209

Анонимен

преди 8 години

До ИСТИНАТАчемодан, вакзал, масква

208

ИСТИНАТА

преди 8 години

Божията истина е, че НАТО наруши договорката и се прилепи до руските граници. Русия е подложена на икономически, политически и военен натиск. Но БОГ ще им помогне, защото истината е на тяхна страна. Америка са убийци и грабители на целия свят. Вижте какво направиха с България. Унищожиха всички предприятия и ни наводни ха с долнопробни стоки, веригите изнесоха парите. Това искат да направят и с Русия, ама НАНАЙЦИ!!!

207

Анонимен

преди 8 години

Има идея Русия да влезе в НАТО начело с Путин, а за главен инквизитор сатрапа Асад с помощник за мокрите поръчки Кадиров !

206

МЕРИ

преди 8 години

До МУЖИКВ САЩ никой не преиграва и не говори за въоръж.и война като в МОСКВА.ДА ТЕ НЕ ГОВОРЯТ ЗА ВОЙНА. САМО РАЗКАТАВАТ МАЙКАТА НА ЦЕЛИЯ СВЯТ - "ПУСТИННА БУРЯ" "АРАБСКА ПРОЛЕТ"....КОЙ ДРЪНКА ОРЪЖИЕТО ДРУГАРЮ МУЖИК ???

205

Анонимен

преди 8 години

Не се споменава, дали Путин е поздравил донецката и луганската НР, които също са взели участие във ВСВ !

204

МЕРИ

преди 8 години

ПОКЛОН ПРЕД БРАТЯТА РУСИ !ОТКЪДЕТО И ДА ГО ПОГЛЕДНЕШ НА ИЗТОК Е БЛАГОРОДСТВОТО И ЛЮБОВТА КЪМ РОДИНАТА А НА ЗАПАД РАЗПАДА НА ВСИЧКО....СЕГА ВЕЧЕ И В БУРКИ...

203

Анонимен

преди 8 години

Другаря Путин стърчеше твърде самотен защо ли

202

Kazak

преди 8 години

Rusia praznuva praznika na eu. :-)

201

Боби

преди 8 години

До така е 25524.май - Париж - по повод превземането на Бастилията.6 май София - Гергьовден - Ден на храбростта.и т.н.

200

Родолюбец

преди 8 години

Искам само да попитам всички червени другари и другарки, съветофилите от Атака и останалите подобни недоразумения: как може да издигате в култ и да боготворите сатрапа Сталин, избил и заточил по лагерите на смъртта милиони руснаци и православни духовници, унищожил най-големият православен храм в Русия "Христос Спасител" и извършил куп други престъпления и кощунства?!?!?! Същият този престъпник, който беше в съюз с омразната ви Америка през ВСВ и дори беше любимец на Рузвелт!!!

199

Do 247

преди 8 години

Za usa teatara s isliamska darjava ...li?! Ili za kreditite na usa da gledam tam?!

198

ДИСАГИТЕ

преди 8 години

Ето и този важен ден соросотутките работят на двойна надница в услуга на фашизма и мракобесиетоналагано от краварите над мирното човечество!!!!!!!!!!!!!!!!!ФАЩ-ЧУМАТА НА НАРОДИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!

197

Българин

преди 8 години

Платени русофоби, заливате се от помия да кълнете. Всички до един ще измрете безчестно и гроб даже няма да имате. Вие сте бацили и болезнотворни микроби на България. Слава на Русия. Русия е велика.

196

БГ

преди 8 години

1941г СССР е напълно неподготвен за WW2, немците ги хващат по бели ***. Победата се дължи както на героизма на 20-те милиона загинали, така и на жестокостта и човеконенавистническата теория на нацизма, пред която соц. идеите и гоненията изглеждат като детска песен.

195

Родолюбец

преди 8 години

Да, руснаците победиха Хитлер и фашизма, но кога ще се освободят от юдео-болшевизма, под чието робство са от 1918 г. до днес?!?!?!

194

Стефан

преди 8 години

Русия прекалява с тези паради и напомняне на велика победа, защото такава няма?? Хората в победена Германия живеят в пъти по - добре от обикновените хора в Русия. През 1941 г. СССР е 200 милионна държава и въоръжена до зъби, благодарение на военния си комунизъм, подчинен на пролетарската революция, която трябва да обхване целия свят. Какъв е проблема 200 милионна държава да победи Германия която е с население 80 милиона малка територия, която в последствие ще бъде сравнена със земята.

193

Боби

преди 8 години

До Анонимен 246Я прегледай нета за пропагандни филмчета и снимки на западно оръжие. Освен това разбираш ли че САЩ има в МОМЕНТА 10-12 ПЪТИ ПО-ГОЛЯМ ВОЕНЕН БЮДЖЕТ ОТ "Милитатизирана" РФ -за 2016 година РФ ще получи 100-110 самолета, 80-90 хеликоптера, 5-6 кораба и подводници и докато новите семейства бронемашини не преминат държавни изпитания само ще модернизира стари СССР оръжия

192

Souz mir

преди 8 години

Offshornite zaspali germanski kapitali ot 2 svet. voina zaedno s drugi offshorni zaspali kapitali ot eu i usa izlizat ot prinuditelnata koma...i iskat da si igraiat na belledance, samba i chachacha na svetovnia pazar...voila...

191

РОССИЯ!

преди 8 години

Тези нежни момченца ще разтворят дупета и ще победят турския аскер. По пет на ***!

190

За родину! За путину

преди 8 години

Толкова съм патриотично развълнуван, имам чувството че всичките танкове могат да ми влязат отзад!