125

Коко

преди 6 години

Крайно време е българите да възстанат и да отстранят Комунис...ическата Сг.а.н, неграмотните журнала и продажните политици

124

Анонимен

преди 7 години

v turcia vseki den umirat stotici hora i te sa nevinni

123

Анонимен

преди 7 години

Какво изобщо те засягат нещата в чужда за тебе държва. Кюрдите са толкова различни и далечни от нас и от вас. Терористи-сепаратисти имаше и в Испания и в Северна Ирландия. Турция вероятно и тя ще успее да се справи след време. А и да се разпадне какво? Ако питаш мене, кюрдите си имат право на държава. А какво правите вие? Нали имате държава.Ядете се даже и един друг.Няма оправия докато България се управлява от българи. Не ставате за тия работи.

122

Антисоросоид®

преди 7 години

Не съм злобен байганьо. Просто отговарям на лошото ти отношение към българите със същото. Впрочем, след като отношенията ви с братския кюрдски народ процъфтяват, защо тогава има атентати на ПКК в страната?

121

Анонимен

преди 7 години

Тънкият ти намек с който уж унижаваш мен и ромите е просто едно доказателство за последнoто ми изречение в предишния ми коментар. Не турците, ромите, помаците или някой друг са проблем в България. Циреят са българите. Точно в тяхната безгранична злоба, непохватност и тъпо самочувствие без покритие е приичината за нищетата и упадъка на страната. Просто ***!За източна Турция изобщо не си информиран или така ти се иска. Турция да е лоша.Внушителна част от войниците в армията са етнически кюрди

120

Анонимен

преди 7 години

До 185! За етноса ми не се прави на разсеян! Много добре знаеш какъв съм. В България според последното преброяване сме малко под 600 хиляди души. В Република Турция живеят поне 5-6 милиона изселници и техни потомци от наши земи. Моят роден край в момента е в пределите на държавата - България. Какво ще стане утре, знае само Всевишния. А къде живея е все едно. Винаги съм бленувал за равнопоставен и достоен живот в родината.Но уви, до като има българи, това е невъзможно.Злобно и проблемно племе сте

119

Анонимен

преди 7 години

Аз не съм Турция, нито пък имам взаимоотношения с кюрдите. В Турция се води не "гражданска война", а борба с кюрдски сепаратици - терористи. Кюрдите са напълно интегрирани в турското общество, както всички останали етнически групи за разлика от България, която е майка за едни и мащеха за други. Обикновените кюрди нямат нищо общо с ПКК, въпреки че се намират и симпатизанти. Не след дълго в България може да изникне ромски политически въпрос, който да прерастне до тероризъм. Дори има дребни наченки

118

Антисоросоид®

преди 7 години

Относно Кюрдистан и "Ромелия"Вие, турците, имате същите проблеми с кюрдите, каквито имаме ние с ромите. Разликата е, че в Турция се води гражданска война за създаването на Кюрдистан. Образованите роми в България се самоопределят за българи или турци в зависимост от религията. Тоест те се претопяват. Скитащите роми, които имат висока раждаемост, и вършат престъпления, емигрират в ЕС подобно на всички останали граждани. Не намалява само българският етнос, но и ромският и турският.

117

Анонимен

преди 7 години

Всички китайци, японци и корейци са с черни коси и черни очи. Те тюрки ли са?

116

Антисоросоид®

преди 7 години

Мала Азия и Балканите.

115

Антисоросоид®

преди 7 години

Колкото до еднородността на населението, нацията е културно-исторически понятие, а не етническо. Например главните герои в турските сериали по Ти Ви -то често са със светли коси и очи (тоест са потомци на ислямизираните балкански народи). В същото време тюркските народи от Централна Азия са с черни коси и тъмни очи. Дори имат и монголоидни черти, защото са се омесили с жълтата раса. Или с други думи днешните турци нямат много общо със своите предци. Турските племена са се смесили с народите от

114

Антисоросоид®

преди 7 години

До АнонимнияКолебанията в броя на населението на дадена държава са нещо естествено. Например Ирландия в средата на 19 в. е била 8 млн. Заради лоша картофена реколта 1 млн. души умират от глад, а милиони емигрират. Населението на страната пада до 3-4млн. Примери за подобни катаклизми могат да бъдат дадени с Германия след религиозните войни - 30% насел. , Парагвай, средновековна Европа, в това число и България, по време на чумните епидемии и др.

113

Анонимен

преди 7 години

Брачед вече има шведски държави и то немалко. Индия, Бангладеш, Пакистан, все са шведи. Нашите шведи тука просто са мигрирали от Индия и Пакистан и са получили ново име. Това е.

112

Анонимен

преди 7 години

Пояснение към коментар 176. Автоматичната системата на коментарите цензурира някои думи.Думите обозночени с *** са последователено: цига_нска и Циг_ания.Айде още един път! На територията на България ще изникне първата ромска държава. Ай дъ ви е честиту! Да живее Циг_ания!

111

Анонимен

преди 7 години

Твърдения много, аз съм от рода на Александър Македонски. Докажете, че не съм, а ако ви е по-лесно докажете че съм.

110

Тюрк

преди 7 години

До 172! Вие не разбирате ли, че е направилно да се говори за българи на Балканите. Такива просто няма. Това е езиково славянизирано местно население, опешано с куп племена и народи през вековете. Няма как да го наречем "българи" при условие че, няма никаква връзка с българите - народът който го е владял преди повече от хиляда години. Гени за народност, език или вероизповедание не съществуват. Още повече, че българи на Балканите няма. Ататюрк се е чувствал тюрк и е посветил живота си на тюрките.

109

Антисоросоид®

преди 7 години

До Анонимен 173Не бери грижа за българите, ами мисли какво ще правите с Кюрдистан!

108

Анонимен

преди 7 години

До 167. Продължение на 170. Според най-добрите прогнози, най-късно към края на този век, народност-българи ще престане да съществува. За турският етнос пък е сигурно, че ще го има дълги векове след вас. А за така наречената ти "българска история", просто забрави! Вие просто нямате собстена, самостоятелна история. В един момент сте били подвластни на българите и нищо повече. В България българи няма. Те са изчезнали преди около 1000 години. Тяхната слава и минало не са ваши. Съжалявам!

107

Анонимен

преди 7 години

Всъщност да се върнем към статията. Излиза че "бащата" на турците е българин! Българомохамеданите всъщност са българи. Интересно къде е учил турски език Ататюрк. Интерсно е също и е доколко е "замърсен" и турския геном с български? ......

106

Анонимен

преди 7 години

До 167. Всъщност доживяхме потомците на бившите ни "роби", така както вие обичате да се именувате да се качват на главата на своите "господари" - турците - един славен, горд и имперски народ. Нека оставим темите за произход и история тогава! Да видим какво казват социологическите проучвания за България: - Българският етнос се топи с чудовищна скорост, поради сравнително висока смъртност, емиграция в чужбина и най-вече нищожна раждаемост сред етническите българи.