9

Анонимен

преди 8 години

До 7Наистина е нелепо отбелязването на най-жестоката и безсмислена касапница в човешката история - ВСВ да се прави с дрънкане на оръжия.Честванията трябва да са пацифистки ориентирани. Трябва категорично да осъдим войните и всичко свързано с тях.

8

Анонимен

преди 8 години

Те, руснаците са си и останали там, в мисленето си. Още борят фашизма...и градят комунизма.

7

Taто

преди 8 години

ПЛАТЕНАТА, ПОРЪЧКОВА БЪЛГАРСКА "ЖУРНАЛИСТИКА" СЕ ВКЛЮЧИ В ПЛАТЕНИЯ ОТ АМЕРИКАНЦИТЕ ,АНТИРУСКИ ХОР, КАКВО НАТО СЪНУВАТЕ БЕ ГЪЗОМИЙНИЦИ И АМЕРИКАНСКИ ВАСАЛИ.

6

Анонимен

преди 8 години

Щом руските ветерани искат Колхозия да е в НАТО, значи нещата са далеч по-зле, отколкото си ги представяме

5

Анонимен

преди 8 години

До !Безпорно РФ има голяма армия и САЩ има голяма армия и КНДР и Турция...и какво от това ? Серьожа, Джон, Ченг или Хасан , живеят ли по-добре ? Не !Няколко семейства болни мозъци собственици на военно.промишлени гиганти сеят смърт по света, а някой зомбирани другари им се кефят. За мен военния парад и гей-парад са еднакво нелепи. Извратена работа.

4

Анонимен

преди 8 години

То при нас и без война никой не марширува на парада. Но петелка трябва да си изкудкудяка заплатеното.

3

Българин

преди 8 години

Тези празници трябва да се честват от всички, и по време на честванията им трябва да забравим за политически насадените конфликти в днешно време. В крайна сметка най-важно е да има мир между хората.

2

Честит празник!

преди 8 години

Честит Ден на победата, на всички, които знаят какво реално се празнува днес и защо!За неуките и купените на дребно няма нужда да се обяснява.

1

!

преди 8 години

Не плачи на чужд гроб, бездарни ми купени журналисте!В Русия имат армия. А у нас гъзо...близците дори нея премахнаха. Без да има война. България никога не е била без собствена армия, освен когато е била под чуждо робство /терминът е точен!/ и сега! Защото в момента ние реално нямаме своя собствена армия.