229

ДО -ВИКИНГА

преди 7 години

А като се надупиш на руски хаспел по ли е различно от хамериканския?!От тъпо та по тъпо!

228

Анонимен

преди 7 години

НИЕ БЯХМЕ СЪЮЗНИЦИ НА ГЕРМАНИЯ И ВЛЯЗОХМЕ В ТАЗИ ВОЙНА САМО И ПОРАДИ ЕДНА ЕДИНСТВЕНА ПРИЧИНА,ОБЕДИНЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ЗЕМИ!БЪЛГАРСКА АРМИЯ НА ЧУЖДА ЗЕМЯ НЕ Е СТЪПВАЛА И ЧУЖДО НЕ СМЕ ИСКАЛИ!ЗАТОВА НЕ ЗНАМ КАКВО ПРАЗВАТ НЯКОИ !

227

Анонимен

преди 7 години

Каква победа бе ккретени като за нас в България източна Европа тя донесе 45 години КОМУНИЗЪМ

226

Анонимен

преди 7 години

283 рюриха , не си познал . Комунизмът е по-голямо зло от фашизмът/ както му викате вие / или нацизмът както е правилно да се казва . Комунизмът е избил повече хора от нацизмът и е продължил по-дълго време

225

РККА

преди 7 години

при подобни поводи и събития когато цивилизования свят празнува,разни *** и твари плюещи отрова биват обхванати от почти мазохистичен работохолизъм......мога да ти го обясня и с прости думи ЕЛ.. ВАС...

224

викинга

преди 7 години

С ДНМ ПОБЕДЫ ВСЕМ !!!СЛАВА НА РУСИЯ И ДЪЛБОК ПОКЛОН ПРЕД ГЕРОИТЕ ДАЛИ ЖИВОТА СИ ЗА ИЗБАВЛЕНИЕ ОТ НАЙ-ГОЛЯМОТО ЗЛО НА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА-ФАШИЗМА !!НА тези,които пишат и манипулират общественното мнение в бг мога да кажа,че са жалки *** !!!Надупили се на САЩ за стотинки,но и това е до време!!! За жалост на българина все късро му идва и все чака някой да го "оправи"-жалко !!!

223

Анонимен

преди 7 години

До ИСТИНАТА... БОГ цял вечност помага на Русия.Но на некадърния всички Богове не могат да помогнат..

222

Анонимен

преди 7 години

До демограф убеден съм,че минусите са сложени от почитатели на Путин.А уж са миролюбци??

221

Анонимен

преди 7 години

До Бачо ЕЕЕЕХ мечтииииииииииии...

220

Вуте

преди 7 години

А бе що сакаше да каже списвача с тая статия че не го отбирам?

219

Боби

преди 7 години

До Бачо 276Де да беше така. САЩ има най-голямата съвременна армия, Заедно с боеспособните остатъци от Другите членки на НАТО алианса има по-вече бойни възможности от коя да е от следващите 4 ядрени държави - РФ, Китай, Индия и Пакистан. Но дори и да почне да се заяжда с една от тях все пак част от контингента трябва да е изправена срещу другите. Това директно означава че ЛОКАЛНО превъзходство САЩ/НАТО в момента нямат.

218

Бачо

преди 7 години

По-голяма и боеспособна армия от руската в момента няма ! НАТО неможе да от всичките си членки да извади толкова боеспособно оръжие и войска . Ако говорим за БА то ние сме олицетворение на НАТО ! Ситуацията е подчти навсякъде една и съща В САЩ се точи бюджетът като се създават красиви , скъпи и не ефективни оръжия . Още повече че в момента тече война вътре в НАТО

217

Боби

преди 7 години

До демограф 273РФ да влезе в НАТО - НИКОГА -САЩ губи ВРАГВПК на САЩ ще бъде директно в рамките на АЛИАНСА конкуриран от Руския ВПК може да нямата толкова блестящи и модерни играчки но имат напълно практични и смъртоносни оръжия.Армията на САЩ ще се И З Р О Д И в тежка полицейска сила и реално няма да може да води бойни действия срещу Казионна Армия.Ядрените оръжия заедно с цялата им инфраструктура ще са ненужни а това са Милиарди $ оборот всяка година

216

Георги Шопов

преди 7 години

Драги антируски гомномети Лапнете по едно голямо миришешто пред фактите умните мълчат!!!!!Да разбирам несте умни.

215

демограф

преди 7 години

"Нека да кажат своята дума онези, които днес още не подозират, че ще станат "пушечно месо", майките и бабите, чиито деца и внуци може да загинат в огъня на войната", добавя руският ветеран." И тези които не искат "мека" германска китка, а твърда ръка...Любителите на железа да не забравят тези думи на руски ветеран... А, че Русия ще стане член на НАТО е въпрос на няколко години, след Путин. При това, той ще е жив и ще направлява присъединяването.

214

Боби

преди 7 години

До Анонимен 271Съветска Русия и СССР поправям се

213

Анонимен

преди 7 години

До БобиСамо за сведение: преди 1922 няма СССР.

212

Боби

преди 7 години

До Ангел 268Ангеле попрочети си историята. По време на гражданската война в СССР 1918-24 е имало САЩ експедиционен корпус в далечния изток. Не са седели мирно и тихо да знаеш.

211

Ангел

преди 7 години

Стига глупости САЩ и Русия никога няма да се нападнат .Те никога не са водили война по между си но няколко пъти в историята са били съюзници във военни действия.3-тата световна ще е срещу Исляма и отново САЩ и Русия ще се бият рамо до рамо.Всички провокации които четете по медиите както и студената война са само за оправдаване на военните разходи пред простолюдието!

210

ВНИМАНИЕ

преди 7 години

Русофили надраскаха със спрей известни български паметници по случай Деня на победата във Втората световна война. Това се похвалиха самите извършители в социалната мрежа Facebook. На Докторския паметник в София, този на Васил Левски в Ловеч и този на генералите Владимир и Георги Вазови в Сопот, се вижда надпис с червен спрей Слава на СССР. Вандализмът е дело на група почитатели на СССР и Русия, които съдейки по коментарите във Facebook много се гордеят с извършеното.