си каплок, второ чети повече и не се взимай за последна инстанция и еталон. За расите и расовите различия със сигурност знам повече от теб, в чист вид тюрк не може да бъде със сини очи, синеок китаец виждал ли си? И да, малко нещо съм скитал по Азия и Европа и имам наблюдения от първа ръка.

98

Анонимен

преди 7 години

МуааахахахааааааКолко неграмотни хора пишат тук направо не истина. Обаче тракиеца чупи *** брутално. За такива свободни съчинения се иска голямо въображение. Няма и си грам представа от произхода на българи, траки, гърци и тюрки. Тотално непознаване на изворите и материяла от от различните археологически култури.А относно ататюрк. Албанец е.

97

Анонимен

преди 7 години

До 154 Катьр Муле не става !!!

96

Анонимен

преди 7 години

Народност *** няма. Има българи, изповядващи исляма.

95

Анонимен

преди 7 години

*** ще оправи само тази Дьржавица *** само я Краде .

94

Анонимен

преди 7 години

Pomacite sa Velik narod !!!

93

Анонимен

преди 7 години

Тюрските народи са с плоски лица, черни прави коси и почти черни очи. Няма такова нещо като дървено желязо и рус и синеок тюрк!

92

Анонимен

преди 7 години

Абе освен сърце си трябва и акъл, защото най-големият смъртен грях е глупостта.

91

Анонимен

преди 7 години

И какво излиза? Голяма мешавица, да не ти разправям. И един с африканска кръв е президентна американци, които са дошли от европа, защото коренното население на Америка са шепа хора в резервати... Абе я оставете тия али бали.Светът се е омешал отдавна. Или си човек със сърце или си животно. Това е. Другото лъжа е.

90

Анонимен

преди 7 години

Ататюрк е наричан "бялата роза" заради външният си вид - рус и синеок!!! Типичният анадолец и "тюрк"!!!! Коментари?!? Религията на никого още не му е "дала" качества! Генът си е ген, а принадлежността към дадена религия не те прави автоматично нито различен, нито по качествен! Нито те прави по умен, нито по красив! Принадлежността към някаква религия не означава, че превъзхождаш другите хора!!

89

Анонимен

преди 7 години

Кой какъв е не ни интересува. Тук е България и който не му харесва да ходи смело на майната си.

88

Анонимен

преди 7 години

На когото не му харесва България, г*за под мишница и да го няма. Там да си развива хипотезите на воля. Ние българите си знаем историята и нямаме нужда турци да ни развиват лакърдии. Точка.

87

Помак

преди 7 години

Президентшата ни също е помакиня, както и Рита Уилсън (жената на Том Ханкс), също и един от най-богатите българи Чападжиев. Не се гордея, че Алексей Петров, Маргините и Васил Божков са помаци. Други - Митхат Паша, Валя Балканска, Д-р Калоян Персенски, извършил първата операция за смяна на пол в Б-я, Наим Сюлейманоглу.

86

Лъвско Сърце__

преди 7 години

До ИсмаилА и за знака нашия е IYI, a на тюрките IVI.